Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

בית בן 22 עם ריצוף זהה בסך של 160 מ"ר.

הבעיה היא שבאמצע הפינת אוכל, דווקא בכניסה לבית איפה שכולם רואים החליטו 4 מרצפות לשקוע באלכסון. מלבד זה שמדובר בכיעור רציני, נוצר מצב שאנשים נתקלו ברצפה העקומה ונפלו כולל אני (וזה ממש כואב). המרצפות לא שבורות.

יש לי במחסן עוד 10 מרצפות זהות חדשות שהקבלן השאיר בזמנו, הבעיה היא שהן לא מבריקות כמו מה שמותקן כעת וגם לא יודע אם ניתן להחליף כמו שצריך. בקיצור מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה?

ולא ניתן להתחיל לרצף מחדש את כל הבית, מילא הכסף אבל זה בלאגן ענקי וכאב ראש עוד יותר ענקי.

תודה :)

תמונה1 001.jpg

תמונה1 002.jpg

תמונה1 003.jpg

פורסם

פשש מרצפות טרצו איזה כבוד(פאק איזה ישן).

אתה יכול לחלץ את המרצפות הבעתיות ,פשוט גרד עם סכין יפנית או שפכטל את המילוי שבין הרצפות,

תשתמש עם פומפה כדי למשוך את הרצפות תוך כדי נסה להשתמש במברג שטוח כקונטרה לפומפה מהצד.

נקה עם פטיש ואזמל קטן עד כמה שאפשר את המקום שממנו יצאו הרצפות שאריות מילוי ,חול.

אני לא בטוח שצריך חול למילוי אני בזמנו השתמשתי בתערובת מוכנה למילוי.

ישר את הרצפות עם שאר הרצפות וזהו.

פורסם

כמו שנאמר, לנקות ולחלוץ.

אם לא הולך אז תשבור אחת ותשלים עם הספר מהמחסן. מקסימום עושים אחר כך פוליש וכולן אותו הצבע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש קומה למטה. יש צנרת מתחת לרצפה, אם היא היתה נוזלת היו רואים מלמטה.

אי אפשר לשלוף את הרצפה, היא דבוקה ממש טוב, רק התעקמה. כנראה מדובר על התיישנות, עברו מעל 20 שנה אחרי הכל...

רק לשבור?

פורסם

קח פומפה ופטיש גומי. נדנד ודפוק (לא כזה לדפוק. עם הפטיש על הבלטה) עד שהבלטה תשתחרר. חבל לשבור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...