Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 אוט' 1.2 חדשה בעד/נגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניתן למצוא טויין אייר ידנית בתקציב הזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לדעתי - הרכב הזה ממש אינו שימושי. יותר מדיי פיצפון (לא היית רוצה להיות מעורב בה בתאונה חו"ח. לא נראה לי שיש לה מספיק "איזורי ספיגה" מבחינה בטיחותית ולא משנה לי ממש מה ציוני הבטיחות שלה (איני חושב שאני הראשון שמעלה זאת). אולי זה פסיכולוגי - איני יודע.

מה שכן - הוא נראה מאוד מדליק, צעיר וחדשני וגם זה משהו בימינו.

(תבדוק רק שנותנים הרחבת אחריות על הדאשבורד ... :wink: )

alfa 156 2.5.

פורסם

נכון, לא לשכוח את בעיית הדשבורד, יש סדק (תוכל לקרוא המון על זה בפורום) באיזור כרית האוויר, אם במקרה הרכב שאתה מוצא יד שניה עם הבעיה הזו, תוכל להוריד במחירון למוכר.

Opel Adam S 2017

פורסם

1.83 על 100 קילו תיקח נסיעת מבחן ארוכה מאד בפיאט לפני שאתה סוגר. אני לא בטוח כמה רכב מיני יהיה לך נוח.

פורסם

חולגי צודק לעניין הבטיחות, אני אחד מאלה שהעלו את העניין בסקירה הקצרה שלי אודות הרכב שברשותי (פופ 1.2 ידני). במקרה של תאונה מאחור אלוהים ישמור מה יהיה עם יושבי המושב האחורי, ובכלל.

אני 100 קילו על 175 ויושב בנוחות במושב הנהג; המושב רחב ולא מפריע לידיות האהבה שלי להתפרס להנאתן. הדלתות הגדולות בעלות המפתח הרחב מאפשרות כניסה ויציאה נוחות מאד, כאילו מדובר ברכב בגודל מלא.

אם המראה שלהן לא עוצר אותך, יש חלופות זולות יותר כפי שאמרו מעליי. אם הלוק של ה-500 מושך אותך ואתה מוכן לשלם את הפרמיה במחיר, אין מה להרתע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בעניין הבטיחות- למעט הכוכבי ריסוק, מה עוד משפיע , ז״א למה ה500 כזו מסוכנת במקרה חלילה וחס של תאונה?

והאם לצורך השוואה בi10& פיקאנטו(קיה) יותר בטוחות או שזה אותו דרעק ?!?

פורסם

סה"כ ה-500 מאד בטוחה מבחינת כאמור כריות אוויר ובקרות שונות, אך הראש של הנוסעים מאחור ממש נוגע בחלון האחורי. מניח שבאחרות זה דרעק דומה רק שלמחתי עדיין לא יצא לי לשבת במושב האחורי שלהן ולראות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בתור אחד שנוסע על טווין אייר חדשה זה עולם אחר מה 1.2 אוטומטית..

הגיר סיוווווט ..לא עושה בעיות או משהו אבל סבלתי מהגיר הרובוטי..ובתור אחד שנוסע על סיטרואן c1 בנוסף עם גיר רובוטי זה ממש לא אותו דבר ה 1.2 ממש לא נוח לנהיגה.

אם תוכל לחרוג בתקציב או לקחת מימון מפיאט תקנה את הטווין אייר(אם נשאר עדיין)..אתה תודה לי ממש ויעלה לך חיוך כל פעם שתעלה על הרכב

פורסם

אלעד לי יש את הגיר הרובוטי והוא לא קרוב בכלל לסיוט, לומדים לנהוג עליו, משהו שלוקח בדיוק שעה שעתיים והכל מסתדר מצויין

זה גיר ידני לכל דבר רק שבמקום שתלחץ על הקלאץ ותשחק עם הגיר - המערכת עושה זאת בשבילך.

נהגתי על 107 הגיר הרובוטי שם להשוואה הוא זוועתי, החסרון היחיד ב 500 (מצב חיסכון או 1.2) בגיר שלו הוא האדישות, הוא מעביר הילוכים לאט, אבל בצורה רכה ונורמלית לחלוטין.

בנוסף הטווין איר מתומחרת יקר יותר מה 1.4 לרוב בדרך כלל בגלל האבזור, זה מה שיצא לי לראות בכל אופן ביד 2.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...