Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חיפשתי באתר שלהם ואין מידע על דרכי הגעה/ חניה, זה לא פחות חשוב!

אבא שלי מעוניין ללמוד קורס מסויים שם (מהנדס חשמל) והוא שואל מהי הדרך הנוחה ביותר/זולה להגיע לשם לקורס אינטנסיבי של 35 מפגשים !

אנחנו צפוניים (עכו).

עומר

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הדרך הזולה ביותר היא לקחת רכבת ישירה מעכו לתל אביב מרכז ומשם אוטובוס (יש מלא אוטובוסים, קו 5 של דן או 55 של קווים, למשל).

חניה בצפון-מרכז תל אביב זה לא עסק פשוט או זול. בשעות היום אפשר למצוא מקום בכחול-לבן, שעולה בערך 6₪ לשעה. בערבים זה רק בחניונים שבסביבה, בערך 25-50₪ לחניה. נראה לי שהכי טוב לחנות בכיכר אתרים ומשם ללכת איזה 5 דקות ברגל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין שם חניה, וכדאי שאביך ידע שאין כוון נסיעה בדיזינגוף מדרום לצפון. השילוט לא ברור שם, ויש שוטרים שהתחביב שלהם זה לארוב לצפוניים כמוכם שלא מכירים ולהשחיל אותם.

יש חניון קטן מאד כשבאים על גרץ משד' בן גוריון. כמעט אף פעם אין שם חניה. וגם אם כן, זה בדאבל וצריך להשאיר מפתח למחוצ'קן בכניסה.

יש אופציה לחנות בחניונים של חוף הים (כיכר אתרים ווהא שאחריו בירידה שמתחילה ברח' הירקון). שם יש חניה (לא בזול). משם זה כ-ק"מ של הליכה על בן גוריון וימינה כשמגיעים לדיזינגוף.

הכי זול והכי טוב, זה לקחת רכבת מעכו לרכבת מרכז. משם יש קו 5 שעובר כל 5-10 דקות (ושמגובה במליון וחצי מוניות שירות) עד הדלת של בית המהנדס.

ממש לא כדאי להגיע עם הרכב הפרטי.

עריכה: סליחה על הדאבל. המאסטרו הקדים אותי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...