Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו 2014 - חששות DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אולי שווה לך לבדוק את הקרוז 1.4 טורבו שבמבצע. היא אמנם ככל הנראה לא באמת טובה יותר ממאזדה 3 וטויוטה קורולה, אבל במבצעי יד 1 מליסינגז, לטווח של לפחות 5 שנים היא עסקה מאוד כדאית

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי, דווקא מי שרוכש רכב חדש עם אחריות, לא צריך לחשוש מנושא תיבת ה- די.אס.ג'י.

האחריות נותנת שקט, התיבות האלה שופרו, נכון שיש יוצאים מן הכלל, אבל כמי שנהג באוקטביה שנתיים וגמע 60 אלף ק"מ, אני רוצה לשבח את התפקוד של התיבה הזו. העברות הילוכים מהירות מאוד, תאוןצות מרשימות וביצועים נפלאים, הכל הודות לתיבה הזו.

בינינו, למי שרוכש רכב חדש, אפילו יוצא די משתלם לאחר תקופה של שנתיים או שלוש לשדרג לרכב חדש. הרבה אנשים עושים את זה, כולל נהגי מוניות שמקפידים לרכוש רכב חדש, ואז לאחר שנתיים או שלוש קל יותר לשדרג לחדש מבחינת התוספת במחיר מאשר לאחר 4 שנים או יותר מכך

פורסם

רק שרובנו לא נהגי מוניות,וזה ממש לא משתלם למכור אחרי שנתיים,אתה מפסיד המון כסף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

^^^

+1

ונניח שנניח לכל בצד, שירות היבואן, חוסר האינדיקציה האם הבעיות הידועות תוקנו או לא, עצם העובדה שאין אחריות מורחבת למנוע ולגיר = להרבה אנשים, אי שקט.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כמישהו שנוהג באוקטביה רובוטית (ליסינג) אני נאלץ להסכים איתם. נכון שהרכב 2013 עם תיכף 70 אלף ק"מ ללא תקלות בגיר והתיבה נהדרת, זה לא אינדיקציה ואני לא בטוח שהייתי קונה את הרכב הזה לאשתי. הייתי לוקח ידנית וזהו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
^^^

לא ברור לי על מה אתה מבסס את דבריך - מספיק לעיין בשרשור הרלוונטי כאן ולהיווכח במיעוט תלונות ובהעדרן בכלל, של תלונות קונקרטיות (להבדיל מבשנים הקודמות).

לפותה"ש,

אכן, בכל הנוגע לשנים עברו, עולה ניכוח רע בכל הקשור לתיבה הנ"ל (יחד עם זאת הורחבה האחריות בשנים הללו ורוב הרכבים טופלו במסגרתה) בעוד שלגבי שנתון 2014, לפחות בארץ, אין ממש אינדיקציה.

באיזור מאי האחרון, יצא לי לשאול, סתם כך במקרה, יועץ שירות של צ'מפיונס, האם הרחבת האחריות תקפה גם לשנתון 2014 ונעניתי שלא, שכן, לשיטתו, הגיר עבר עדכון באמצע שנת 2013, ומחלות "הילדות" כבר לא קיימות. ברור שלקחתי דבריו בעירבון מוגבל, אך עניין זה מצטרף למה שעלה גם כאן, לא פעם, לכך שבשנת 2013 בוצע עידכון לגיר, וגם מנועי ה-TSI, ובפרט ה-1.4, אינם אותם מנועים שהיו בעבר.

וכשזה נאמר, אני יכול להבין את החששות, ביחוד לאור רמת השירות הירודה, לטעמי, של היבואן הנ"ל (וזו היא הבעיה האמיתית), ואם להיות כנה, אחרי שנים, זה מה שהרחיק אותי ואת משפחתי לבסוף (לצד העובדה שיש המון אופציות, מה שבעבר לא היה) ממנו.

לפיכך, הגדר תקציב ובדוק (ועשה נסיעות מבחן) רכבים נוספים שנכנסים בו, ועונים לדרישות. ככל שלא תמצא, והטולדו תעלה על כולם, כנראה שתלך עליה.

בן.

בן,יש שפע שירשורים על תקלות בDSG,גם במודלים חדישים,כנ"ל לגבי מנועי הTSI.

שהרכב תקין השילוב הזה,TSI+DSG עובד מצויין,אבל יש כמות רבה של תקלות.

פורסם

פות"ש -

אם חשקה נפשך בריו - אני יכול לקשר אותך עם חבר שעובד בסוכנות קיאה במרכז. תקדיש לזה חצי יום, תעלה על כביש 6, בתוך שעה אתה במרכז, תעשה נסיעת מבחן, תקבל הצעת מחיר, יעשו לך אספרסו שלא תירדם בחדרך חזרה. כאן כידוע לך התחרות גדולה. אם זה יעניין אותך - רק בה"פ. אתה קונה משהו שיעלה לך סדר גודל של 100.0 אלף שקל, תקדיש לזה חצי יום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

שאלה מה מחפש פתה"ש, מנוע 1.4 122 דווקא אמין מאוד, לגבי התיבה גם שיפור ניכר (תמיד יהיה יוצאי מהכלל, גם טויוטות שופכות מנועים), לדעתי זה לא סיבה לקטול, הבעיה העיקרית אם תשימו לב זה לא היצרן, אלא היבואן ובצדק. ואני מאוד מקווה שמישהו שם יתעורר, הנה עוד דוגמה שרכב לא נרכש למרות שכרכב קטן למשפחה הוא מצוין, חסכוני,חזק ועם בגז' של טנדר.

יבואן יודע שיש שם רע ל DSG7, ומוריד אחריות לשנתיים בטענה שזה שופר, גם אם זה כך תמשיכו עם 5 שנים כאקט מסחרי (הרי ב VW לקחתם עוד שנה "עליכם" גם עם חלק מזה נופל על רצון טוב של היצרן, אבל לקחתם). הרי אם זה שופר אז מה הסיכון? אני בטוח שאם הייתה אחריות ל 5 שנים פתה"ש היה רוכש את הרכב, אז שימשיכו להפסיד לקוחות וזה טוב כי מתישהו (אני מקווה ) האסימון יפול שם וכולנו נרוויח.

בשורה תחתונה, אם רוצים אמינות מופלגת על חשבון כח, חסכון וקידמה אז "אטמוספרי + פלנטרי" ועדיף יפני. אם מחפשים להנות על חשבון מסוים של אמינות אז "מוגדש + כפול מצמד(או ידני)" ועדיף ארופאי :).

עריכה אחרונה על ידי v.ch
פורסם
שאלה מה מחפש פתה"ש, מנוע 1.4 122 דווקא אמין מאוד, לגבי התיבה גם שיפור ניכר (תמיד יהיה יוצאי מהכלל, גם טויוטות שופכות מנועים), לדעתי זה לא סיבה לקטול, הבעיה העיקרית אם תשימו לב זה לא היצרן, אלא היבואן ובצדק. ואני מאוד מקווה שמישהו שם יתעורר, הנה עוד דוגמה שרכב לא נרכש למרות שכרכב קטן למשפחה הוא מצוין, חסכוני,חזק ועם בגז' של טנדר.

יבואן יודע שיש שם רע ל DSG7, ומוריד אחריות לשנתיים בטענה שזה שופר, גם אם זה כך תמשיכו עם 5 שנים כאקט מסחרי (הרי ב VW לקחתם עוד שנה "עליכם" גם עם חלק מזה נופל על רצון טוב של היצרן, אבל לקחתם). הרי אם זה שופר אז מה הסיכון? אני בטוח שאם הייתה אחריות ל 5 שנים פתה"ש היה רוכש את הרכב, אז שימשיכו להפסיד לקוחות וזה טוב כי מתישהו (אני מקווה ) האסימון יפול שם וכולנו נרוויח.

בשורה תחתונה, אם רוצים אמינות מופלגת על חשבון כח, חסכון וקידמה אז "אטמוספרי + פלנטרי" ועדיף יפני. אם מחפשים להנות על חשבון מסוים של אמינות אז "מוגדש + כפול מצמד" ועדיף ארופאי :).

ומה אם לרכב צרפתי יש גיר יפני ומנוע גרמני?.

או מנוע יפני?.

פורסם

תודה לכל המגיבים

אני מחפש רכב לא לשנה ולא לשנתיים, מחפש רכב עם שקט לשנים רבות

נכון שלכולם יש תקלות אבל לא זאת כמות של סידרתיות!

הלכתי למוסך של סיאט השבוע לבדוק עניינים והייתה שם לאון 2014 עם בעיית המצמדים המפוסמת ש"נפתרה" וסיאט איביזה שהטיימיג או משהו כזה הלך ב55,000ק"מ וצריך והחליף מנוע הבחורה כבר ביומיים חופש עושה טלפונים!!!

למה לדאוג מדברים כאלה ברכב חדש!!!

פורסם
בן,יש שפע שירשורים על תקלות בDSG,גם במודלים חדישים,כנ"ל לגבי מנועי הTSI.

שהרכב תקין השילוב הזה,TSI+DSG עובד מצויין,אבל יש כמות רבה של תקלות.

קטונתי, אני לא הצלחתי ללמוד על טענות קונקרטיות, בכל הנוגע לתיבה ולמנועים המעודכנים החל ממאי 2013 אבל אולי אתה צודק, לא יודע.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עדיין שומעים על תקלות, גם בחדשות.

אני עוקב אחרי זה כי אני רוצה להחליף את הרומסטר שלי (1.6 גיר אוטומטי פלנטרי רגיל) באחת חדשה.

אני עדיין לא מרגיש בטוח לקנות DSG7.

הבעיה שאין ממש תחליף לרומסטר מבחינת יתר היתרונות שלה אז היא נשארת בינתיים.

פורסם

מוזר רק שמרוב שמועות שכולם שומעים, אין ולו שרשור אחד אמיתי על בעיית DSG7 מהשנתונים 13-14. בכל השרשורים בנושא, תמיד יש איזה אחד או שניים שמכירים דודה של שכנה של בעלת המכולת שראתה גולף עומדת בשוליים ומיד מוכרז בפורום שיש ריקול. בחייאת הנביא מוחמד, תתקדמו.

• תוכן חדש...