Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OBD2 - ELM327 - סורק ומאפס תקלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוצר הזה יתאים לרכבי MAZDA 3 2006 ?

[לאף מוכר סיני שם אין מושג בכלל מה הוא מוכר ולאיזה רכבים זה מתאים, ניסיתי לשאול כמה ולאף אחד אין תשובה]

משנה איזה גרסה, 1.5 או 2.1 ?

ובכללי זה מתאים לרוב סוגי הרכבים?

קישור לדוגמא מעליאקספרס:

http://www.aliexpress.com/premium/elm327.html?ltype=wholesale&exception=&isFreeShip=y&SearchText=elm327&isUnitPrice=&isPremium=y&needQuery=n&shipCompanies=&d=y&origin=y&shipCountry=il&filterCat=200000505%2C200000183%2C200000330&SortType=price_asc&groupsort=1&CatId=0&initiative_id=SB_20141019211941&isViewCP=y

פורסם (נערך)

כן זה יתאים למאזדה 3 מ2006 :)

עריכה: ההבדל בין 1.5 ל 2.1 זה באיזה פרוטוקולים הוא תומך, עדיף שתקח את 2.1 הוא תומך ביותר רכבים.

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הדימקס אמור לתמוך בOBD2 סטנדרטי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אכן .

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בדיוק.

עריכה: עניתי באותה השנייה עם הבחור אבל הוא הגיב לפני 8)

פורסם

על הכיפאק :)

תודה חברים!

אגב על הדרך, יש אפליקציה מומלצת במיוחד לשימוש עם זה? או שכולן עושות את אותו הדבר גם ככה.

פורסם

torque - האפליקציה המומלצת.

רק תיקון קטן - המכשיר הזה אינו יודע למחוק תקלות, הוא רק יודע לקבל נתונים.

לפחות מהניסיון שלי.

פורסם

כן ניתן בקלות לאפס את הנורה של ה Check Engine.

בתוך האפליקציה Torque נכנסים ל Fault code או משהו דומה, ואז בוחרים באפשריות ו "Clear code fault"

תופיע הודעת אזהרה שרשום בה שאסור לאפס אם לא טיפלת בתקלה ושזה באחריותך, אתה לוחץ אישור והופ הנורה אופסה.

פורסם

תבדוק שזה בטוח מתאים למכשיר שלך! אם זה סמסונג יש מצב שזה מתאים. אם יש לך אייפון אז זה לא מתאים. לאייפון יש דגם אחר

פורסם

הבחור שהגיב מעליי צודק שחכנו לציין שדגמי הבלוטוס הם רק לאנדרואיד בעוד דגמי ה Wifiמתאימים Iphone.

פורסם

נצל״ש

קניתי גם elm327 גירסת שתיים נקודה שלוש או ארבע.

אני מנסה להתחבר איתו לרנו מגאן 2001.

הרכב אינו תומך canbus אלא תקן k משהו.

לפי התיאור באיביי גירסת הelm שלי אמורה לתמוך בתקן הזה.

ניסיתי כבר עם כמה אפליקציות, ביניהן טורק, ואני לא מצליח להתחבר לרכב. הפלפון מצליח להתחבר לelm אבל הelm לא מצליח לתקשר עם הרכב.

משהו הצליח לתקשר עם רנו מגאן מהשנים האלו עם elm?

יש הצעות?

יום טוב גם לך

פורסם

אני כבר כמה שנים משתמש במוצר הזה וזה תענוג אמיתי.

אני אישית ניסיתי כמה אפליקציות ובסוף הגעתי לאפליקציה DashCommand. מיועדת לאנדרואיד ומכשירי אפל.

http://www.palmerperformance.com/products/dashcommand/

יש תוכנה גם לוינדוס אם מחברים ב-USB.

האפליקציה חינמית אך אינה מלאה, וכדי להשיג את כל הפונקציות והיכולות שלה יש לשלם כ-$9, סכום מזערי לחלוטין. חד פעמי, לא חודשי או שנתי.

http://www.palmerperformance.com/store/index.php?cPath=21_29

אני אישית רכשתי את זה לפני כשנתיים, מאז פשוט תענוג. האפליקציה מתעדכנת כמעט פעם בחודש, הממשק שלה עכשיו מאוד נוח ומהיר. ממליץ 8)

• תוכן חדש...