Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי באיטיות בכל מה שקשור לגרפיקה במחשב - משחקים, ואפילו צפיה בסרטים ביוטיוב, המחשב מרגיש כמו טאבלט סיני ב100 שקל.

מצאתי את האחראי למחדל - פרוסס בשם Steam (32 bit), שמקפיץ את השימוש CPU ב-30-40 אחוז.

כשאני נכנס למנהל המשימות, והורג את הפרוסס הזה, המחשב נהיה שמיש, וחוזר לו כוח, אבל אחרי הפעלה מחדש המצב חוזר חלילה.

מכאן הפתרון - צריך למצוא את הפרוסס, ולהוריד אותו מהעליה של המחשב.

אלא שלא מוצאים אותו בשום מקום - לא בחיפוש קבצים אחר steam.exe, לא ב-msconfig, ולא ב-regedit.

לא מותקן STEAM על המחשב.

סריקה עם ספייבוט לא הניבה תוצאות.

מערכת ההפעלה היא Win8.1 Pro 64.

נא עזרתכם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר לעשות קליק ימני על ה process ולבחור ב open file location, תראה לאן זה לוקח אותך. אם לא הצלחת להסיר את הקובץ, שנה לו את הסיומת.

ב Task manager אפשר לעשות לו Disable.

פורסם

לאחר שיטוט קצר ברשת אני רואה שמדובר בפרוסס שהוא שייך ל STEAM עצמה של המשחקים, היה מותקן אצלך בעבר?

אתה בטוח שלא מותקן לך STEAM במחשב?

כנס להגדרות (אצלי ווינדוס 8.1) של SERVICES, לך אל שורת Steam Client Service תלחץ לחצן ימני עליו ואז PROPERTIES

תעביר את ההפעלה שלו ל DISABLED ותראה אם זה חוזר על עצמו

Opel Adam S 2017

פורסם
תבטל את "steam client service" ב msconfig > services.

אני מצאתי אותו בservices. אפשר להכנס דרך לוח הבקרה או דרך שורת הפקודה (services.msc)

זהו שאין אותו ברשימה, לא של MSCONFIG ולא של סרוויסים.

אפשר לעשות קליק ימני על ה process ולבחור ב open file location, תראה לאן זה לוקח אותך. אם לא הצלחת להסיר את הקובץ, שנה לו את הסיומת.

ב Task manager אפשר לעשות לו Disable.

אין DISABLE, אבל מצאתי והסרתי את הקבצים שלו. מקווה שלא יטריד אותי יותר.

תודה לעוזרים :mm_yeah:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב

מחקתי את הקבצים כמו שאמרו לי, אבל לאחר זמן מה, החרא הקטן חזר (והקבצים שלו שוב במקום שלהם):

[ATTACH=CONFIG]399313[/ATTACH]

עוד רעיונות למישהו?

• תוכן חדש...