Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר בדיקת הרכב ב "קומפיוטסט" אאודי A3

HellCat
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב אנשים !

אני כבר הרבה זמן מחפש אאודי A3 , היום נסעתי 200 ק"מ בישבילה והגענו לקומפיוטסט . שבמקור רק חיפשתי לעשות בדיקת הספק מנוע רגילה .

הגענו - ודרשו 400 ש"ח על "בדיקת מנוע" בקיצור הסכמנו - הרי שלא הייה אפשריות אחרות .

לפני שהגיע תורי עשיתי סיבוב על הרכב , נתתי לה גז בדקתי שאין נקישות בהילוכים . בדקתי שאין נקישות בציריות ושהכל בסדר איתם .

הגענו לקומפיוטסט - תור מטורף ! שעתיים חיכינו עד שהרכב החל לעבור בדיקה .

בקיצור מה שנאמר לי זה - "אפשרות לראש מנוע" , יש נזילה ממנוע עליון ומכיוון שהמכון מחפש "כיסוי תחת" מה שניקרא אז הם תמיד מגזמים .

בדקתי ושמעתי שזה יכול להיות נזילה מאטם מנוע עליון , האם זה הגיוני?

מה עלויות התיקונים של דבר כזה?

מה הם הסיכונים ברכישת רכב בעל בעייה כזאת? מדובר על רכב שאני נעול עליו ורוצה לקנות - אבל השאלה היא כמה אני מוכן לשלם עליו? (AUDI A3 1.6 מודל 2001 ידנית)

בנוסף יש רטיבות במשאבת הגה כוח - מה הנזק הכלכלי בדבר?

תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון, תתרחק מהרכב הזה.

אחר כך, פירוט של התיקונים, כל הסימנים מעידים שאתה אכן בדרך לראש מנוע. (5,000 ש"ח ברכב הזה)

רטיבות במשאבת הגה לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שהמשאבה הזו גמורה. (2,000 ש"ח לפני עבודה)

אני יודע כמה הסמל "מדליק" אותך, גם אותי.

אבל מרכבים כאלה צריך מאד להיזהר, התיקונים יקרים ומאד ובדרך כלל לא משתלם.

חפש לך רכב פחות שחוט, בהצלחה.

Golf MK4 TDI 1999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה באמת רוצה לקחת סיכון כזה? חושבת שעם בעיות מנוע לא שווה להתעסק ולא שווה לקחת סיכון

ותגיד המקום שלקחת זה בחיפה?

כי גם אני לקחתי למכון הזה או שם דומה(לא זוכרת) לפני כמעט שבוע והיה תור ענק(גם עלה לי 400)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטער שאני לא מועיל אבל אתה חייב להפסיק לשים רווח בין המילה לסימן הפיסוק, זה מעיק על הקורא.

זה , לא נכון .

זה, כן נכון.

קאפיש?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכון שבדקתי את הרכב הייה באור יהודה ,העניין הוא שאם זה לא ראש מנוע אז אני מוכן לקחת את הסיכון. מכיוון שחוץ מהעניין הזה הרכב מעולה, מה גם קשה להשיג אותו יחסית בתצורה הזאת .

ExoduS

קאפיש,עכשיו מה לגבי התשובה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי סנטימנטים לרכב הספציפי הזה ,אז אולי אני באמת "מסנוור". ומחפש סיבות למה כן - מאשר סיבות למה לא .

מה שעוד נבדק - אין איבוד הספק מנוע (המקורי 101 לפי הרישיון , ועפ"י הדיינו יצא 97) .

הרכב לא מתחמם גם לאחר שעמד שעה וחצי אחרי נסיעה של שעה .

המוכר טוען שזה מ"מחזיר שמן עליון" ולכן זה נוזל מהTOP של המנוע וזה ניראה כמו אטם ראש , האם יש היגיון בדבריו?

עריכה אחרונה על ידי HellCat

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי סנטימנטים לרכב הספציפי הזה ,אז אולי אני באמת "מסנוור". ומחפש סיבות למה כן - מאשר סיבות למה לא .

מה שעוד נבדק - אין איבוד הספק מנוע (המקורי 101 לפי הרישיון , ועפ"י הדיינו יצא 97) .

המוכר טוען שזה מ"מחזיר שמן עליון" ולכן זה נוזל מהTOP של המנוע וזה ניראה כמו אטם ראש , האם יש היגיון בדבריו?

ומה באמת אתה מצפה שהמוכר יגיד סתם דוגמא "אתמול היתי במוסך וצריך לחליף ראש מנוע ומשאבת הגה?" נו באמת

קח את הרכב למוסך אודי אם תוצאות בדיקה והם יתנו לך הצעת מחיר לתיקן אם אתה כזה דלוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח את הרכב למוסך שאתה סומך עליו, שיראו את זה ויגידו מה דעתם.

שהמוכר יספר לך סיפורים עד מחר, עד שאין לך חוו"ד מאיש מקצוע,

ששוללת את האפשרות שזה ראש מנוע, אז מבחינתך זו התקלה שיש ברכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצות ללכת למוסך מתמחה ולקבל הצעת מחיר לתיקון, ההנחה שלי שגם הם לא יוכלו לומר לך בדיוק כמה התיקון יעלה.

סביר להניח שיגידו- "מפרקים-בודקים-רואים", וזה לא יהיה בחינם.

אם המוכר לא מוכן לשאת מראש בעבודה שזה דורש- לדעתי וותר.

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מחסור כזה חמור באודי A3 בשנתון הזה שאתה כל כך להוט ללכת לקראת עסקה שיש בה הרבה נורות כתומות שמהבהבות?

או שתיקח אותו למוסך שיגיד לך מה באמת מצב הרכב ומה עלות ישור הקו שצריך לעשות , או שתחפש אקזמפלר אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני די מופתע שהוא אמר את זה. גם מחזיר שמן עליון זה סיפור לא זול בכלל ודורש פירוק של הגיר.

הרבה צעירים כמוך מתלהבים מהרכב הזה "קורעים" אותו וקצת לפני שהוא מתפרק מעבירים אותו לאחד אחר,

ממליץ מאד להתרחק ולחפש הרפתקאות יותר בטוחות.

Golf MK4 TDI 1999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטער שאני לא מועיל אבל אתה חייב להפסיק לשים רווח בין המילה לסימן הפיסוק, זה מעיק על הקורא.

זה , לא נכון .

זה, כן נכון.

קאפיש?

הלקט, רק בשביל העצה הזאת היה שווה לך לפתוח את הפוסט. תיישם אחי, זה בחינם!!!! אגב, מומלץ גם בלי רווח לפני הנקודה בסוף משפט.

נוסע בפריוס 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...