Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוסע מחר למוסך ואני לא כזה מבין ברכב בכדי שלא יעבדו עליי "ויחליפו לי חצי מהרכב" מה יכולה להיות התקלה כאשר האוטו נוסע והכל טוב (מנוע לא מתחמם ויש שמן והכל עובד) אבל הוא לא מחליף להילוך 4 (מגיע ל 90 קמ"ש ויש כבר 2500RPM). מה יכולה להיות התקלה?

פורסם

האוטו חדש אצלך?

אם לא, האם משהו השתנה, כלומר האם בעבר הייתב התנהגות אחרת?

2500 סל"ד ב 90 קמ"ש לא נשמעים חריגים במיוחד ובהחלט יכולים להתאים להילוך רביעי.

איך בדקת שלא מעביר לרביעי?

נסית לספור 3 החלפות ממצב עמידה ל 80 קמ"ש?

נסית להוריד הילוך בידית הילוכים?

פורסם

האוברדרייבר לא נעול אין נורית O/D OFF.

האוטו כבר לא חדש...אבל הוא נקנה חדש ב 2005.

נסיתי לספור ואני חושב שהוא באמת לא מעביר הילוך חוץ מזה עד אתמול נסעתי ו 2500 סלד היה רק ב 100 קמש וכשהייתי מגיע ל 120קמש אז היה 3000 סלד

מה זאת אומרת להוריד הילוך? זה רכב אוטומט.

פורסם

לרכב יש גיר אוטומטי ובו 4 הילוכים שמתחלפים בצורה אוטומטית .

בתנאים מסוימים כאשר הנהג רוצה להגביל את ההילוך הגבוה לשלישי בלבד הוא

מבטל את האוברדרייב - ההילוך הרביעי .

בידית ההילוכים ישנם שני לחצנים , התחתון אחראי לפעולה הזו - אוברדרריב און ואוף .

צרפתי תמונה מספר הרכב שמסבירה את העניין .1.JPG

פורסם

כמו שכבר אמרתי, האוברדרייב מכובה (הנורית O/D OFF כבוייה, בדיוק כמו שכתוב בתמונה שצרפת).

יותר מזה אני הדלקתי אותו בזמן נסיעה והסל"ד קפץ לאזור ה 4000 (כמובן שעשיתי את זה רק לרגע וישר כיבית). כך ביצעתי בדיקה שהוא עובד כשהוא דלוק ושהוא מכובה. אולי יש בו בעיה והוא דלוק בלי הנורה אבל אני חושב שלא.

פורסם

אם לאחר שלחצת על כפתור O/F OFF הסל"ד עלה ל 4000, אז כן היה משולב הילוך 4 בגיר לפני שלחצת.

בכל מקרה, אם אתה בטוח שחל שינוי בסל"ד שיוט, כנראה שיש בעיה בגיר וזה מחייב בדיקה.

האם התופעה קיימת כל הזמן או רק בדקות ראשונות של הנסיעה?

פורסם

לא יצא לי לנסוע יותר מ 10 דק' בכביש המהיר אבל אני חושב שזה מספיק כדי שהמנוע יתחמם (אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר) וההילוך לא התחלף.

כלומר התופעה קיימת כל הזמן...

נ.ב

מה זה אומר שההילוך ה 4 היה משולב? זה אומר שהוא תקין ועובד? כלומר הבעיה לא בהחלפת הילוך ל 4?

פורסם

כן, הילוך 4 היה משולב.

איפה את גר, האם היה בוקר קריר במיוחד?

בתיבות הילוכים מסויימיות אין נעילת ממיר מומנט (מה שבא לידי ביטוי בסל"ד שיוט יותר גבוה) עד ששמן גיר מגיע לטמפ' סביב 20 מעלות.

תבדוק אם התופעה קיימת בנסיעה קצת יותר ארוכה מ 10 דקות.

פורסם

בוקר טוב.

באוטו שלך הילוך רביעי הוא ארוך כלומר כפול.

מה שקורה אצלך זה חלק השני" של הילוך רביעי לא משתלב.

עזוב אותך שטויות,לך למוסך שיבדקו את זה.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

שתי הנודעות האחרונות לא כ"כ מובנות.

1. איך ניקוי מצערת משפיע על סל"ד בשיוט?

2. מה זה החצי שני של הילוך, ועוד באורך כפול?

פורסם

הייתה לי סוזוקי ליאנה שנת 2007 וב-100 קמ"ש הסל"ד היה על 2500, ב-120 קמ"ש היה על 3000.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
שתי הנודעות האחרונות לא כ"כ מובנות.

1. איך ניקוי מצערת משפיע על סל"ד בשיוט?

2. מה זה החצי שני של הילוך, ועוד באורך כפול?

אולי הוא מתכוון לנעילת מומנט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...