Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
משהו שמבוסס על סקאן ספיק - קצת יותר טוב כשמדובר ברכב - תחשוב יותר לכוון של אלפיין - F1

אתה בטוח?

סדרת הf1 אפילו לא מתקרבת לסקאן ספיק המקורי.... בכל מבחן השוואתי שנערך לו בחול ביחד עם הגנסיס אבסולוט הם היו במקום האחרון בהפרש ניכר, הרוב האשימו את הציפוי שאלפין ביקשו לצפות בו את הממברנה.

גם בהרבה בדיקות אצלי ברכב הם לא כיכבו.

עם לא הסקינים אז רק הגנסיס אבסולוט לא הf1 שדרך אגב בו בוצעו הכי פחות שינויים מהסקינים ( בגנסיס )

אלי

דרך אגב, אצלי ברכב יש סקינים כבר מס' שנים לא מבוטל ללא בעיות כל שהן.

עריכה אחרונה על ידי eli_i

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב לדעת ומוזר לחשוב שמוצר ייעודי לרכב לא מתעלה על המקור בסביבת העבודה אליה הוא עוצב ועוד ע"י יצרן מומחה לתחום.

מה גם שעברתי על חוברת ההוראות שלהם (F1) והייתי המום לגלות שהוא מוגבל לשלוש סביבות התקנה עיקריות וכל השאר זה משחקי קומבינציות - הם טוענים למספר הזוי של קומבינציות אבל מקריאת ההוראות שלהם נכשלתי להבין איך משיגים אותן.

בכל מקרה - אצלך ברכב הוופרים עדיין בתיבות? אני זוכר שזה היה ככה ברכב הקודם אבל לא יודע מה המצב בנוכחי - אם הם בתיבות זה לא רלוונטי בעצם כי הם שמורים לחלוטין מלחות ורטיבות של פנים הדלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז כבר בהחלט מדובר בשבירת מיתוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דרך אגב אדי, גם לרועי וגם לעוד חבר משותף ישנן סקאן ספיק ברכב מסדרת הרווליטור הרבה שנים ללא בעיות מיוחדות. יותר מזה, בdiy ישנן הרבה מערכות מבוססות סקאן ספיק ולא שמעתי ולו על בעיה אחת.

אלי

פורסם

איך אנסח את זה - נתת לי המון חומר למחשבה לרכב הבא - חייב לציין אבל שאני מאוד אוהב את הL6SE והם באמת מנגנים אוף אקסיס נהדר, ביחוד כשהם חתוכים בתדר 1.2K שם הם עדיין לא סובלים מאף תופעת BEAMING

מה שאני חושש שמעל אזור ה700-800 הרץ בסקינים - הם כבר כן יתחילו לסבול.

אין מה לאמר - הסאונד והעוצמה שהסקינים מייצרים הם פשוט בקצה הרף אבל זה לא שה6SE לא מספיק חזקים עבורי.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)
טוב לדעת ומוזר לחשוב שמוצר ייעודי לרכב לא מתעלה על המקור בסביבת העבודה אליה הוא עוצב ועוד ע"י יצרן מומחה לתחום.

מה גם שעברתי על חוברת ההוראות שלהם (F1) והייתי המום לגלות שהוא מוגבל לשלוש סביבות התקנה עיקריות וכל השאר זה משחקי קומבינציות - הם טוענים למספר הזוי של קומבינציות אבל מקריאת ההוראות שלהם נכשלתי להבין איך משיגים אותן.

.

אדי,חשוב להדגיש שאתה מדבר על חיבור פאסיבי שבעצם הם הקרוסים של הF1. הם אכן מתהדרים בריש גלי בלמעלה מ 1000 אפשרויות כיוון שכמוני כמוך-קטונתי מלהבין למה מתכוון כאן המשורר שלהם.

ולחילופין מאלפיין, לקרוסים של גנסיס אין "משחקים" זולת אפשרות הנמכת / הדגשת הטוויטר .

שנית,לא הייתי ממהר לקבל כתורה מסיני את כל אותם השוואות ומבחנים שצצים להם תחת כל עץ ותת פורום רענן ובטח לא מקדש את האלמנט ש"יעודו לרכב" - כנוק אאוט למוצרים אחרים שהם בכלל ביתיים.

ואלי , כבר אמרתי לך פעם "שמה שזבל בשבילך הוא פשוט אוצר בשבילי!" :wink:

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם

ליאור יקירי ,

במהלך השנים, בהיותי מכור קשה לגוון הסאונד של הסקינים, עשיתי הרבה מאוד ניסויים ברכבים שלי גם עם הf1 (מעניין מאין קנית אותו? הוא גם נבדק אצלי ברכב (-: ) , גם עם הגנסיס אבסולוט ( גם הטויטרים גם המידים וגם הוופרים ביחד וכל אחד לחוד ) כך שאת חוות דעתי אני מבסס בראש ובראשונה על התנסות אישית ורק לאחר מכן על מבחנים בחול.

אלי

פורסם
הם אף פעם לא היו בתיבות. לא במאליבו 97 שלי לא במליבו 05 לא במליבו 08 וגם לא עכשיו.

מה שכן איטום מלא.

אלי

אלי אתה לא עם מערכת oem ??

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אלי - קדימה, תפתח פוסט - עם ה-ר-ב-ה תמונות בבקשה!

Pioneer TS-X150

פורסם

אודי, על איזו תת סדרה בתוך הלגטיה אתה מדבר, הse?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...