Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מי שראה אז יודע שעשיתי תאונה.

בזמן התאונה המגש נפל לתוך בבאג' ובגלל הנפילה החוטים של הרמקול הימני נתלשו ממנו והרמקול השמאלי נשאר מחובר באויר והתחזיק את המדף, אבל לא נגם נזק חיצוני.

היום הפעלתי את המערכת פעם ראשונה לאחר התאונה והשמאלי זייף ואני לא בטוח או שזה הבאס או הטוויטר המובנה מזייפים שם ורועדים כאילו שמו אבנים קטנות בתוך הרמקול והם רוטטות שם. יש מושג מזה? כמובן שאני אנסה להוציא רמקולים מהביטוח אבל זה עניין אחר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מספיק שהמגנט של הרמקול יחטוף מכה בכדי שהסליל בפנים לא ירוץ בצורה חלקה ויגרום לרעשים.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אלא אם יש לך ביטוח ספליפי למערכת אתה לא תקבל חדש מהביטוח. אתה לא תקבל שומדבר מהביטוח שקשור.

אם הרמקול עצמו הוא זול תתנחם ותקנה חדש אם לא גש לתיקון ושלם לבחור.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אין קשר לביטוח שלי, הנזק נגרם מהתאונה ולכן אני תובע מהביטוח של זה שגרם לתאונה ולא מהביטוח שלי.

in the face

with a chair

פורסם

כמו שאמרתי רציתי רמקולים חדשים מהביטוח וקיבלתי!

הבחור הציע לי פיוניר 9X6 330 וואט, אבל שמעתי שהם לי מי יודע מה, והוא גם הציע לי מאגנט 110RMS 7X10 אבל לא רציתי זה נראה לי אכזרי מידי לקדוח שוב מאחורה ולהגדיל חורים. בסוף עמדתי על שלי ומחר יגיעו לי זוג פיוניר 330 וואט (המחיר שלהם 800 שקל על חשבון הביטוח)

ומי שתהה מה קרה לרמקולים שלי, אז הממרנה נקרעה ברמקול השמאלי ומשהו עם הסליל ועל המקום הבחור קבע רמקולים חדשים (הוא גם רצה לדפוק את הביטוח שישלם על חדש)

בקיצור כולם נהנים מהעניין והוא ציין שהרמקולים דורשים מגבר! יש לי HU פיוניר DEH-7000R\W שמוציאה 45X4 עם המוספט, מה אתם אומרים?

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל תתחדש. אבל רק תדע שהרמקולים של הפיוניר עולים 550 ש"ח בחנות. הם רמקולים טובים מאוד יש לי אותם,אבל תצתרך בישבילם מגבר.

פורסם

ליאור את האמת מצידי שיעלה מליון שקל, הביטוח משלם לי את זה ולכן לא אכפת לי (ואני מאמין שהבחור תקע מחיר כי הביטוח משלם) אז אם הוא נהנה ואני מאושר והכל טוב. אז לא מעניין לי את הז@#

ויש לי שאלה שלא קשורה: יש לי רק ראש ו2 ביצות ברכב, ולא הבנתי איך מכוונים את הGAIN לפי האתר של אוטוסאונד. מישהו יכול להסביר לי קצת יותר נורמלי?

in the face

with a chair

פורסם

תראו את החוטים האלה שמחוברים ותגידו לי האם לדעתכם זה חוטים טובים או שזה סתם חוטי חשמל?

2003_0223_175635AA.JPG

in the face

with a chair

פורסם
תראו את החוטים האלה שמחוברים ותגידו לי האם לדעתכם זה חוטים טובים או שזה סתם חוטי חשמל?

זה מלופף עם סלוטייפ או שרק נדמה לי!?!?!?!?

החוטים האלו נראים כמו חוטים פשוטים מאוד...

אם זה באמת סלוטייפ כדאי לך להחליף מהר לאיזולירבנד או לשים לוסטרקלמרות...

• תוכן חדש...