Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני מניח שזאת דילמה שרובכם עמדתם בה או עומדים בה.

קצת רקע על אבא שלי:

בן 57,נוהג משנת 1991 עם ממוצע של 50 אלף קילומטר בשנה וניסיון על עשרות רכבים. כיום הוא נהג של רכב תיירותי אז יוצא לו לנהוג בכל כביש אפשרי עם כל אוכלוסייה אפשרית.

בשנים האחרונות אני מרגיש שצורת הנהיגה שלו השתנתה-פחות זהיר,פחות אכפתי,פחות שומר חוק.

למה אני מתכוון,למשל הוא מאוד "נקמן" בכביש-מישהו מאחוריו סינוור אותו עם אור גבוהה אז הוא יגרום לרכב זה לעקוף אותו ואז יסע מאחוריו עם אור גבוהה עד שהנהג מלפניו יתחנן עם כל סוג של אור מצוקה אפשרי שהוא יפסיק.

עוד דוגמה: לפני כחודש הוא היה באמצע פנייה עם בחורה ברכב מיני,שמר על הנתיב שלו אבל היא חתכה אותו. אני הייתי בולם ופשוט מאפשר לפוסטמה לחתוך אותי,הוא לא וויתר,נכנס בה וכמעט הפך אותה על הצד. לרכב שלו נזק מאוד קל שסידרתי עם פוליש,לרכב של הבחורה נזק של אלפי שקלים.

יש עוד הרבה דוגמאות ואני מניח שכמעט כל אחד מכם חשב לעצמו שצורת הנהיגה של ההורים שלו לא הכי בסדר. אשמח את תשתפו אותי איך הסברתם להם שמשהו השתנה בהם ובצורת הנהיגה שלהם.

תודה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מה שאתה מתאר כאן אינו סתם שינוי בסגנון הנהיגה, אלא עבריינות כביש בצורתה החמורה ביותר.

אתה יכול לנסות להסביר לו את הבעייתיות, אבל אל תצפה להצלחה גדולה. אנשים הופכים יותר ויותר עקשנים עם העליה בגיל.

לצערי אני חושש שרק מכה קשה - למשל אבדן הרשיון למספר חודשים - תחזיר אותו למוטב, וגם זה לא מובטח.

ד"א - האם בעקבות התאונה שתארת התקיים איזה הליך חקירתי או משפטי? האם יש תביעה נגד הביטוח שלו, שתגרום לו נזק כלכלי בגלל עליית הפרמיה בעתיד?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביום מן הימים הוא יתקל לא בבחורה צעירה אלא בערס מטומטם שבלי לשחק יותר מדי משחקי כביש פשוט יצא מהרכב וידקור אותו.

תרחיש סביר למדי במציאות הישראלית. מציע לך שתסביר לאבא שלך את זה.

V5

פורסם
ביום מן הימים הוא יתקל לא בבחורה צעירה אלא בערס מטומטם שבלי לשחק יותר מדי משחקי כביש פשוט יצא מהרכב וידקור אותו.

תרחיש סביר למדי במציאות הישראלית. מציע לך שתסביר לאבא שלך את זה.

אני שומע (קורא) את הטיעון הזה פעם אחר פעם.. מתי פעם אחרונה קרה דבר כזה בארץ? האם האספסוף באמת כזה משוגע וקיצוני?

(למעט הפעם ההיא שבן מיעוטים יצא עם אלת בייסבול אל עבר שוטר שלא בתפקיד)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני שומע (קורא) את הטיעון הזה פעם אחר פעם.. מתי פעם אחרונה קרה דבר כזה בארץ? האם האספסוף באמת כזה משוגע וקיצוני?

(למעט הפעם ההיא שבן מיעוטים יצא עם אלת בייסבול אל עבר שוטר שלא בתפקיד)

אתה עולה חדש?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3993566,00.html

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/490/213.html

פורסם

פעם דוד טופז אמר באיזה מערכון ״בכביש אל תהיה צודק, תהיה מניאק״

כפרפרזה על האימרה הידוע.

ולא שאני מכנה את אביך בשמות גנאי, אבל זו בריונות לשמה!

בחורה חתכה אותו אז הוא נתן לה מכה?

אביך עוד עובד כנהג רכב ציבורי?!

סלח לי ידידי, אבל אני במקומך לא הייתי כותב זאת, אלא מתבייש.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם

אני רק יודע שאם אני מנסה לשכנע את אבא שלי במשהו, משמע אני לא בא לו טוב, ואז כאפה חזקה ומצלצלת נשלחת לכיווני.

התוצאה - אני לא מנסה לשכנע אותו בכלום.

פורסם
מה שאתה מתאר כאן אינו סתם שינוי בסגנון הנהיגה, אלא עבריינות כביש בצורתה החמורה ביותר.

אתה יכול לנסות להסביר לו את הבעייתיות, אבל אל תצפה להצלחה גדולה. אנשים הופכים יותר ויותר עקשנים עם העליה בגיל.

לצערי אני חושש שרק מכה קשה - למשל אבדן הרשיון למספר חודשים - תחזיר אותו למוטב, וגם זה לא מובטח.

ד"א - האם בעקבות התאונה שתארת התקיים איזה הליך חקירתי או משפטי? האם יש תביעה נגד הביטוח שלו, שתגרום לו נזק כלכלי בגלל עליית הפרמיה בעתיד?

כן אבל האשמה 100% עליה אז זה לא מזיז לו.

הוא ללא שום תקריות בעבר אז לא נראה לי זה ישנה משהו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בחורה חתכה אותו אז הוא נתן לה מכה?

אביך עוד עובד כנהג רכב ציבורי?!

סלח לי ידידי, אבל אני במקומך לא הייתי כותב זאת, אלא מתבייש.

הבן אדם בא לבקש עצה כי לדעתו אבא שלו לא נוהג בסדר והוא רוצה לפעול לשינוי ואתה אומר לו להתבייש ולשתוק?! במה בדיוק יש לו להתבייש? בזה שאכפת לו? בזה שהוא מנסה למצוא דרך לשנות משהו?

נראה לי שיש בן אדם אחד בשרשור הזה שצריך להתבייש במה שהוא כתב וזה אתה.

גבי, ידוע שעם ההורים זה קשה. אבל ניסית לדבר איתו על הנושא?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שאבא שלך עצבני בגלל דברים אחרים וזה מתבטא בנהיגה שלו. אולי יש בעיות בבית או בעסק שמציקות לו?

כולנו יודעים איך סגנון הנהיגה מושפע ממצבי רוח קיצוניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אשמח את תשתפו אותי איך הסברתם להם שמשהו השתנה בהם ובצורת הנהיגה שלהם.

תודה.

קודם כל אני מעריך אותך על הרצון והכוונה- כל הכבוד!

לעניין- ברור שצריך לגשת לדבר כזה בזהירות כי מדובר בילד שצריך להעביר ביקורת על האבא שלו והאבא עלול לקבל את זה לא טוב.

אם הילדים שלי היו פונים אלי אני הייתי גם גאה בהם שהם מוכנים לעשות את המאמץ למען ערכים, ושמח שהם דואגים לי, אבל גם מתבייש בזה שהילדים שלי צריכים ללמד אותי איך להתנהג.

אני מציע שתדבר איתו אחד על אחד ותסביר לו שזה בא מדאגה אליו, שזה עלול להגמר רע יום אחד. בלי להגיד לו מה לעשות אלא רק לתאר לו את התחושות שלך (פחדתי כשהתנגשת בנהגת ההיא)

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

הבעיה שהוא כנראה כמו כל האבות שלכם,יודע יותר מכולם.

ולמי ששאל על העצבים,בזמן האחרון המצב בבית טוב והעסק פורח אז אין עצבים.

הבעיה היא בתפיסה שלו.

פורסם
אני רק יודע שאם אני מנסה לשכנע את אבא שלי במשהו, משמע אני לא בא לו טוב, ואז כאפה חזקה ומצלצלת נשלחת לכיווני.

התוצאה - אני לא מנסה לשכנע אותו בכלום.

אז גם אבא שלך לא יותר טוב, כשאני אומר להורים שלי ביקורת הם ינסו להבין מה לא בסדר, ואם הם יבינו שאני צודק אז הם יחשבו כיצד לתקן ובטח לא יפעילו אלימות. (בלי קשר אין סיבה הגיונית להפעיל עליי אלימות, אני לא ילד בן שנתיים אלא בגיר בן 22 כמעט).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...