Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי Grand Cherokee Limited חדש

מערכת המולטימדיה שלו (ה Uconnect ) , מקורית ואיכותית ועושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

אבל משום מה הורידו כמה פונקציות מעניינות שנמכרות בארה"ב עם הרכב כבילט אין. כמו סים לאינטרנט ברכב, כמו הוט ספוט ברכב, כמו אפליקציות של מידע ורדיו שמותקנות על המערכת , כמו הניווט (גם אם אין עדיין מפות לארץ). בקיצור- הדברים היותר מגניבים.

ולא שצריכה להיות בעיה עם זה כי היום דרך האינטרנט אפשר להפעיל הכל.

יש לי השערות למה הורידו אבל אני רוצה להיות בטוח וכמובן שאני מחפש דרכים להתקין את הכל בחזרה.

זו אגב המערכת

http://www.driveuconnect.com/

האם יש כאן מישהו שמבין במערכת הזו (הדגם החדש) ויכול לתת לי תשובות?

אל תפנו אותי ליבואן כי דיברתי עם 3 אנשים שונים וקיבלתי 3 תשובות שונות.

קיבלתי הרושם שאין מישהו שבאמת מבין בזה.

פורסם

אני לא מכיר את המערכת או מה עשו בה כדי לנטרל את האפשרויות שאתה מתייחס אליהן.

אבל, ניסית לבדוק אם קיים עדכון גרסה לרכב שלך דרך האתר שצירפת?

קח בחשבון שאם יש כרגע תמיכה בעברית, זה עלול ללכת לאיבוד אם קיים עדכון.

אני רואה גם שיש דגמים שונים, שעל אף הדמיון הויזואלי ביניהם, הפונקציות שונות.

יכול להיות שפשוט הדגם שמגיע לארץ לא כולל את מה שאתה מחפש מבחינת חומרה?

http://www.driveuconnect.com/support/identify-your-system/?brand=jeep&section=support

פורסם

הדגם של הגרנד צרוקי 2014 הוא דגם מערכת אחד.

בעצם הוא 2 דגמים זהים שההבדל היחידי ביניהם הוא רדיו לוויני שבאחד יש ובשני לא.

זה שמגיע לארץ הוא זהה למערכת בקישור, אבל פשוט מנוטרלות שם פונקציות.

גם הגרסה היא העדכנית ביותר, גם את זה בדקתי.

תמיכה בעברית אגב אין בכלל גם לא לספר הטלפונים ולא לשמות השירים וזה מה שיותר מרגיז - שאם לא עיברתם את המערכת והחלטתם להשאיר אותה מקורית מה אתם מנטרלים פונקציות שאין להן ממש קשר לרגולציות או לזכויות אחרות?

בנוסף לכך שלא מצאתי אף אחד מקצועי שיכול לענות על זה וזה מצחיק הרי ביבואן יש מי שמקבל החלטות על הדברים האלו.

פורסם (נערך)

בקישור שנתתי, אני מזהה 4 מערכות עם מסך "8.4 שנראות די דומה אחת לשניה.

לא מצאתי עדין דף שמסביר את ההבדלים המדוייקים בין ארבעתם.

מאחר והמערכת לא מעוברתת, מציע לחפש מידע באנגלית בפורומים זרים. שם תקבל את מירב המידע כנראה עבור המערכת שברשותך.

אוקיי, אז יש את הלינק הזה:

http://www.driveuconnect.com/system/jeep/?year=2014&model=grand_cherokee

עם המערכות שכנראה רלוונטיות רק לגרנד צ'רוקי. ובפירוש לאחת מהן אין יכולת ניווט. בכניסה לדף שלה ספציפית יש שם הערה שנדרשת התקנה נוספת בשביל הפונקציה.

לגבי כל ענין הסלולר/הוטספוט - נראה שמדובר בשירות שניתן רק בתוך ארה"ב ע"י רישום ספציפי לשירות. לא בטוח שהדבר ניתן להפעלה בארץ. שורה תחתונה - ראה פסקה/משפט לעיל (פורומים זרים).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אז ככה : חפרתי בפורומי ג'יפ למיניהם בארה"ב.

הגרסה היא העדכנית ביותר. היא באה עם כל הפיצ'רים מובנים למעט אותו רדיו לוויני.

מכאן אני מסיק שסירסו אותה בארץ.

לגבי הסלולר/הוטספוט בד"כ לא מאשרים את זה בגלל כל מיני זכויות כמו שעושים למשל עם אפליקציות רדיו למיניהן שחסומות בארץ (אבל פתוחות למי שיודע לפתוח...)

אבל כאן זהו שירות של אינטרנט שנותנת חברה אמריקאית וכל דיכפין יכול להרשם, לשלם סכום חודשי ולהינות כאוות נפשו מכל טוב.

אבל שוב- בארץ לא נותנים בכלל לגשת לשירות הזה.

חבל. אם מאשרים תקינה לרכב שיאשרו עד הסוף עם כל הטוב שבו.

פורסם

תנסה לפנות לספונסר הפורום ESIMPEX - חבר הפורום סמיון.

לדעתי הוא יוכל לעזור בנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...