Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10 לקליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני צריך להכניס את הרכב לטיפול שנתי (שמן, פילטר שמן, פילטר מזגן) ובנוסף יש להחליף נוזל קירורץ

במוסך המורשה רוצים על כל התענוג הזה בסביבות ה 850 שקלים האם זה מחיר סביר?

הרכב הוא קליאו 3 שנת 2008

פורסם

תבדוק בעוד מורשים,כבר היו פה שירשורים על הבדלים במחירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם

יש כל מיני סוגים של "טיפולי 10" ולכן המושג הזה כבר לא בשימוש כיום. יש טיפול קטן, טיפול גדול וכו'.

אם תציין כמה קילומטרים עבר הרכב אז אולי נוכל להגיד לך איזה טיפול אתה צריך לעשות עכשיו.

בכל מקרה סכום של 800 ש"ח להחלפה של שמן, פילטר שמן ופילטר מזגן זה לא מחיר זול אבל זה המחיר שתמצא ברוב המוסכים המורשים של היבואן. אם תציין מהיכן אתה בארץ אולי נוכל לכוון אותך למקום שיוכל להוזיל לך במעט את העלות.

פורסם

אהלן,

אני מבאר שבע והרכב עבר 130000.

הטיפול כולל שמן, פילטר שמן, פילטר מזגן ונוזל קירור.

אשמח לשמוע את תגובתכם או לקבל חוות דעת על מקומות אחרים במקום ללכת לעמיגל

• ספונסר פורום
פורסם

850 ש"ח לטיפול כזה זה קצת יקר אבל סביר מאוד למוסך מורשה יבואן כמו מוסך עמיגל.

אתה יכול להוזיל במעט את הטיפול אם תיגש למוסך אחר, שאינו מורשה יבואן. לצערי אינני מכיר מוסכים טובים כאלו באזור באר-שבע.

פורסם

לטעמי, גם במורשה יבואן, הטיפול הזה לא אמור לעבור את ה- 400-500 ש"ח גג.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...