Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו 2014 - חששות DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כניראה אתה לא גולש פה מספיק,תחפש את השירשור עלאמינות dsg ותיראה שגם בעלי רכב נתקלו,וזה רק פה בפורום.

אז במקום להתקדם,תעצור,ותחזור לקרוא.

גם אם התופעה קטנה עכשיו,אני לא הייתי רוצה להיות באחוז הנמוך עם בעיה,אין דבר מבאס מזה ברכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
מוזר רק שמרוב שמועות שכולם שומעים, אין ולו שרשור אחד אמיתי על בעיית DSG7 מהשנתונים 13-14. בכל השרשורים בנושא, תמיד יש איזה אחד או שניים שמכירים דודה של שכנה של בעלת המכולת שראתה גולף עומדת בשוליים ומיד מוכרז בפורום שיש ריקול. בחייאת הנביא מוחמד, תתקדמו.

אתה מודע לכך לכמות בעלי הוואגיות בפורום במיוחד 2014 היא אפסית לעומת כמות המסירות. הפורום לא מייצג ממש את פילוג הרכבים באוכלוסיה. אני גם חושב שמי שראשו בין כתפיו ונמצא בפורום לא ירכוש היום VAG בקלות.

זאת בנוסף לקושי למכור אח"כ מכונית עם מוניטין כזה.

יש הרבה שלוקחים בליסינג - אבל אז למי אכפת: מגיע מציג שירות ומשאיר רכב חלופי. מצידם שישרף המנוע , זה לא ממש מטריד אותם והם בטח לא יפנו לפורום.

דרך אגב: הבנתי שבחו"ל הם ממשיכים לתת 5 שנות אחריות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אתם חולמים או שיש לכם סך עיניים כמו לסוסים? מספר לכם פותש מה ראה במוסך ולכן החליט לא לרכוש ואתם עוד חושבים שאלה אגדות? אין גבול לדיסוננס. ממש אפקט שטוקהולם :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא שטוקהולם ולא נעליים. כשיש מישהו חזק ורעב, וליידו עובר כבש, התוצאה הטבעית ברוב המקרים תהיה שוארמה ולא גבינות צאן.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...