Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי שהתחתן לפני כ 11 שנים עד היום משלם את

חוב החתונה כי הסתמך על כספי אורחים שלא הגיעו או הביאו מעט,

והוא השקיע בחתונה מפוארת שהם היו זוג בלי בית ובלי גרוש.

כיום הוא מחוייב למשכנתא על הבית ועוד הלואה על החתונה שלקח

ועדיין משלם.

(המעט שקיבל בהאורחים כמובן שהזוג הנ''ל החזיר עם השנים לאירועים שלהם)

נוצר מתח אדיר בין הזוג אחרי החתונה שכמעט הגיע לגירושים.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני התחתנתי בחתונה מפוארת לפני 6 שנים, היה מדהים, כולם נהנו, היה אוכל מגוון, בר משקאות מיובא, קרח כבד (או איך שלא קוראים לזה), רב מזמר ומה לא.

אני היום מתבייש שנאלצתי לממן את כל זה מכספי האורחים ולא מבין באיזו זכות עשיתי זה בכלל.

לעניות דעתי כל תרבות החתונות בארץ היא פשוט חוצפה של החתן והכלה, (כי אין כמו לנסוע יום שני לרחובות לראות בפעם ה 83 עוד חופה, לאכול כבד, סטייק פרגית וקינוח מעופש) שבשבילם זה כמובן "חתונת השנה" עם לא פחות מ150 לייקים בפייס :roll:

פורסם

מסכים ומחזק... במקום שהכסף יילך לזוג הוא הולך לכיסים שך איזה עבריין עם איזה אולם אירועים לא חוקי.

אני אישית אעשה כל מאמץ להתחתן אחרת

פורסם

הדיון התפתח בצורה די מעניינת, אישית מסכים שההוצאה היא מוגזמת והבעיה היא שכולם פשוט נותנים לזה יד לקרות.

כשאני שומע על מחירי מנה היום (מחברים שמתחתנים) פשוט הזוי איך המחירים קפצו בשנים האחרונות.

מצד שני, אין לשכוח שמדובר בחוויה\אירוע חד פעמי (בשאיפה).

בתור אורח תמיד הייתי שם יותר כסף ממה שאני 'אמור', לאו דווקא בהרגשה שאני מממן להם את החתונה או הדיג'יי.

בתור 'חתן השמחה' (בין אם זה חתונה או ברית) - אכן הרבה יותר חשוב היה לי האנשים שהגיעו, לא עניין אותי כמה כסף שמו ולא התחשבנתי עם אף אחד, כשמגיעים אליך כמות נכבדה מאוד של אנשים זה הרבה יותר משמח ומרגש מאשר צ'ק של 800 שקל.

משהו קטן רק לחבר'ה פה שטענו שהם לא מתכוונים לעשות שום דבר בסדר גודל כזה (של חתונה סטנדרטית בסדר גודל של היום) ו\או להתחתן ברבנות, בהצלחה חברים..לא רוצה לבאס אותכם אבל האישה קובעת מה יהיה בסוף, אז חבל על האנרגיה שאתם מבזבזים בנושא עוד לפני שמגיעה המכה :)

פורסם

חביבי, גם אני חשבתי על משהו פשוט עד שהכרתי את אשתי לעתיד.

ואני מתחתן עוד פחות מחודשיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אנחנו התחתנו בעלות כוללת של כ25K ש"ח. אך כפי שנאמר, אם הכלה לא מעוניינת בכך, לא יעזור בית דין(רבני..) וזה יעלה הרבה יותר.

פורסם (נערך)

גרוע מאד ערב החתונה שהיא תחליט וככה ימשך 50-70 שנה

ואפילו יותר,ראה אבא שלי שהפך לטעטל'ה מזמן כבר,ואפילו

הוא מודה בזה,והוא לא היחיד.

לזה שכתב שהאשה מחליטה,

ההחלטות של הזוג הן משותפות!!!!!!!!!!!!!!

לא היא ולא הוא מחליטים אלא יחד,וזה מתחיל ערב החתונה,

ונימשך הלאה...

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם
גרוע מאד ערב החתונה שהיא תחליט וככה ימשך 50-70 שנה

ואפילו יותר,ראה אבא שלי שהפך לטעטל'ה מזמן כבר,ואפילו

הוא מודה בזה,והוא לא היחיד.

לזה שכתב שהאשה מחליטה,

ההחלטות של הזוג הן משותפות!!!!!!!!!!!!!!

לא היא ולא הוא מחליטים אלא יחד,וזה מתחיל ערב החתונה,

ונימשך הלאה...

הכל נכון, בפועל מה שקשור לחתונה כדאי שתרצה את האישה (לא כולן עם קלשון ורוצות משהו בומבסטי, תהיה רגוע) אחרת הזוגיות תהיה קשה יותר בהמשך.

אל תדאג, לא כולם טעטל'ה.. (;

פורסם

אם תסביר לגברת שההחלטות אודות ערב החתונה יקבעו אם תתעוררו לחיים משותפים בחוב של עשרות אלפי שקלים, אני בטוח שהיא תבין.

אצלי זה עבד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
אם תסביר לגברת שההחלטות אודות ערב החתונה יקבעו אם תתעוררו לחיים משותפים בחוב של עשרות אלפי שקלים, אני בטוח שהיא תבין.

אצלי זה עבד.

אתה בר מזל,95 אחוז הנותרים לא כאלה,ולמדתי שראש של אשה

הוא אחר,להן לרב סדר עדיפויות שונה,הן כן ישקיעו בחתונה גם במחיר

של חוב,אגב גם אם ''כיסיתם'' ארוע,

אתם עדיין בחוב כי את כל מה שקיבלתם

תחזירו עם השנים בריבית.

פורסם

אם כבר, בדיוק ההפך!

נשים הן יותר שקולות וחסכניות, דווקא הגברים נותים ליותר פזרנות וקניות אימפולסיביות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם כבר, בדיוק ההפך!

נשים הן יותר שקולות וחסכניות, דווקא הגברים נותים ליותר פזרנות וקניות אימפולסיביות.

מסכים.

יחד עם זאת יש לי איפשהו במחשב הישן תמונה א-ד-י-ר-ה שחבר שלי פעם צילם אותי ואת אישתי בספונטניות- היינו יחד בקניון ונזכרתי שיש לי בארנק את הצ'ק של המשכורת אז הלכנו לכיוון עמדה של סניף הבנק שלנו בקניון.

ניגשתי למכשיר האוטומטי להפקדת הצ'קים והתעסקתי בהפקדת הצ'ק.

בו זמנית אישתי פנתה למכשיר כספומט בצידו השני של החדר הקטן על מנת למשוך כסף.

החבר בפרץ ספונטניות שלף את הסלולר וצילם את התמונה הבאה- אישתי בצד ימין של החדר מושכת כסף בעוד אני 3 מ' ממנה בצידו השמאלי של החדר עם גבי מופנה אליה- מפקיד את הכסף....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מסכים.

יחד עם זאת יש לי איפשהו במחשב הישן תמונה א-ד-י-ר-ה שחבר שלי פעם צילם אותי ואת אישתי בספונטניות- היינו יחד בקניון ונזכרתי שיש לי בארנק את הצ'ק של המשכורת אז הלכנו לכיוון עמדה של סניף הבנק שלנו בקניון.

ניגשתי למכשיר האוטומטי להפקדת הצ'קים והתעסקתי בהפקדת הצ'ק.

בו זמנית אישתי פנתה למכשיר כספומט בצידו השני של החדר הקטן על מנת למשוך כסף.

החבר בפרץ ספונטניות שלף את הסלולר וצילם את התמונה הבאה- אישתי בצד ימין של החדר מושכת כסף בעוד אני 3 מ' ממנה בצידו השמאלי של החדר עם גבי מופנה אליה- מפקיד את הכסף....

:lol:

ענק!! XD

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...