Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי הרים

NiNi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר מסכים איתך בנושא העמידות בתור נעלי עבודה, אבל הן לא מחזיקות את הרגל כמו שצריך ולא מתאימות למילואים וכו לדעתי.

לי יש גריספורט כלשהן אני לא זוכר את הדגם אבל אני הולך איתם ממצע השרות הסדיר כולל במילואים וקצת בעבודה במפעל עד שהחלפתי לרדבק.

בינתיים הגריספורט מחזיקות כבר מעל שנתיים וחצי ואני מאוד מרוצה והן מחזיקות מעולה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זכור לי שאתה מבאר שבע.

קפץ לחנות "רתע" בביג, יש הם מבחר נעלי הרים במחירים טובים, בין היתר מוכרים נעלי סלומון במחירי חו"ל ויש להם שרות נהדר.

פורסם

כמו שכתבו מעלי עם ניסיון של 13 שנה עם רדבק, אני גם אומר שלדעתי הם לא מתאימות לשטח קשה כי הם לא "נעולות" על הרגל.

מבחינת נעליים לשטח לפני שבוע הייתי בבני ציון ב"אליטל" ויש מבצעים ממש טובים על טימברלנד בסביבות 400 שקל.

מבחינת נעלי הרים "עדינות" יש שם מבצע על קאפה ממש נוחות וקלילות ב 200 שקל - קנינו לאשתי והיא מרוצה מאוד.

ולהזכירכם, הנעליים ה"קלות" הצבאיות נותנות בראש לרוב המותגים, בשבילי הבעיה היא רק חוסר האוורור

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש לי רד בק, נעל נוחה מאוד אבל מניסיון, לשטח כדאי משהו אחר, שהרגל תשב יותר טוב ולא תזוז, אכן אני מב״ש, והיתי ברתע, יש שם סלומון ב500 ש״ח, אבל לדעתי היא לא תחזיק שטח קשה למרות שהיתה נוחה בטירוף, הוצעו לי שם נעלי אוריגינל סווט שבשימוש חיילי המרינס, היא היתה נוחה, אבל לא היו להם מידות. ממשיך בחיפושים. לגבי הבחור שציין את הסלומון 4d. מה המחיר שלהן?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לגבי רדבק - זה נכון. סופר נוחות אבל ממש לא להליכה ממושכת, בטח לא עם משקל בשטח קשה. יש לי זוג ואני מאוד מבסוט מהן, אבל החלטתי להפסיק לעבוד איתן בימים התובעניים, יישארו לסופ"שים ולימי עבודה קלים יותר.

לגבי סלומון, הן אכן מאוד נוחות, אבל עושות רושם של פחות עמידות. כשקניתי את האסולו התלבטתי בין לבין סלומון Discovery שהיו נוחות יותר ויקרות יותר. עשיתי דבר פשוט שחשף מה סלומון עושים: החלפתי את הרפידות בפנים. פתאום האסולו נהיו נוחות יותר...

מסתבר שהרפידות של סלומון כל כך רכות שהתחושה הראשונית בחמש הדקות שאתה מודד היא מצויינת. כמה זה יחזיק לאורך זמן? כמה מסובך לקנות רפידות רכות לנעל אחרת אם זה מה שנוח לך?

הלכתי על האסולו בזכות הסיכוי לעמידות גבוהה יותר והמחיר הנמוך יותר, בינתיים (חודש+-) מבסוט לאללה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה ידוע שנעל עמידה תרגיש פחות נוחה, אז כמו שאמרת אולי באמת רפידה חדשה תפתור את ההתלבטות. אגב למישהו יש פה ניסיון עם אסולו פאוור מאטיק, או אסולו tps?

פורסם

salomon quest נעל מעולה, אני איתה כבר חצי שנה, בטיולים וביום יום.

בקיץ לא היה נורא כמו שחששתי (שבועיים שטח) ועכשיו ביומיים חורף שעברנו אני מבסוט עליה (אטומה יפה למים)

לגבי מחיר שלה, בארץ בזמנו המחיר היה משהו כמו 1200 ש"ח +- , רכשתי בניו יורק ב750 ש"ח.

פורסם

הסולומון קווסט זאת באמת "ה"נעל ‚ סופר נוחה אבל גם סופר אוחזת ‚ יחסית קלה‚ אטומה למים אך עם זאת לא מזיעים איתה והכי חשוב הנעל מאוד מאוד עמידה !אם אני לא טועה יש מספר דגמים לקווסט לא ?

פורסם

הייתי מתמקד גם בדגמים של גרמונט אחלה חברה. כיום אני לא מתמצא בדגמים אבל נעליים מאד נוחות שמשום מה פחות שומטעחם עליהם בארץ

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

פורסם

גרמונט היו בחזית המכירות בשנות התשעים, כי זה מה שהסיירות קנו.

היום הם קונים סלומון ואסולו, וראה איזה פלא, הם מובילים במכירות.

לפותח השירשור, לי יש ווילד קאט (מותג של למטייל או משהו כזה) עור מלא, משמשות למילואים וטיולים, אני בהחלט מזיע בהן, אבל גם בנסיעה בהאמר או ג'פס פתוח, עם חלפס ראוי הכל יבש בפנים. לדעתי לתאים קשים של לוחם במיל (בוץ, מסעות, מארבים, ורכבים פתוחים) עדיף נעל עור מלא בגובה מלא.

אצלי הן מחזיקות כבר שנתיים טוב מאוד, כולל לא מעט בוץ שלא נוקה מיד או בכלל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
גרמונט היו בחזית המכירות בשנות התשעים, כי זה מה שהסיירות קנו.

היום הם קונים סלומון ואסולו, וראה איזה פלא, הם מובילים במכירות.

לפותח השירשור, לי יש ווילד קאט (מותג של למטייל או משהו כזה) עור מלא, משמשות למילואים וטיולים, אני בהחלט מזיע בהן, אבל גם בנסיעה בהאמר או ג'פס פתוח, עם חלפס ראוי הכל יבש בפנים. לדעתי לתאים קשים של לוחם במיל (בוץ, מסעות, מארבים, ורכבים פתוחים) עדיף נעל עור מלא בגובה מלא.

אצלי הן מחזיקות כבר שנתיים טוב מאוד, כולל לא מעט בוץ שלא נוקה מיד או בכלל.

נעל עור לא תופסת קור? זה מה שזכור לי מהנעל הצבאית, במארבים היינו סובלים מאוד, גרב עבה לא עזרה, הנעל היתה ממש מגנט לקור, מהסיבה שהיתה עור מלא, מה דעתך?

פורסם
מה שתופס קור זאת סוליה. יש סוליות מיוחדות לאקלים קר שמבודדות מקור
תסלח לי שאני חולק עליך, אבל הנעל בריל הצבאית בהחלט תפסה קור, הן מהסוליה, והן מהמעטפת החיצונית, האמן לי, אכלתי ממנה מרורים במשך כל מסלול ההכשרה, טירונות חורף+אימון מתקדם, כולל חצי שנה של קו בגזרת הר דוב. עד כדי כך שניסינו כל מיני תרופות סבתא להתמודדות עם הקור,כמו לדחוף לתוכה עלי כרוב.

פורסם

במידה וזו הנעל שמדדת ברתע, אז היא אכן נוחה מאוד ולא נראת עמידה, אבל מסתבר שהיא עמידה מאוד.

היא בהחלט הוכיחה את עצמה.

עשיתי איתה אינספור טיולי מדבר, טיילתי איתה בדרום אמריקה ואני משתמש בה ביומיום.

81707104-360-1-1601.jpg

פורסם

עמידות בקור זה משהו אחר. בשביל זה יש נעלים מיוחדות שעשויות כמו סנדביץ עם לבד באמצע - נקראות באני בוטס או מיקי מאוס בוטס.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Bunny_boots

מי מנחש בשביל מה יש להן ונטיל בצד?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...