Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגשמים האחרונים גיליתי נזילה ממספר מקומות בתקרת אחד החדרים

מדובר בתקרת רביץ ומעליה גג רעפים - נראה שיש מספר סדקים קטנים בטיח ומים מטפטפים דרכם, השטח מסביב נראה רטוב

כרגע הנזילה רק בחדר אחד

האם יש מה לעשות בעצמי או עדיף לקרוא לבעל מקצוע (איזה בעל מקצוע צריך פה)?

תודה

ערן

פורסם

כנראה שיש רעפים שבורים בגג.

אם אתה יכול להחליף לבד או לא זה רק אתה תדע לענות.

בכל מקרה - חובה על זהירות יתרה בעבודה בגובה.

בעל מקצוע - נקרא גגן.

כמו כן צריך לבדוק מזחלות מים ומרזבים. לנקות אותם מלכלוך, עלים, שקיות ניילון וכל מה שנתקע שם ומפריע לניקוז התקין של המים.

(מזחלת מים = הקטע האופקי של המרזב)

פורסם

יש לי גם בעיה כזו של כמה טיפות כל חורף, הפתרון שלי כרגע - דלי גדול, בסה"כ כמה טיפות כל חורף לא כדאי לי להתעסק עם זה, הדלי מתייבש תוך כמה ימים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מנצל"ש, האם פרקטי להרוס תקרת רביץ וליצוק תקרה רגילה? מה סדר גודל של העלות למ"ר?

העבודה אמורה לכלול פירוק רעפים, הריסת התקרה הישנה (או שאולי בונים על בסיס התשתית הישנה?) ובניית החדשה.

פורסם

לא נראה לי פרקטי, תהיה חייב להרוס את כל הגג הישן, מה גם שאני לא בטוח אם בית שתוכנן לתקרת רביץ יכול להחזיק תקרה יצוקה מבחינת משקל, כלומר תצטרך גם לצקת עמודים מסביב לבית.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...