Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי סובארו B4 2005 האוטו אצלי כבר שנתיים ובאמת שאני מרוצה מכל רגע שים דלק וסע.

בתקופה הקרובה אני רוצה להחליף את הרכב וחשבתי לרכוש סיאט איביזה ידנית 1.2 TSI FR חדשה מהחברה. נכנסתי לאינטרנט וקראתי על האוטו וראיתי שיש הרבה תלונות על המנועים TSI מבחינת צריכת שמן, עכשיו רציתי לדעת אם מישהו יודע אם הדבר הזה נמשך או שכבר סידרו את התקלות האלה. עד עכשיו היו לי מכוניות רק יפניות ובאמת שלא היה לי משהו חריג עם הרכבים האלה אז אני מפחד להוציא רכב ראשון חדש מהחברה ואז להידפק איתו.

ואם מישהו שואל למה דווקא איביזה כי מאוד אהבתי אותה מבחינת עיצוב והרגישה לי נוח מאוד בכביש וגם מבחינת התקציב (אני מקבל משהו כמו 20 אלף שקל מתחת למחירון בגלל הנחה מביטוח לאומי)

ורציתי חוות דעת נוספת אם אתם ממליצים לקחת או עדיף לחסוך עוד קצת ולקחת משהו אחר.

תודה אבי.

פורסם

תראה, B4 היא מכונית מנהלים, מרווחת.

סיאט איביזה היא מכונית סופר מיני, צפופה וקטנה יותר, בעלת תא מטען קטן יותר.

מדובר פה על שתי קטגוריות שונות לגמרי, כשביניהן יש את הקטגוריה של המשפחתיות למיניהן.

השאלה מה אתה מחפש ברכב? מה הדרישות ומה התקציב שלך?

קשה להגיד האם היא מתאימה לך או לא, לא כולם מצליחים לרדת בשתי קטגוריות ולהיות מרוצים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני מבין את זה שזה ירידה באיכות אבל אני מחפש רכב חסכוני עם "ביצועים", כל המכוניות סופר מיני האחרות או יותר יקרות. או לא מגיעות מבחינת הכוח והנסיעה למה שהרגשתי שנסעתי באיביזה (בחנתי: ספייס סטאר, סוויפט, יאריס ומיקרה כולם חדשות). ובא לי על ידני כי גם B4 הייתי משתמש כמעט תמיד בטיפטרוניק וממש לא משנה לי אם זה אוטומט או ידני וגם לא בא לי טוב ה DSG הזה וכל התקלות שלו, כמו שרשמתי נסעתי באיביזה FR מרגיש לי קצת פחות מ B4 אבל אני חייב משהו יותר חסכוני. והתקציב שלי הוא 90K. ואני חייב רכב עד נפח 1300 אם הוא חדש בגלל ההנחה בניידות של אבא שלי בגלל שאני קונה רכב על שמו.

עריכה אחרונה על ידי avi_el
פורסם

האם ניסית לשקול את הרנו קליאו 0.9TCE עם גיר ידני?

היא יותר מודרנית מהאיביזה, בטיחותית יותר ומאובזרת היטב, ולטעמי גם נראית טוב.

למרות נפח המנוע הצנום, הרכב סוחב יפה מאוד (ביצעתי נסיעת מבחן), גם עם 3 מבוגרים באוטו, מזגן ועליות לא הייתה בעיה בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה לא שהאיביזה היא בחירה חכמה, היא די יקרה לתחזוקה, היא פחות בטיחותית מהמתחרות, האחריות רק לשנתיים, ביטוח יקר יותר, ומבצעים כל יום שני וחמישי שפוגעים במחירון.

פורסם

אף אחד לא באמת יודע להגיד לך, ימים יגידו אם הבעיה נפתרה או לא.

זה כמו שאמרו ב2012 שהבעיה של הDSG נפתרה, ועדיין יש אנשים בשנתונים מאוחרים יותר שסובלים מתקלות בגיר.

פורסם
אף אחד לא באמת יודע להגיד לך, ימים יגידו אם הבעיה נפתרה או לא.

זה כמו שאמרו ב2012 שהבעיה של הDSG נפתרה, ועדיין יש אנשים בשנתונים מאוחרים יותר שסובלים מתקלות בגיר.

בקיצור נראה לי שכל הגרמניות המשותפות האלה חולות נראה לי לרדת מכל העניין הזה נחכה למאזדה 2 החדשה

פורסם

תשמע, זה בסופו של דבר שיקול שלך, גם ה2 החדשה אמינותה לא מובטחת, הכול יכול להיות, זה לא שהיפניות חסינות מתקלות, זה רק סטיגמות.

• תוכן חדש...