Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי לפני כמה ימים פורד פיאסטה 2011 שזקוקה לטיפול תקופתי.

אני מחפש מוסך מורשה פורד אמין עם צוות אדיב באזור המרכז.

קראתי שישנם מוסכי פורד מומלצים בבני ברק וברמת גן אך מאחר והאזור עצמו עמוס ופקוק אני נמנע מלהגיע לשם.

בגדול אני מעוניין לבחור מוסך ולדבוק בו ולכן נגישות (עומס תנועה) חשובים לי.

בגדול האזורים בארץ שרלוונטים אלי הם חולון, ראשון לציון והסביבה (גם מודיעין בסדר מאחר ואנו עתידים לעבור לשם בחודשים הקרובים).

תודה מראש על ההמלצות,

איציק

• ספונסר פורום
פורסם

בראשון לציון יש לך את מוסך תכלת שמקבל חוות דעת די טובות.

אבל קח בחשבון שברכב כזה אתה כבר לא ממש חייב מוסך מורשה ויכול בהחלט לגשת למוסך כללי שמתמחה ברכבים האלו ולחסוך לא מעט כסף. המוסכים המורשים של פורד לא ידועים כזולים במיוחד.

• ספונסר פורום
פורסם

רכב כזה, הכוונה רכב עם מנוע בנזין פשוט וגיר אוטומטי רגיל. בלי טורבו, בלי חיישנים מיוחדים ובלי גיר מיוחד. רכב עם מכלולים די פשוטים שכבר צבר לא מעט שנים על הכביש ויש מספיק ידע כדי לטפל בו כמו שצריך בחוץ, ולא רק במוסכים מורשים.

בחולון יש לך למשל את אורן שירותי רכב. מוסך כללי קטן וטוב, שקיבל המון המלצות בפורום (ראה בקישור שצירפתי או כאן).

פורסם

תודה על ההמלצה!

קראתי ברשת ש"אורן שירותי רכב" מתמחים בפז'ו וסיטרואן.

האם לדעתך כדאי לגשת למוסך שמתמחה בפורד או שאין באמת צורך בכך בטיפולים שגרתיים?

לאיזה פער עלות באחוזים היית מצפה בין טיפול במוסך מורשה לבין מוסך שאינו מורשה?

• ספונסר פורום
פורסם

אורן שירותי רכב מתמחים בכל הרכבים האירופאיים, לא רק ברכבים צרפתיים.

איזה טיפול אתה צריך לעשות? טיפול קטן? גדול? מן הסתם בטיפול גדול, איפה שיש הרבה מה להחליף, פער המחיר יהיה גדול יותר לעומת טיפול קטן שכולל רק שמן ופילטר. אבל בגדול, פערי המחיר יכולים להגיע גם לעשרות אחוזים.

פורסם

הטיפול הדרוש הוא 60 אלף.

במעמד העברת הבעלות קיבלתי מהדואר שובר שמקנה לי חלק מהטיפול ללא עלות (שמן ומסנן שמן).

קיבלתי עכשיו הצעה ממוסך "אקספרס מוטורס חולון" בסך של 280 ש"ח כולל מע"מ ועבודה בהצגת השובר.

הפחד שלי הוא לא מעלות הטיפול עצמו אלא מהתקלות והבלאים שצצים תוך כדי הטיפול (לדוגמא בלמים, צלחות...)

מאחר ויש בידי את השובר אני שוקל לבצע את הטיפול הנוכחי במוסך מורשה ומהטיפול הבא לשקול לבצע את הטיפולים במוסך שאינו מורשה.

במידה ובמסגרת הטיפול במוסך המורשה יצוצו אי אלו תקלות נוספות אני אשקול אם לאשר להם לבצע את התיקון /החלפה בהתאם להצעת המחיר שיתנו לי.

• ספונסר פורום
פורסם

280 ש"ח לטיפול זה מחיר מעולה ולא תמצא זול יותר מזה. אם תצטרך להחליף ברקסים אתה תמיד יכול להגיד "לא תודה" וללכת למוסך אחר.

אגב, שים לב שטיפול 60 אלף בפיאסטה כולל גם החלפה של מצתים ומסנן מזגן.

פורסם (נערך)

העלות של 280 ש"ח היא עבור מצתים ופילטר מזגן כולל מע"מ ועבודה.

היתר מכוסה במסגרת השובר שקיבלתי במעמד העברת הבעלות.

אבצע את הטיפול ובמידה ויתגלו דברים נוספים אתנהל בהתאם להצעת המחיר שאקבל.

תודה רבה על העזרה! :-)

עריכה אחרונה על ידי itziks
פורסם

מה הכוונה ביצוע טיפול יקר יותר? אם כל מה שצריך זה 60 אלף אז זה מה שיהיה.

אני גם מתכונן לקבל מהם הבטחה שיתנו לי להיות נוכח בעת פירוק הגלגלים על מנת להתבונן במצב הבלמים בעצמי.

מעבר לזה, אני יכול לבצע אצלם טיפול 60 אלף בלבד גם אם הם "יגלו" דברים נוספים ולאחר מכן אוכל לקפוץ לכל מוסך שארצה לקבל הערכה מחודשת עבור ה"תגליות" שהתגלו במוסך המורשה.

פורסם

נסה ותהנה!

אני יודע רק שאין ארוחות חינם. אתה חושב שמטרת השובר היא לפתות את הרוכש החדש למוסכי היבואן, לראות שהשירות מקצועי והמחירים - לא מה שחשבת. ואני יודע מניסיון עם יבואן אחר שהשובר מתנה חינם ישתלם למוסך כבר מהטיפול הראשון.

אבל, בהצלחה!

באמת שאשמח להתבדות בעניין הזה!

• תוכן חדש...