Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיר הבהיר לי עכשיו נתון שמאוד מסתדר לי בראש..

זה מסביר רבות לגבי המדידות הנל בהקשר ישיר למדידות של EMMA

תודה רבה תמיר ! :)

LOL שי !

אתה חשבת שהם בודקים עם ספסל סגור ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

הדבר הכי פשוט שאתה יכול לעשות זה לחבר אותו למונובלוק,ולחבר את הסלילים במקביל ואז תיצור התנגדות שקולה של 2אום,כל מונובלוק יציב ב2אום אז לא תהיה לך בעיה

פורסם

אני לא יודע למה אתה מופתע, לי זה הסתדר מאוד בראש...

חשבתי שהשוני בינם לבין EMMA, הוא בסיגנל, לפחות זה מה שהוסבר לי ..

שיש הבדל חד בין המדידות עם הדיסק הזה, או אחר..

רועי, אין לו מונובלוק..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני לא יודע למה אתה מופתע, לי זה הסתדר מאוד בראש...

חשבתי שהשוני בינם לבין EMMA, הוא בסיגנל, לפחות זה מה שהוסבר לי ..

שיש הבדל חד בין המדידות עם הדיסק הזה, או אחר..

רועי, אין לו מונובלוק..

אני יודע שאין לו מונובלוק, אני התכוונתי שעדיף שהו יחליף את המגבר שלו למונובלוק

פורסם

למה עדיף לו להחליף את המגבר שלו למונובלוק ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אל תתחיל פה עוד ויכוח,כבר טחנו את הנושא הזה מספיק עם המערכת של אורן שהבאת שם את ההסבר איך לכייל מגבר 4 ערוצים לסאב שני סלילים,אני הייתי מעדיך מנובלוק כדי לחסוך את הבלאגן הזה,ואת האפשרות שהסאב יהרס אם הכיול לא יהיה נכון, אני לא עשיתי כיול כזה וגם אתה לא אז אל תמליץ לבנאדם לעשות משהו שאתה בעצמך אין לך נסיון אישי איתו ואל תהפוך את הסאב שלו לניסוי שאולי לא יצליח וסתם יגרום נזק

פורסם

רועי, תיאוריה לא משתנה ... היא נישארת זהה.

אם חברות כמו KICKER, ADIRE טוענות שזה אפשרי וזה לגיטימי ואין אם זה שום בעיה.

מי אתה שתבוא ותגיד שאני עורך ניסויים על הסאבים של האנשים ?

וזה נכון, אין לי ניסיון מעשי עם המון דברים, ואם יוצא לי להמליץ על משהו שאין לי ניסיון אישי בו, רצוי מאוד שמי שטוען אחרת - יוכיח את דבריו, ולא יגיד .. "אין לך ניסיון אז כניראה זה לא טוב"........

-לצומת ליבך..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לא אמרתי שזנ לא טוב או לא אפשרי. אל תמליץ למישהו בכזה בטחון על משהו שלא ביצעת,שיכול להיות שזה יגרום לו נזק,זה לא שכל שני וחמישי אתה עושה כיולים כאלה נכון?

פורסם

אם הייתי מבצע את זה, ולא היתי מבצע את זה כהלכה. (SOUNDFX לדוגמא..)

כתוצאה מזה, היית מניח ש KICKER, לא יודעת על מה היא מדברת ?

כניראה הבחורים שיושבים שמה ומתכננים את הסאבים שלהם, אינם יודעים מה הדרך הנכונה לכיילם ?

אתה שפוי ? גם אם יש לי ניסיון מעשי, וגם אם אין לי ניסיון מעשי .. מהנדס חשמל מסביר לך איך לערוך את הכיול הזה.

שני חברות מספיק מכובדות מסבירות שאין עם זה שום בעיה,

איפה לעזעל הספק פה ?! בגלל שאין לי ניסיון מעשי ?!?! אתה שומע מה אתה אומר ?! :|

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה לא יודע לקרוא?

אמרתי שזה לא אפשרי? אמרתי שזה לא יכול לעבוד?

אמרתי משהו שדי ברור גם לך(תקרא את זה לאט-ואז תבין)

א-ם ל-א י-ו-ד-ע-י-ם ל-ע-ש-ו-ת א-ת ה-כ-י-ו-ל ה-ז-ה נ-כ-ו-ן

א-פ-ש-ר ל-ע-ש-ו-ת נ-ז-ק

פורסם

ואני חשבתי שלי יש הבנת הנקרא .....

א-ם ל-א מ-ש-ת-מ-ש-י-ם ב-א-מ-צ-ע-י מ-נ-י-ע-ה נ-י-ת-ן ל-ח-ל-ו-ת ב-מ-ח-ל-ו-ת ס-ו-פ-נ-י-ו-ת

מה -- הקשר ?

גם אם לא מכיילים הגברה כמו שצריך, ניתן לשרוף סאב, ניתן לשרוף טוויטרים, וכו .. וכו ......

איפה הנקודה שלך ? אמרת משהו שלא היה ברור לי ? אמרת משהו שלא היה ברור לכולם ?

אמרת משהו שלא הובהר בעבר ?

ולי יש בעיה בהבנת הנקרא? :|

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

היות ואתה עזבת את "הויכוח" ה-"מעמיק" וה-"חסר חיים" הזה..

אני אתן פרשנות מהצד שלי .. אחרי הכל .. אתה כבר לא צד פה..

פרשנות פשוטה, אין לך מושג על מה אתה מדבר, בסך הכל ניסית להגיד משהו, ולא יצא ממנו כלום..

והעדפת לקרוא לי בשם "גנאי" .. "חסר חיים" ..

מקווה שזה היה ברור לשאר חברי הפורום .. העובדה שאין לי חיים, לא מעידה על הידע של KICKER\ADIRE\RC.. בנוגע לסאבים עם סלילים כפולים ....ותחשבו על זה ;) (זה גם נשמע הגיוני)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...