Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמנו פתחתי כאן שרשור בעקבות כך שהאשה החנתה את הרכב שלה מתחת לעץ והסיפור נגמר בפלסטלינה + ווקס של קארפלן

רק אספר שהינו שבוע בחו"ל הרכב שלה אמנם לא חנה מתחת לעץ אבל כנראה שכל הסביבה הירוקה שלנו - עשתה שוב בדיוק אותו אותו הנזק :evil:

תוך כדי - כמה ימים לאחר שעשיתי את טיפול הפלסטלינה על המיצובישי של האשה, ביקרתי חבר שבדיוק עשה לרכב שלו עצמאית טיפול דיטיילינג וראיתי אצלו את המוצר הבא:

http://www.amazon.com/Nanoskin-AS-016-AutoScrub-Fine-Grade/dp/B00DOS0LH2/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1411537385&sr=8-3&keywords=nanoskin+autoscrub

כמובן - בתור משפשף מתחיל (ושפוי!) הזמנתי את המוצר

( פתח סוגריים! ועל הדרך גם קניתי:

שמפו עם ווקס קרנובה אולטימייט של מגוויירס - כי לא היה מיסטר פינק :-D

APC שקר כלשהוא - כי לא היה ALL CLEAN :?

מוצרים של SONAX לשמירה על הפלסטיקה של הרכב ולניקוי של חישוקי הרכב - שלי במקרה הזה, לאשה יש טסות רגילות וטוב לה

כמה מגבות\מטליות מיקרופיבר וספוגיות

תרסיס של מגוואיירס לשמירה על הריפוד

תרסיס לניקוי עור - של סנו במקרה הזה - משהו פשוט אבל עושה את העבודה

מברשת

מיכל הקצפה

דלי

סגור סוגריים :-D )

וובכן - הרכב של האשה עדיין עם הלכלוכים למי שתוהה - לא מתכוון בכל פעם שהוא מתלכלך ככה ישר להסיר את כל הווקס ולנקות אלא בשטיפה הבאה שאעשה לרכב.

ולכן! הרכב הנבחר היה הרכב של אבא שלי - סובארו B4 2010

עכשיו קצת מידע רקע - אבא שלי הוא אמנם ממש לא דיטיילר אבל הוא מהדור הישן שמכסה את הרכב בכל חניה! וכל כמה חודשים עושה ווקס.

הרכב כבר כמעט בן חמש אבל נראה ונוסע כמו חדש רק שהוא לא עשה לו פלסטלינה מאז שיצא את דלתות המפעל.

אז זו היתה הזדמנות טובה לחנוך את המגבת פלסטלינה על הB4 שלו ואני חייב לציין - הB4 היא פשוט בהמה! היא בגודל של פאקינג קאמרי! :shock:

אז התחלתי לשפשף :-D

ולשמחתי זה נגמר בפחות מ20 דקות! :-P

מה הרשמים שלי מהמגבת?

מדהים! - פשוט וקל!

מרססים כלשהוא חומר סיכוך - LUBE מה שנקרא באנגלית ומתחילים לרוץ עם המגבת על המשטח - תוך מספר חזרות ללא כל מאמץ השטח נהיה חלק ונקי.

בניגוד לעבודה עם CLAY BARS שבהם כבר האצבעות מתעייפות מלעבור על הרכב והעבודה היא ממש סזיפית וקטנונית - עם המגבת פשוט מכסים שטחי ענק בשניות ולאחר מכן הופכים אותה לצד עם המיקרופיבר - מנגבים וזהו!

מה גם שעם המגבת חס וחלילה נופלת על הרצפה - שטיפה קטנה במים וממשיכים הלאה.

עמידות החומר? - ממעבר על B4 שלמה נראה כי אין כל שחיקה או השפעה על המגבת - פשוט כלום - יום למחרת, יבשה ושלמה כמו חדשה בעוד שמוט הפלסטלינה - הלך לי שליש על רכב אחד.

בשביל בן אדם כמוני - מגבת שכזו אמורה להחזיק שנים.

איך יצא?

בוקר למחורת אבא שלי מתקשר אליי ואומר לי שהוא ניסה לשים את הכיסוי על הרכב ולא הבין למה הוא כל הזמן מחליק לו לרצפה :-D

הנה התוצאה לאחר הפלסטלינה ווקס נוזלי T-CUT מהערכה של קארפלן

בפעם הבאה אני מתכוון להזמין גם שמפו הדרים וAPC של האחים הכימיים ואופטי-סיל של אופטימום ואולי גם לעשות את שמשות הרכבים.

ממליץ בחום על המוצר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על הסיקור, אבל יש משהו אחד שלא הבנתי,

אם בפלסטלינה רגילה אתה משתמש עד מצב שצריך ללוש אותה כדי לקבל משטח "סטרילי" ונקי,פה אין איך לחשוף משטח חדש ואין אופציה ללוש אותה,זאת אומרת שברגע שהיא מתחילה להתמלא בלכלוך שהיא סופגת,אתה פשוט ממשיך על אותו המשטח ואז קורה מצב שאת שורט את כל הרכב ???,אשמח להסבר

פורסם

אם היא מתלכלכת אתה יכול פשוט לשטוף אותה במים ויש לך גם שטח עבודה עצום לעומת חתיכת פלסטלינה בגודל של כמה ס"מ בודדים.

ולאחר שעשיתי את הטיפול והמגבת התייבשה בוקר למחורת - היא מרגישה בדיוק אותו דבר כפי שהיא היתה כשפתחתי אותה ישירות מהאריזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשמע ממש מעניין ומעניין לראות את עמידותה לאורך זמן,כשתיגמר לי הפלסטינה הנוכחית כניראה גם אני אנסה את המוצר המעניין הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבעיה היחידה שלה זה המחיר.

הספוג שלהם עושה עבודה דומה אבל בשליש מחיר.

אופטיסיל זה לעצלנים. קניתי ואחרי זה הבנתי שהוא לא עמיד במיוחד ולא הכי מומלץ לשים אותו מעל דברים אחרים כי הוא סוג של מחליף אותם ולא מוסיף אקסטרא הגנה (המדלל שלו מפרק חלקית חומרים ששמת לפניו). מתכוון להשתמש בו אחרי כל שטיפה על הג׳אנטים החדשים שלי :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אל תשוו בין הספוג למטלית .

פלסטלינה רגילה 40-50 דק לרכב.

ספוג 30 דק לרכב

מטלית 15-25 דק לרכב

הרבה יותר שטח פנים,יותר קל לעבוד ולא נגמר

פורסם

זה מבדיקה שלך?

אולי המטלית גדולה יותר,אבל האזור שיד שלך לוחצת הוא עדיין בגודל של הפלסטלינה,לי פלסטלינה לוקחת גג 30 דקות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיקור מעניין.

לא מחדש יותר מידי, העובדה שעבודה עם מטלית לוקחת פחות זמן מהרגיל ידועה וברורה.

לטעמי היה פה צורך בתמונות לפני/אחרי, להראות את בטיחות המוצר.

בכל מקרה כמו ש-IG אמר, מחיר המטליות מופקע בטירוף, עניין של 200 ש״ח מינימום לאחת איכותיות בחול, בארץ המחיר הנדרש הזוי.

וכשהמטלית לא איכותית, יש סכנה גדולה מאוד לmarring.

המטליות הפשוטות באיביי ואלי אקספרס הן אשכרה למתאבדים, או למי שבכל מקרה מתכוון לבצע פוליש לאחר העבודה.

למרות הכל, תודה על הסיקור.

"יאללה בירי".

פורסם

אני נגיד חושב שלעשות פלסטלינה ואז אוטם/ווקס וכו . ללא פוליש זה מתאים אך ורק לרכבים עם לכה אבן כמו AUDI A6 לדוגמא.

כי לרוב הרכבים זה משאיר סימנים סווירךס אחרי פלסטלינה.

פורסם (נערך)

אם אתה מבצע פלסטלינה על הרכב ויש לך כמות של סווירלים לאחר מכן, הבעיה היא קודם כל בטכניקה שלך, אח"כ במוצר.

יצא לי לא אחת לעזור לחבר עם הונדה בצבע שחור (כידוע לרכבים יפניים, במיוחד להונדה, יש לכה רכה בטירוף), אף לא סווירל אחד לאחר פלסטלינה סינית מאיביי.

אני לא דיטיילר ולא מקצוען, פשוט צריך לדעת לעבוד נכון ולא להתחרות עם עצמך.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

עובד נכון מאוד ;)

על הסיוויק שלי זה השאיר סווירילים עדינים מאוד (איאפשר להסתפק ללא פוליש).

על השירוקו שלך זה לא מדגדג

פורסם

אם הרכב היה במצב מושלם, ולאחר הפלסטלינה שמת לב שנוצרו מעט סוירלים, זה הגיוני ומקובל.

אם זה ברמה שמאוד מפריעה, מבחינה כמותית, אז יש בעיה שהיא מעבר לאופי הלכה.

לדעתי.

באיזה מוצר משתמש?

"יאללה בירי".

פורסם

מדובר על מעט,בגלל זה הדגשתי שזה מתקבל לעשות פוליש אחרי.

פלסטלינה מEbay.

מקווה שבקרוב אקנה את המגבת של אחד מהמובילות . ה g3 קיבלה ביקורות מדהימים ב dw

• תוכן חדש...