Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. שבוע הבא יגיע הרכב שהזמנתי Chevrolet Sonic RS 2014 בצבע שחור. הדבר היחיד שמפריע לי בעין זה המסגרות קישוט כרום ניקל של הגריל הקדמי.

אני רוצה לצפות את המסגרות שיתאימו לצבע הרכב לדוגמה שחור מט או קרבון. אני לא מעוניין בהדבקה אלא בציפוי באמבטיה... איפה יש מקום בדרום שיכולים לעשות לי את זה ומה בערך המחיר?

4c7495cd13c93c19481fa5825ac5250d.jpg

פורסם

+1 פלסטידיפ.

קח בחשבון שטבילה תצריך ממך פירוק של המסגרת, לא נראה לי שרוצה להסתכן בקליפסים שבורים ברכב חדש.

ממליץ לך לקנות פחית אחת בודדת של פלסטידיפ בגוון שמתאים לך, ועוד פחית של פלסטידיפ "שקוף" - במקרה ומעוניין בגימור מבריק.

עבודה פשוטה ביותר שלא מצריכה שום ידע מיוחד, רק הכנה טובה.

תתחדש על הרכב אגב.

"יאללה בירי".

פורסם

פלסטידיפ גם כאן.

צבעתי את הכרום שהיה בגריל של הפורסטר. יצא לא רע ומחזיק מעמד יפה כבר כמה חודשים.

רק חשוב מאד לנקות טוב טוב את החלק לפני הצבע וליישם לפחות 3 שכבות.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

לא פחות מ 4-5 שכבות אם רוצה להבטיח קילוף אחיד וללא שאריות.

את ה"צורה" המשטח מקבל כבר בשכבה השניה, כל שכבה נוספת מעל מבטיחה עמידות וקילוף קל כאמור.

בגלל שהחלק המדובר נמצע בחזית הרכב, הייתי ממליץ על לא פחות מ-6 שכבות (נשמע הרבה, בפועל שטויות + ישאר לך המון חומר בפחית לתיקונים/קילופים), במהלך הזמן אתה תקבל אבנים סוררות מרכבים שלפנייך, הקדם תרופה למכה ותבטיח שהציפוי יהיה עבה יחסית.

"יאללה בירי".

פורסם

אני יצתרך לפרק את המסגרות בכל מקרה כדי לצבוע לא? ומה עמידות החומר? אני רוצה שיחזיק מעמד בשמש הישראלית לפחות שנתיים... יש לכה מסויימת שאפשר ליישם על הפלסטידיפ? כזאת שלא תיהיה מבריקה אלא בגימור מט.

ושאלה אחרונה: אני גר בשדרות. איפה אפשר לרכוש את המוצרים באיזור? הזמנה באינטרנט לא באה בחשבון.

תודה על המענה הזריז.

פורסם

הפלסטי דיפ אכן יתן לך גימור שחור מט.

אם תיישם אותו כמו שצריך הוא יחזיק לך הרבה יותר משנתיים.

לאחר חיפוש זו החנות שהכי קרובה אלייך :

אדירם תעשיות מתכת בע"מ

ביקורת אחת

הארזים 6

נתיבות, 8776506, ישראל

+972 8-994-1110

adiram.co.il

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...