Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

ברשותי פיג'ו 205 פוראבר 97' ידנית 1400.

אני עושה את הטיפולים לבד ויש לי כמה שאלות:

פלאגים- כל כמה זמן/קילומטראז' אתם ממליצים להחליף (אני משתמש בדנסו)?

פילטר אוויר- כל כמה זמן/קילומטראז' להחליף (או לעשות ניקוי)? כדאי לחפש משהו טוב (אם כן אז איזה חברות) או להסתפק בחליפי הראשון שאמצא?

פילטר דלק- כל כמה זמן/קילומטראז' להחליף? להסתפק בסיני הראשון שאפגוש או לחפש משהו טוב (איזה חברה)?

שמן גיר- בספר רכב כתוב שלא צריך להחליף כלל אבל נראה לי שאחליף פעם אחת כדי לדעת שיש שם משהו טוב וגם אולי זה יעזור להילוכים להיכנס יותר חלק, איזה צמיגות (ראיתי פה בפורום שהדעות חלוקות בזה) ואיזה חברה?

נוזל בלמים- מתי מחליפים (אעשה במוסך)?

שמן מנוע- אני שם ולוולין 10w40 מחליף כל 10,000.

פילטר שמן- מקורי כל 10,000.

תודה וחג שמח!

:-P
פורסם

כבעלים של פוראבר שנת 97 1.4 לשעבר אני יכול להגיד לך שפלגים,פילטר אויר ודלק הייתי מחליף לבד.

פלגים הייתי ממליץ על המקוריים של של חברת איקום צרפתית לפי קטלוג החלפה שלהם כול 60K ק"מ.

פילטר אויר הייתי קונה ב30 ש"ח ומחליף כול 10K.

פילטר דלק כול 30K מקורי גרמני.

שמן ופילטר שמן רק מקורי כול 10K.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תוכל אולי לרמוז באיזה אזור אתה מעוניין שההמלצות תתמקדנה?

אני אישית המלצתי על שתי חנויות חלפים, שתי ההמלצות נמצאות בתת פורום ההמלצות, אחת בשרשור משלה ואחת אוחדה לתוך שרשור המלצות כללי :shock:

פורסם

שמן+פילטר שמן מקורי+פילטר אוויר לא מקורי עולה לי בערך 160 שקל כל 10K ק"מ.

פלאגים ופילטר דלק לא נגעתי בהם עדיין, כי אני לא מרגיש שום חוסר סחיבה של המנוע בינתיים.

שמן גיר החלפתי לא מזמן כשציריה ימין התחילה לתקתק והחלפה שלה דורשת ניקוז שמן גיר, אם לא הייתי צריך להחליף ציריה כנראה לא הייתי נוגע גם בזה.

נוזל בלמים גם כן לא צריך לגעת אלא אם כן אתה עושה איזשהו תיקון במערכת בלמים שדורש הוספה של נוזל בלמים חדש, רק לשים לב למפלס במיכל פעם בכמה זמן.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

Snir, רק לידע כללי, נוזל בלמים סופח אליו לחות, על כן חובה להחליפו ע"פ הוראות היצרן (כמדומני בכל שנתיים).

כנ"ל נוזל קירור ופלאגים. זה שהמנוע "סוחב" לא אומר שלא צריך לטפל בו.

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

• תוכן חדש...