Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Raspberry pi (אינטרנט אלחוטי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש את ה Raspberry pi B בכדי שתשמש אותי כ HTPC\Streamer בעיקר לניגון סרטים/סדרות בצפייה ישירה.

שמעתי שניתן לחבר מתאם אלחוטי, שתעבוד בחיבור זה.

רציתי לדעת אם מישהו ניסה לעבוד איתה בחיבור אלחוטי ואיך זה משפיע על ה XBMC?

אני ממש חדש בתחום, אם טעיתי בחלק מהדברים אז אשמח להסבר יותר מעמיק.

כמו כן, אם ישנן חלופות בתווך המחירים של עד 400 ש"ח אשמח גם לשמוע עליהן.

תודה.

פורסם

תראה את זה

http://www.hometheater.co.il/article05941.HT-Deals-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%A2%D7%9C-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA-CuBox.html

ותקרא את הסקירה כאן

http://www.hometheater.co.il/article05931.html

שים לב שרק בחלק מהדגמים יש WIFI (אם הבנתי נכון, לשאר הדגמים אפשר להוסיף במעמד הקניה אבל אני לא בטוח בזה) - מה שכן המוצר מיוצר (מורכב) בארץ ולכן אנחנו נדפקים עם המע"מ אז קח בחשבון שצריך להוסיף עוד 18% למחיר שמוצג בעמוד שקישרתי

פורסם (נערך)

רק לדגם ה"יקר" יש אינטרנט אלחוטי.

איך היא בהשוואה לשאר שמוצרים בקטגוריה?

די מגניב שזה תוצרת כחול-לבן (למרות שיש הרבה ביקורות רעות על זמני המשלוח שלהם)

עריכה:

ראיתי שבבמעמד הקניה ניתן להוסיף גם לגרסאות הזולות WIFI.

בנוסף, ראיתי שהיא מגיעה עם אנדרואיד 4.4, ניתן בקלות להתקין XBMC עליה?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Jones
פורסם

לפי מה שאני מבין (עדיין לא קיבלתי את המכשיר) ניתן לצרוב בקלילות את אחת מגרסאות מערכות ההפעלה האלו לכרטיס המיקרו SD

http://www.solid-run.com/support/downloads/

בחירה ב GeexBox XBMC אמורה להיות מותקנת מראש - וגרסת הלינוקס יציבה יותר מהאנדרואיד למרות שמאפשרת לבצע פחות דברים (משחקים / דפדפן וכו) אבל המטרה שלי היא להריץ XBMC בלבד. חוץ מזה יש למכשיר גם חיישן אינפרא רד בשביל שלט אוניברסלי או שלט MCE

לגבי ההשוואה - אין לי מושג

אני בחרתי במוצר כי הוא נתמך רשמית ע"י XBMC

פורסם

אני משתמש ב

Raspberry pi עם חיבור אלחוטי , זה עובד רע.עברתי לכבל וזה עובד מעולה וחלק ,תנסה לא תעבוד עם אלחוטי.

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

לא עדיף לקנות נגן מדיה מבוסס אנדרואיד בסביבות 100$? מעבד חזק, תחבילת תוכנות טובה באה איתו וישר מהקופסא אפשר להתחיל לצפו בסרטים ללא קומבינות. ממליץ על TRONSMART. לפניו היה לי ODROID מבוסס על מעבד סמסונג של S3.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

XBMC עובד מצוין על אנדרואיד. יש לי TRONSMART עם אנדרואיד 4.4 סטוק, יש XBMC ואני משתמש רק בו כדי לצפות בסרטים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי את raspberry pie model b plus .

משמש כ Xbmc לטלויזיה ומנגן סרטים שיושבים על מחשב בחדר אחר דרך רשת אלחוטית .

קניתי באיביי מאריך טווח אלחוטי פשוט שמחברים לחשמל. ה-pie מחובר אליו ב lan ונגמר הסיפור.

עובד פיצוץ ומנגן הכל חלק. מומלץ!

המאריך טווח זה השחור בתמונה שמחובר לחשמל :

uploadfromtaptalk1416784573291.jpg uploadfromtaptalk1416784691417.jpg

• תוכן חדש...