Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה של חסר ניסיון. יש לי מזה כשנתיים פורד פוקוס סטיישן 1600 מודל 2009 שלקחתי בטרייד- אין מאוטו סנטר .אני מרוצה מהרכב לגמרי למעט העובדה שלטעמי חסר לו קצת כח ,בעיקר בעליות של חיפה עיר מגורי. אני מתעניין בשדרוג לפוקוס סטיישן חדיש יותר (2012-2014) עם מנוע 2000 סמ''ק – 170 כ''ס. מסתבר שממש לא קל למצוא את הדגם הזה !

באוטו סנטר יש רק 1600.. וההצעה היחידה שקיבלתי היא לשדרג לרכב חדש 0 ק''מ (שאהיה יד שניה) ..ואני קצת מסתייג בגלל ירידת הערך הדראסטית בשנה - שנתיים הראשונות.

האם מישהו יודע על חברות ליסינג שסיפקו רכבים כאלה ? האם זה מקובל שאנשי מכירות בעלי מוטיבציה יפנו לבעלי רכב מסויים ויציעו להם עיסקת שדרוג על הרכב שברשותם לפני תום תקופת הליסינג? אולי רעיונות נוספים איך מוצאים רכב כזה?

תודה למשיבים ושנה טובה לכולם!

פורסם

לגבי האיך מוצאים - יש היום אתרים ומוקדי יעוץ שעובדים עם כל חברות הליסינג והטריידאינים במקביל. אתה נרשם שם, אומר להם בדיוק מה אתה מחפש והם בודקים בשבילך בכל חברות הליסינג בארץ. הנה למשל מוקד כזה של אתר לא מוכר בשם CarsForum:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92

לא מקובל לשבור עסקת ליסינג תפעולי רק בגלל שיש קונה לרכב. כן יש אפשרות ליפול על נציג מכירות שיודע להגיע לרכבים שנמצאים ב"סיומי עסקאות", כלומר רכבים שבדיוק סיימו את חוזה הליסינג שלהם. במקרה הזה אפשר לשריין רכב ספציפי כמה ימים לפני שהוא מגיע למאגר הרגיל של הרכבים שעומדים למכירה, עוד לפני שהוא ביצע הכנה וזמין למכירה בשאר הסניפים. לא כל נציגי המכירות יודעים להגיע לשם, צריך את הקשרים הרלוונטיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כוח זה מה שחסר לך, לפני שאתה מחליף רכב אתה יכול להוציא את הגיר מ-D בעליות, לנסוע בהילוכים 2/3 ולראות אם זה מספק אותך.

פורסם
אם כוח זה מה שחסר לך, לפני שאתה מחליף רכב אתה יכול להוציא את הגיר מ-D בעליות, לנסוע בהילוכים 2/3 ולראות אם זה מספק אותך.

הייו שם..עשינו את זה.. ואני בכ''ז חושב שלאמץ מנוע בסל''ד גבוה בהילוך נמוך זה פחות כיף גם לנהג וגם לרכב ולא ממש פתרון אמיתי לחוסר כח.. (אני עוד מהדור שגדל על האימרה האמריקאית "no substitue for cubic inches" - אין תחליף לסמ''קים)

שיקול נוסף הוא לא להחזיק את הרכב הנוכחי עד שערכו ירד לריצפה..

פורסם

אין דבר העומד בפני הרצון :-D

אני חיפשתי יונדאי I800 אוטומטית שנחשבת לדי נדירה בכבישים,לא מצאתי בשום מקום ומרוב ייאוש התחלתי להסתובב בין כל חברות הליסינג/השכרה ולשאול אותם.

יום אחד הגעתי לאלבר והתברר לי שיש להם כמה I800 אוטומטיות בנות פחות משנתיים שעובדות בהשכרה,בחודש מאי בערך התחלתי פעם בשבוע להגיע לסניף,התקשרתי לכל מיני נציגים באלבר ובסופו של דבר בנובמבר (חצי שנה אחרי !) שחררו לנו את הרכב מההשכרה והסכימו למכור אותו.

הסוכן אמר שאנחנו הקונים הראשונים שלו שהוא מוציא בשבילם רכב משירות ועוד רכב פעיל מאוד.

הרכב אפילו הגיע AS IS עם מדבקות אלבר וטריפטי דולר,היינו כל כך לחוצים עליו שביצענו את ההשבחה כבר בטבריה.

בכל מקרה מה שאני רוצה להגיד לך שתתחיל להסתובב בין חברות שונות ולא רק באוטוסנטר ולבסוף תמצא לך את הפוקוס,גם אם צריך להוציא אותה משירות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...