Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תלונת:

1. בחלק של השאלון אשר שואל אם גבר הוא יותר X מאשה ולהפך, מסכים/לא מסכים, אין אופציה של "אין הבדל בין המינים" או אופציה "אני לא יודע"

הבעיה היא שכל תשובה ניתנת לפירוש שונה ממה שהתכוון המשורר. אני עניתי שאני לא מסכים עם כולם, כי אני לא חושב שיש הבדל בין המינים בנושאים האלו. אבל מכיוון שהשאלה נשאלת מכיוון של מין מסויים, ניתן לחשוב שאני טוען שהמין השני הוא יותר X או משהו בסגנון, כאשר זאת ממש לא התשובה שלי.

תשתדל לנתח את התשובות האלו בהתאם. בשאלה אחת כזאת דווקא עשית נכון, ועשית את זה שאלה אמריקאית. לדעתי כל השאלות הללו היו צריכות להיות בפורמט הזה.

2. בשאלה 16, כדאי להוסיף אופציה של "כלום"

מחקרים על היעילות של תוכניות האנטי-סמים בארה"ב מצאו כי ההפחדות הבלתי פוסקות (מריחואנה אחת ואתה מת!!!) דווקא גרמו לעלייה בשימוש סמים בקרב בני נוער. ההסבר הפשוט? התוכניות אומרות לך שהסמים יעשו ככה וככה, אבל החברים שלך עושים את הסמים האלו והם בסדר. משם אתה מפסיק להאמין למה שאומרים לך בתוכניות האלו, גם אם הוא נכון. זה לא משנה שאחרי 5 שנים החברים שלך מתחילים למות מסרטן וכדומה, הנזק נעשה והתוכניות לא יעילה.

2.א. שאלה 17 צריכה להיות בעלת יותר מאפשרות אחת. (צריך להיות אפשרי לבחור יותר מאופציה אחת)

2.ב. שאלה 18 מכילה את האופציה שרציתי לשאלה 16, אבל המידע הנמסר יהיה סותר בין 2 השאלות הללו. ניתן בכלל לשלב אותם לשאלה אחת.

3. אני מבין שהחלק אחרי הסרטון אמור לראות אם לאחר צפייה בתשדיר, יש שינוי בתשובות. תלונה 2 תקפה גם לחלק זה.

3.א. המסר של הסרטון לא נכון בעליל. נכון שהבדל של 10 קמ"ש במהירות היה מציל את הילד, אבל הסיבה האמיתית לתאונה היא חוסר צומת הלב של הנהג, או ההתפרצות לכביש של הילד. (או שילוב כמובן, מהעריכה של הסרטון לא ניתן להסיק מסקנה ברורה)

כמו כן, הסרטון רומז שהסיבה לתאונה היא נסיעה מעל המהירות המותרת (50) כאשר הסיבה האמיתית היא הסיבה שרשמתי קודם. הרי גם ב40 קמ"ש הילד נפגע. האם לאור כך, יש להבין שאין מה לעשות וזה יקרה, ולכן צריך לנסוע ב50 קמ"ש? אבל גם ב50 קמ"ש ילד יכול להתפרץ ולמות, במידה והוא בשטח המוות שלך (השטח של זמן התגובה שלך + זמן הבלימה למהירות לא קטלנית)

מילאתי את הסקר ומקווה שזה יעזור לך להשיג את התואר. מאחל לך הרבה מחקרים מועילים ומשפיעים. ובמיוחד, מאחל לך לא לעבוד באור ירוק ולעבוד על כולם. :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...