Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 2002 חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,רציתי לשאול מה דעתכם על פאביה 2002 ? רכב שנחשב אמין?

רוצה לקנות רכב ראשון שיהיה ידני אמין ולא גטס

תקציב בערך 1000+- וראיתי איזה שתיים שלוש פאביות באיזור שלי במחיר הזה..

מה אתם אומרים יש הצעות אחרות?

תודה

פורסם

איזה מנוע?

ולמה לא גטס? למה אתה פוסל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני ממליץ, יש לי פאביה 68 כס 2003 גירסת סדאן

בגאז מאוד גדול, מנוע אמין ודי פשוט מכנית, אבזור פנים לא משהו(ח"ח רק מקדימה), עלות טיפולים די זולה (יחסית לאחיות שלה), צריכת דלק עירונית 1:11פלוס מינוס, בינעירוני 1:15.5

החסרון הכי גדול זה חוסר הכוח ומומנט

פורסם

יש סקירה שלי על הפביה שהייתה לי, תחפש ותקרא.

קח בחשבון שכל רכב מעל עשור שעשה סביב 200K צפוי לבעיות כאלו ואחרות, לא משנה כמה הוא אמין

פורסם

הפאביה היא 1.4 ידני,

יש לי גטס במשפחה ואני ממש לא אוהב את החווית נהיגה בה..

למרות שבמחשבה שנייה אני מוכן להתפשר אם זה יותר כדאי מבחינת אמינות. הגטס שלנו משנת 2008 היא אצלנו שלוש וחצי שנים וחוץ מטיפולים שוטפים במוסך ממש לא היה לא הייתה לה שום בעיה במשך כל הזמן הזה.

אז יש מצב תכלס...

כרגע אני מתלבט בין הסקודה פאביה פיאט פונטו וכנראה שגם גטס

הכי קורץ לי הסקודה אבל בתקציב שלי נראה שהאפשרויות של הפאביה הם עם קילומטראז' די רציני..

נ.ב. מהקליאו BII כדאי להתרחק או שזאת גם אפשרות?

• תוכן חדש...