Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2.0 האצבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה לכולם אשמח לקבל המלצות על צבע המכונית אדום עשיר או שחור וצבע הריפודים שחור או לבן עם שחור ..?

אני הייתי הולך על כחול כהה, יפה מאוד על מאזדה 3 החדשה. מיותר לציין שאלו צבעים בעייתיים מבחינת תחזוקה ועליך לדעת את זה.

לדעתי ריפודים בהירים הם הכי יפים, עם זאת, כמו שאמרתי, מנסיון עם רכב ישן שצוייד בתא נוסעים בהיר, כל סימן רואים, כל דבר הופך לשחור ומצריך ניקוי.

דעתי האישית בלבד, מיותר לציין שתמורת חיוך ו"יוקרה" אני אקח את הצבעים הבעייתים גם כן.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עדיין לא נסגרת על הצבע? בין השניים האלה רק אדום לדעתי. אני דווקא הייתי הולך על טיטניום כנראה.

אגב חבל שהם לא עושים יותר צבע צהוב, בדור הראשון של ה-3 זה היה הצבע האוהב עלי.. אני בטוח שעל הדגם החדש הוא היה יושב נפלא.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם (נערך)
חברים יקרים! גיל 17 יש רק פעם אחת. בשביל 140 אלף שקל לא מוכרים כיליה. הלוואי ואבא שלי היה מסכים לעזור לי בדבר כזה (בדיוק לפני 20 שנה). פאק מי- זקן שמן שכמותי עדיין מתרפק על זכרונות מטיולים ב 205CTI של חבר שלי, או על נסיעה לאילת בהונדה סיביק 92 חצי שנה לאחר שהיא יצאה לשוק.

אז מה? בשביל זה להתאבד? אני לא מבין מה עושים מהרכב שהוא רוצה לקנות איזה רכב נדיר שאין כמוהו בעולם והוא הכי טוב.

בשליש מחיר (שזה גם הרבה לילד בן 17) הוא יכול לקנות אחלה אוטו שיתן לו פוזה וביצועים אפילו יותר טובים משל אותה מאזדה ויישאר לו הרבה עודף לקורס נהיגה מתקדמת (טוב, אני אופטימי מדי כנראה) ביטוח, יישור קו, טיפולים, טסט ועוד מערכת מולטימדיה מתקדמת.

אני רציתי לקנות סיאט לאון טורבו לפני כמה שנים ב- 55000 ש"ח (והיה לי כסף ועבודה מסודרת, לא כמו הבחור שרוצה לקחת מימון) ובסוף לא קניתי כי חשבתי שזה יותר מדי בשבילי, אז מה? זה אומר שפיפסתי? אני לא חושב.

אפילו על הסיויק שבסוף קניתי הצטערתי שקניתי לא בגלל שזה אוטו לא טוב, אלא בגלל שלרווק זה פשוט מיותר.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

פשוט מדהים.

הבן אדם ביקש חוות דעת על צבע (גם מיותר כי זה די אישי), וקיבל שני עמודים של עצות פינססיות מאנשים שלא מכירים אותו.

כלכך ישראלי...

פורסם

זה פוסט שני שלו בנושא, לאחר שהתייעץ אם בכלל לעשות את הצעד הזה וקיבל תגובות דומות. אם תקרא את הפוסט הראשון תבין למה התגובות חריפות.

אם היית רואה מישהו יחף, שמחזיק מסמר בידיים רטובות, שואל אותך איפה השקע הקרוב, היית עוזר?

לא קשור ללהיות ישראלי, קשור ללהיות הגון ואכפתי.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
פשוט מדהים.

הבן אדם ביקש חוות דעת על צבע (גם מיותר כי זה די אישי), וקיבל שני עמודים של עצות פינססיות מאנשים שלא מכירים אותו.

כלכך ישראלי...

לא ישראלי כמו בגיל 17 מזדה3האצבקסאנרוף18אינץ2014עםניילוניםשופוניאנס

שלא תבין אותי לא נכון, יש המון ילדים שלאבא שלהם יש כסף לרכב חדש, אז הוא פשוט נכנס לסוכנות מזמין רכב, בוחר צבע, משלם ושלום על ישראל.

אבל אם אתה מתייעץ בפורום ומפרט על דרכי המימון (המגוחכות יש לציין), צבע ועוד זוטות, צריך לדעת לקבל ביקורת.

פורסם

אתה עושה טעות מהעובדה הפשוטה שמאזדה 3 , על כל יתרונותיה, היא בסה"כ עוד מאזדה 3. אחרי שהריח של החדש יפוג, תמצא את עצמך עוד שנה עומד בפקק עם עוד 4 כאלה מכל צד ותמשיך לשלם עליה כל חודש כאילו היא חדשה.

אם היית ילד עשיר שאבא שלו קנה לו את הרכב, עוד מילא ( למרות שבפחות מ 136,000 הייתי יורד כמה שנתונים ומביא איזה ספורט-קומפקטית-פרימיום שמתאימה לגיל 18 ולא רכב "מבוגר" )אבל להשתעבד למאזדה 3?

שיהיה בהצלחה עם השגעון. הלוואי ונתבדה.

לגבי הצבע - אדום יהיה לך קשה למכור. הוא יפה רק בשנה הראשונה ולאחר מכן הוא הופך להיות צבע מוזר שיוריד לך את המחיר שתרצה לקבל (הכוונה היא אדום ספציפית למאזדה 3 , לא לפרארי.)

שחור יפה אבל קשה לתחזוק.

ההמלצה המשנית שלי ( העיקרית היא לרדת מכל העניין) היא אם כבר - לבן (לדעתי יימכר הכי מהר כשתרצה למכור) .

פורסם
אתה עושה טעות מהעובדה הפשוטה שמאזדה 3 , על כל יתרונותיה, היא בסה"כ עוד מאזדה 3. אחרי שהריח של החדש יפוג, תמצא את עצמך עוד שנה עומד בפקק עם עוד 4 כאלה מכל צד ותמשיך לשלם עליה כל חודש כאילו היא חדשה.

אם היית ילד עשיר שאבא שלו קנה לו את הרכב, עוד מילא ( למרות שבפחות מ 136,000 הייתי יורד כמה שנתונים ומביא איזה ספורט-קומפקטית-פרימיום שמתאימה לגיל 18 ולא רכב "מבוגר" )אבל להשתעבד למאזדה 3?

שיהיה בהצלחה עם השגעון. הלוואי ונתבדה.

לגבי הצבע - אדום יהיה לך קשה למכור. הוא יפה רק בשנה הראשונה ולאחר מכן הוא הופך להיות צבע מוזר שיוריד לך את המחיר שתרצה לקבל (הכוונה היא אדום ספציפית למאזדה 3 , לא לפרארי.)

שחור יפה אבל קשה לתחזוק.

ההמלצה המשנית שלי ( העיקרית היא לרדת מכל העניין) היא אם כבר - לבן (לדעתי יימכר הכי מהר כשתרצה למכור) .

אז על איזה רכב ההיתה ממליץ ?

ואם שחור אז האצבק או סאדן ?

פורסם
אז על איזה רכב ההיתה ממליץ ?

ואם שחור אז האצבק או סאדן ?

אתה שוכח דבר אחד הכי חשוב בכל בפוסט הזה

אתה ב 8 השנים הקרובות משעבד את עצמך ואת אבא שלך לחתיכת פח עלובה בשם מזדה 3 כי נדלקת על זה.

חבוב..צה"ל זה מעבר לפינה והרכב ישב לך הרבה זמן בבית...אתה חושב שלא צריך לטפל כי לא יסעו ברכב??

אתה טועה

מקלחת קרה ודחוף!!!

לצאת מהסרט הרע שאתה חיי בו ותחזור לאדמה מלה לה לנד שאתה נמצא.

קנה לעצמך איזה רכב בנגיד 25000-30000 ותאמין לי שזה יספיק לך.

רכב זה לא דירה שמשתעבדים לזה. דירה שומרת או אפילו מעלה ערך.

תבין...אחרי 3 או 4 שנים הערך של הרכב יהייה פחות מערך ההלואה. תמכור את הרכב ועדיין תשלם על ההלואה.

אתה חושב שביטוח זה רק מזומן?? מזומן זה החובה!! מקיף זה בכרטיס אשראי. ויעלה לך לפחות 5000 אם לא יותר

אז תתחיל להתעורר לפני שתסבך את כל המשפחה שלךכלכלית בגלל ההתלהבות שלך.

פורסם (נערך)

חבל על המאמץ שלך ושל כולם כי הבחור פשוט :brickwall:.

אני כבר מתחיל לחשוד שמדובר בשרשור פיקטיבי שמישהו מסתלבט עלינו ואני מקווה שאני צודק לטובתו של אותו ילד.

אני אמרתי לו ועוד המון אמרו לו- בחצי ואפילו בשליש מחיר הוא קונה רכב הרבה יותר טוב ממאזדה 3 מהבחינה שהוא יהיה יותר נדיר, מהנה וזול לאחזקה וישאיר לו הרבה עודף בכיס.

מה רע בפיג'ו 206 ידנית 110 כ"ס? זול מדי? אוקיי אז מה רע בהונדה סיויק האצ'בק ידנית 140 כ"ס? מאזדה מיאטה 2003?

טויוטה יאריס TS? והרשימה עוד ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אני הייתי ממליץ על האדום, כי לפי דעתי הצבע הזה הכי מתאים לרכב הזה ספציפית.

ואני אגיד לך את מה שאמרו כבר כולם אבל תחשוב טוב טוב לפני שאתה נכנס למצב הזה שאתה מתחייב לסכום כזה בגיל כלכך צעיר.

בהצלחה בקנייה. :-)

פורסם
זה פוסט שני שלו בנושא, לאחר שהתייעץ אם בכלל לעשות את הצעד הזה וקיבל תגובות דומות. אם תקרא את הפוסט הראשון תבין למה התגובות חריפות.

אם היית רואה מישהו יחף, שמחזיק מסמר בידיים רטובות, שואל אותך איפה השקע הקרוב, היית עוזר?

לא קשור ללהיות ישראלי, קשור ללהיות הגון ואכפתי.

מצטרף. תגובה אולטימטיבית.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...