Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש וולוו 940 עם מנוע גמור שאני יכול לרכוש די בזול השאלה שלי האם אני אוכל להחליף את המנוע מבלי לשנות את הגיר. המנוע המקורי הוא 2000 והייתי רוצה לשנות ל2400 או יותר, המטרה שתהיה יכולת סחיבה טובה[בעתיד תהיה עגלה] ושיוכל להעלות את הרי השומרון בקלות.

האם החלפה כדאית לדעתכם? האם שווה מבחינה כלכלית [אשמח לפירוט כללי]? חשבתי לעשות את ההחלפה בעצמי בכדי לחסוך כמה שיותר.

יעוד הרכב: לעבודה [נגריה\מסגריה] ולמשפחה. \

תודה ושבוע טוב,

נועם

פורסם

מה זה זול?

וולבו כזו במצב יפה אפשר לקנות בפחות מ8,000 ש"ח.

החלפת מנוע תעלה לפחות 4,000-5,000 בהנחה שלא ימצאו עוד דברים בדרך (ותמיד מוצאים... משאבת מים, צנרת מים, רדיאטור וכו' וכו')

לו אני אתה - הייתי מחפש אחת שמורה ותקינה במקום.

פורסם

לא שווה בכלל

קודם כל בטוח שתחליף גיר - זה מנוע שונה לגמרי

ועל הדרך כמו שרשום למעלה בטוח ימצאו עוד משהו שצריך להחליף, שאם לא יחליפו אותו יוכל לגרום לבעיות או סתם לתפקוד לקוי של המנוע.

פורסם

בניגוד למגיב הראשון אומר לך משהו פ/וט- בכלל לא בטוח שיאושר לך במשרד הרישוי להתקין מנוע עם נפח מנוע גדול יותר- תתחיל מבדיקה של העניין הזה.

אם תתקין את המנוע לפי הנפח המקורי הרשום ברישיון לא יהיה צורך בהחלפת הגיר ושום דבר אחר הקשור אליו.

הבעיה היחידה זה ,שהסיפור אף פעם לא נגמר רק במנוע - טיימינג/משאבת מיים/מותחנים/מע' קירור - זו השקעה שעלולה לגרום הלך לשקוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה לא יכול להתקין את המנוע לבד בלי לעשות מונקי ביזנס כי אתה צריך אישור התקנה ממוסך מורשה על מנת שירשמו את המנוע החדש ברישיון.

פורסם

וולוו כזה במצב נסיעה אתה קונה ב 3000 - 5000 שקלים. יאללה, שברת אותי. 6000 שקלים ונסגור. (בעצם לא 6000. פחות)

כדי שזה יהיה שווה אתה צריך לקבל אותו במתנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...