Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי השחרת חלונות ואיכותם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אולי מישהו בכל זאת יוכל להכווין אותי האם כדאי להשחיר חלונות אחוריים לבד "בבית" והאם התוצאה יוצאת טובה כמו שבעל מקצוע עושה? אם כן איזה חומרים צריך לקנות והמלצות על חברות איכותיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירושלים.

מה שאתה בעצם אומר זה שאולי אחסוך בעלויות של החומרים אבל יכול להיות שאצטרך לעשות את זה מס' פעמים עד שילך ואז המחיר כבר לא משנה.

עריכה אחרונה על ידי tomy669
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקנה ותנסה לבד החומר לא עולה יקר ותמיד טוב להתנסות, אני באופן אישי לא יצא לי טוב ובטח שהיה לי נורא קשה עד בלתי אפשרי לעשות חלון אחורי.

מחירים נעים בין 50-100 שקל לחלון אצל הבני דודים או בין 100-300 שקל אצל האח היהודי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירושלים.

מה שאתה בעצם אומר זה שאולי אחסוך בעלויות של החומרים אבל יכול להיות שאצטרך לעשות את זה מס' פעמים עד שילך ואז המחיר כבר לא משנה.

לזה בדיוק התכוונתי.

ואם אתה רוצה חומרים איכותיים, אז גם העלות יקרה, מה שאומר שאם פעם אחת לא יצא לך טוב, כבר תיצא מופסד מהקניה הנוספת.

זה לדעתי אחד הדברים שעדיף לתת למכון שנותן אחריות (5 שנים) לעשות. ואני לגמרי בדעה של DIY.

וכמו שאקטור אומר חלון אחורי מאוד קשה לעשות, וגם האחורים של הנוסעים מלא פעמים מתפקששים.

אם אתה רוצה לקנות פילם זול, לך על זה ותעשה לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שווה להיכנס להרפתקה הזו ולעשות לבד? כמה זמן דורש כל חלון אחורי?

מה מחיר קיט טוב שיחזיק מס' שנים ומאיפה לקנות?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עשיתי לבד גם ברכב המשפחתי, חלונות של דלתות אחוריות בגלל הילדים.

לעכשיו עשיתי גם בסוואנה, כדי שלא ניתן היה לראות בפנים כלום, כלים וכו'.

בסה"כ זה נראה בכלל לא רע.

בסוואנה השחרתי 8 חלונות בפחות מ- 90 ש"ח.

החומר הכי זול, זה שנמכר באוטודיפו בחמישים ומצד שני בחצי חינם ב 27 ש"ח.

שלוש חבילות וסגרתי את העניין.

אותו חומר עומד לא רע ברכב המשפחתי כבר שנתיים.

יש גם חיסרון של מגוון רמות הכהות.

הכל תלוי לאיזה רמה אתה מעוניין להגיעה, הרכבים האלו מבחינתי זה מספיק.

די בטוח שאם הייתי קונה עכשיו איזה רכב יוקרה חדש הייתי הולך ומשקיעה במקום שמכבד את עצמו.

ראיתי לא מעט השחרות "מקצועיות" שלא נראות טוב יותר ממה שיצא לי

עריכה אחרונה על ידי פלג_
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב של אבא שלי ניסיתי בעבר לעשות לבד, לא יצא הכי טוב אבל סביר והשארנו את זה ככה. גם הצבע מאוד התבהר עם הזמן. לא ממליץ לעשות את זה לבד.

ברכב שלי עכשיו עשיתי ב"מרכז הציפויים" 200 ש"ח לזוג חלונות אחוריים, נראית עבודה איכותית וטובה ורק הזמן יגיד איך החומר שלהם.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...