Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הנה הגיע התקופה בשנה שלאשתי כבר מדגדג לנסוע לחול, אני אף פעם לא מתלונן. היא אחראית על לאן נוסעים (קונה מפה ענקית ומתחילה לסמן נקודות עניין) אני אחראי על הרכב שינייד אותנו בטיול שבדרך כלל עורך כ4000 קילומטר בכשבוע וחצי.

איך שהתחלתי לחפש רכב, צדה את עיני BMW סדרה 1. אף פעם לא נהגתי על רכב עם הנעה אחורית, חוץ מגיפ פאגרו, אך זה לא אותו הדבר. לאחר עוד כמה דקות צדה את עיניי BMW 320D כולל הכל פלוס GPS מובנה ב2000 לתקופה של שבוע וחצי. ללא היסוס הזמנתי וחיכיתי כבר לעבור את גבול ארצנו. כמובן שהחשש של נהיגה בצד השני הטרידה אותי לא מעט ופחדתי שתהרס חווית הנהיגה שלי.

כעבור כמה שבועות, מגיעים לסניף טריפטי בלונדון כדי לאסוף את הרכב שכל כך בא לעשות בו סיבוב. מגיעים לרכב, 10K על השעון, הרכב עבר לא מעט שריטות ומכות בגלגלים היקרים יש לומר. נכנסים לרכב, הכל הפוך, מנסה להעביר לR ללא הצלחה, קורא לפקיד שמסביר כי אין מה להתבייש ויש להפעיל קצת יותר כוח. אפשר להבין, אני מעביר הילוכים עם היד החלשה שלי ולקחו כמה שעות עד שהתרגלתי. הכל הפוך! המראה האחורית מוזרה. לחגור חגורה מרגיש מוזר. שלא לדבר על לתפעל חלון עם יד ימין. יוצאים לדרך - שוב, הכל הפוך! נתיבים, כיכרות, צמתים. נראה סיוט בהתחלה. מחכה לי נסיעה של 600 קילומטר, אז היה כדאי שאני אתרגל מהר, וכך גם היה. אחרי כמה דקות של נהיגה והצמדות לנתיב הכי שמאלי, הכל מתחיל להסתדר בראש. יוצאים מלונדון לכיוון סקוטלנד הקרירה.

הרכב, מדהים! נועל צמיגים אחוריים ברוחב 255 R18 שלא נותנים לשחק עם התחת גם עם בקרות מנותקות. ההגה מדהים! חד בצורה מדהימה יחסית לגולף שיש לי בארץ. התנהגות כביש מדהימה גם בתנאי גשם מטורפים. איכות פנים מרגישה מוצקה ומאוד מזכירה את איכות הבניה של הגולף. כסאות עור עם חימום למושבים זה פשוט MUST במדינות כה קרות. אין נורה אחת ברכב שהיא לא LED, כל פנים הרכב נראה מדהים בחושך. כל הטיול לא הצלחתי לזרוק זנב אפילו פעם אחת. הרכב לא נתן לי. למרות שהרכב הנל לא חלש (7.5 שניות למאה) רק פעם אחת הצלחתי להפעיל את בקרת היציבות. אשתי הייתה הESP האישי שלי, לא נתנה לי לעשות יותר מדי שטויות, וכמו כן לא נתנה לעשות סיבוב ברכב כשהיא לא נמצאת, ואולי טוב שכך. בקיצור טיול מדהים, רכב מדהים, כבישים מדהימים והכי חשוב אישה מושלמת! :)

לכל מי שיש שאלה לגבי הרכב או הטיול מוזמן לשאול בכיף!:lol:

20141020_101516.jpg

20141020_101411.jpg

20141020_101327.jpg

20141019_142652.jpg

20141017_134254_Bedford Rd.jpg

20141017_131329_Bedford Rd.jpg

20141017_131216_Bedford Rd.jpg

20141017_124322_HDR.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

וסיימתי:shock:

מוזמנים להגיב:lol:

IMG_7407.JPG

IMG_7413.JPG

IMG_7436.JPG

IMG_7443.JPG

IMG_7460.JPG

IMG_7506.JPG

IMG_7557.JPG

IMG_7672.JPG

פורסם

רכב יפה וגם אופה.

נראה שנהניתם, בעיקר אתה :mm_yeah:

אגב, הסדרה 5 סטיישן נראית ממש טוב! והביסלי יקר :-o

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה נופים מדהימים. אני אישית משוגע על נוף כפרי כזה עם מזג אוויר מעונן.

יש מה לעשות בסקוטלנד? איך מחירי הדלק שם?

אם הכל ברכב הפוך - הגז, הברקס והגז באותו סדר או שגם הם הפוכים?

פורסם

אשמח אם.תרשום את המסלול, חוויות,עלויות :-)

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
איזה נופים מדהימים. אני אישית משוגע על נוף כפרי כזה עם מזג אוויר מעונן.

יש מה לעשות בסקוטלנד? איך מחירי הדלק שם?

אם הכל ברכב הפוך - הגז, הברקס והגז באותו סדר או שגם הם הפוכים?

הדוושות מסודרות אותו הדבר ובגלל זה אין מקום לרגל שמאל

פורסם
כל פנים הרכב נראה מדהים בחושך. כל הטיול לא הצלחתי לזרוק זנב אפילו פעם אחת. הרכב לא נתן לי. למרות שהרכב הנל לא חלש (7.5 שניות למאה) רק פעם אחת הצלחתי להפעיל את בקרת היציבות.

זה פשוט כי כנראה לא לחצת באמת וזה די הגיוני בהתחשב בכך שזו פעם ראשונה שלך עם הנעה אחורית.

קצת גז בנקודה המתאימה והופ, הזנב בחוץ.

הדוושות מסודרות אותו הדבר ובגלל זה אין מקום לרגל שמאל

מאיפה הבאת את זה? :lol:

יש מדרס לרגל שמאל בדיוק כמו בכל רכב.

פותח השרשור,

יופי של טיול, התמונות והנופים מדהימים, הרכב מהנה בהחלט, תענוג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה נהדר !

"

בדרך כלל עורך כ4000 קילומטר בכשבוע וחצי"

בהקשר לנהיגה, שבוע וחצי בחו"ל מינוס יום הגעה יום מנוחה מנהיגה ויום עזיבה נותן כ-8 ימי נהיגה,

שזה כ-500 ק"מ ליום ( ובכל מקרה בין 400 ל 600 אם תוסיף או תגרע יום ) שזה לקום בבוקר במלון באילת,

לתת קפיצה למטולה או הלוך חזור אילת-ת"א-אילת. זה נשמע תובעני לטיול שאינו 'טיול נהיגה' מובהק.

בלי קשר גם בעיני לנהוג הפוך מצטייר כחוויה מייבשת אפילו לא בתנועה עירונית אלא בניסיון להנות, שמחתי לקרוא שאפשר להתרגל.

The first one to get angry loses

פורסם

נהניתי מהתמונות, תודה.

אתה בטוח שהצמיג ברוחב 255? זה נראה לי קצת אוברקיל לרכב כזה. יש מצב שאולי התכוונת ל-225?

בכל מקרה, הסיפור והתמונות עושים חשק לטייל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

255 מאחורה 225 מקדימה. הכל מגובה בתמונות(: עוד מעט אפרט לגבי המסלול והמחירים למי שרצה. הילוך ראשון, גשם, סיבוב קל, פול גז. בקרת יציבות אפילו לא נדלקת...(:

פורסם

איזה מקום יפה, יום אחד גם אני אעשה את הטיול הזה. יופי לכם שנהניתם.

...והכי חשוב אישה מושלמת! :)

...

או, כבר אתה בדרך הנכונה- תמיד להחמיא לאשה, בין אם היא תראה את זה או לא. :wink:

פורסם
255 מאחורה 225 מקדימה. הכל מגובה בתמונות(: עוד מעט אפרט לגבי המסלול והמחירים למי שרצה. הילוך ראשון, גשם, סיבוב קל, פול גז. בקרת יציבות אפילו לא נדלקת...(:

לגבי הצמיגים - אתה כנראה טועה. אני מנחש שהמידות הן 225/40/18 קדימה ו-245/35/18 מאחורה. כמו בקיט M.

לגבי הזנב - עידן צודק, כנראה שלא באמת ניסית (או חששת לנסות). הוא יצא במשחק קל ב-318, אין שום סיבה שלא יצא ב-320d (ומניסיון עם ה-320d היוצאת [מנוע זהה - 184 כ"ס], אין בעיה להוציא אותו).

בכל מקרה, אין ספק שהבווארים יודעים לייצר מכוניות נהדרות לניהוג, גם מנועי הדיזל שלהם משובחים (מתלבט אם לקחת שוב פעם סדרה 1, או ללכת על 3 - לינואר הקרוב בגרמניה. בינתיים ל-SIXT יש הצעה נהדרת על 135M ל-8 ימים, אבל אני חושש מהצריכת דלק שלה...).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...