Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו יש בעיה מוזרה.

אני אמרתי לו שהוא לא בסדר על הכביש והוא טוען שאני בכלל עוד יותר גרוע אז בינתיים נוצר מצב ששנינו לא מסכימים אחד עם השני :loco:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב השבוע קרה קטע מעניין,הוא עלה איתי לרכב אחרי הרבה זמן שהוא לא נסע איתי.

בסוף הנסיעה אמא שלי אומרת לי שאבא מסר שאתה נוהג בצורה לא זהירה ונוהג מהר מידי.

אני לא יכולתי להפסיק לצחוק.

הייתי אומר שאבא גולש פה בפורום.

פורסם

אבא לא יודע להדליק מחשב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצטער שאני נדחף לאשכול שלך, אבל זה מזכיר לי מקרה עם אחותי שכל הזמן העירה לי שאני נוסע לאט מדי שזה "מסוכן".

אמרתי לה שהיא ממש מגזימה ויצא שלא הסכמנו בכלל.

אחרי שבוע אמא שלי באה אלי ומספרת לי שאחותי נוסעת כמו משוגעת חח

פורסם
עכשיו יש בעיה מוזרה.

אני אמרתי לו שהוא לא בסדר על הכביש והוא טוען שאני בכלל עוד יותר גרוע אז בינתיים נוצר מצב ששנינו לא מסכימים אחד עם השני :loco:

הוא הביא לך את החומר על מגש הכסף, במקום להכנס איתו לוויכוח מי יותר גרוע, היית צריך להגיד לו שזאת הדוגמא שהוא משמש לך ולמדת ממנו, שאולי כדאי ששניכם תתחילו לעבוד על זה במקביל.

אל תשכח גם שממושב הנוסע (במיוחד אחרי שאתה מתחיל לנהוג בעצמך) הכל נראה שונה והרבה יותר קיצוני ממה שמרגיש\רואה הנהג, בגלל זה אבא שלך אמר את מה שהוא אמר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

Murzilka

לא חשבתי על זה,חומר למחשבה.

לא יזיק לשנינו שינוי כי ברור שלמדתי ממנו חלק מהדברים אבל 80% מהזמן אנחנו לא נוסעים אחד עם השני.

• תוכן חדש...