Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הרכב המשפחתי החסכוני ביותר עד 30,000 שח?

amit190
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מה הרכב המשפחתי החסכוני ביותר עד 30,000 שח?

לכ15000 קמ בשנה משולב..

הכוונה לחסכוני מבחינת דלק ,אחזקה וביטוח....

מישהו עשה פעם את ההשוואה הזו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב מוגבל בעיה למצוא מכונית משפחתית שהיא גם חסכונית בדלק, גם עם עלויות אחזקה נמוכות וכיו''ב.

מחירי ביטוח זה אך ורק הערכה ראשונית כי זה אינדיבידואלי יחסית.

צריך לעשות פשרה באופן יחסי כי את החבילה הכוללת הזאת כל אחד ורוצה וזה בעיתי לקבל.

ממליץ על הונדה סיוויק 2001-6, מאזדה 3 2005-7.

ההונדה יקרה יחסית לרכישה וגם עלויות האחזקה מעט גבוהות ביחס למקובל אבל היא אולי החסכונית

בדלק ביותר בקטגוריה בתקופתה.

המאזדה 3 מכונית מעולה! אמינה, בטיחותית אך חיסכון בדלק זה לא הצד החזק שלה (אם כי היא לא שותה כמו לה סייבר 3.8)

אך היא נותנת תמורה טובה יותר מבחינת איכות חיים, בטיחות, אבזור וכיו''ב.

הסיוויק מיושנת יותר מהמאזדה 3 אך מבחינת דלק שיפור ניכר לטובתה מה-3.

בהצלחה.

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חסכון בדלק? 3? סיביק? לא.

אם כבר חסכון וידני בא בחשבון - אוקטביה TDI או רנו מגאן II DCI.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תמצא סיויק כזו ידנית- הרווחת. לי היתה 2004 אוטומטית, היא לא חסכונית אבל לא בזבזנית- 1:10 בערך בעיר, 1:14-15 מחוץ לעיר.

אני חושב שלאוקטביה דיזל הביטוח יהיה יקר, צריך לבדוק אם זה ישתלם כי אתה לא נוסע המון ק"מ.

אחזקה של רכב זה לא רק דלק זה גם טיפולים, ביטוח, טסט וכו'.

אפשר להוסיף לרשימה גם סיאט לאון /טולדו ידניות 2005 עם מנוע 1.6, היתה להוריי לאון 1.6 ידנית 2002 והיו מאוד מרוצים ממנה מכל הבחינות ובדלק היא די חסכונית (1:17 מחוץ לעיר, 1:11 בעיר).

כמובן שהכל תלוי גם בסגנון נהיגה ובאופן התחזוקה של הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמדברים על רכב משפחתי חסכוני מתכוונין לחיסכון כולל של עלויות אחזקה, דלק, ביטוח וכיו''ב.

אוקטביה ובייחוד טורבו דיזל שבדרך כלל מגיעה עם ק''מ גבוה לא נראית לי אופציה מעולה מבחינת חיסכון,

עלויות של טורבו, משאבת סולר וכדומה, לא נראה לי. כנ''ל למגאן.

לדעתי בתקציב כזה וצרכים של חיסכון בשילוב עם משפחתית זה ללכת על בטוח- מאזדה 3, סיוויק, לנסר, אלו האופציות הטובות לדעתי.

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר למצוא כאלו שמורות ומטופלות כראוי ואז הכל בסדר.

הכול עניין של מצב הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שרכב עד 30 אלף ש"ח לעתים כבר גמע קילומטראז רציני, יש ל בלאי וכו', הדבר הזה גם משפיע מבחינת צריכת דלק.

קשה לדבר על חסכון בדלק ברכב בתקציב הזה, אלא אם כן אתה לוקח ידני.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ על ניסן אלמרה יש לי אחת כזו שנתון 2006 המנוע אומנם 1.8 אבל מתנהג כ1.6 מפגינה אמינות די טובה גיר פשוט 4 הילוכים מחלות ילדות ידועות:

בולמים חלשים , טמבונים שלא מחוזקים דיים הקליפסים נשברים מהר.מושב די צפוף בספסל האחורי, וזהו אני ממש מרוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חסכון בדלק? 3? סיביק? לא.

אם כבר חסכון וידני בא בחשבון - אוקטביה TDI או רנו מגאן II DCI.

אפשר למצוא כאלו שמורות ומטופלות כראוי ואז הכל בסדר.

הכול עניין של מצב הרכב.

סביר להניח שרק הזמן+דלק+בדיקות שיבזבז כדי למצוא אחת באמת שמורה יקזזו את החיסכון שלהן בדלק לשנה הקרובה לפחות (בנסועה של 15K) וזה עוד לפני שדיברנו על ישור קו או תקלה אחת (מניסיון).

שמדברים על רכב משפחתי חסכוני מתכוונין לחיסכון כולל של עלויות אחזקה, דלק, ביטוח וכיו''ב.

אוקטביה ובייחוד טורבו דיזל שבדרך כלל מגיעה עם ק''מ גבוה לא נראית לי אופציה מעולה מבחינת חיסכון,

עלויות של טורבו, משאבת סולר וכדומה, לא נראה לי. כנ''ל למגאן.

לדעתי בתקציב כזה וצרכים של חיסכון בשילוב עם משפחתית זה ללכת על בטוח- מאזדה 3, סיוויק, לנסר, אלו האופציות הטובות לדעתי.

מסכימה עם כל מילה. מצטרפת להמלצה על המאזדה 3 והלנסר, הן יהיו הכי חדשות ויש סיכוי גדול יותר למצוא אחת שמורה עם היסטוריית טיפולים מסודרת בלי לחרוש את כל הארץ.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת עלות מול תועלת לדעתי הכי זולה זאת מגאן 1.5 DCI.

אם תיפול על אקזמפלר שמור, אתה תודה לי.

*להנ"ל יש DCI כבר יותר משנה עם ק"מ גבוה, ואין לו תלונות. (סטודנט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת עלות מול תועלת לדעתי הכי זולה זאת מגאן 1.5 DCI.

אם תיפול על אקזמפלר שמור, אתה תודה לי.

*להנ"ל יש DCI כבר יותר משנה עם ק"מ גבוה, ואין לו תלונות. (סטודנט)

הכל עניין של איך תחזרו את הרכב מיום היוולדו.

אני יכל להעיד על הקנגו שלי שכרגע היא עומדת על לא פחות מ- 285K ק''מ ועד היום היא מוכיחה את אמינותה

ואני פשוט אוהב את האוטו הזה!

משפחתית מעולה, מכונית אמינה ובאמת חסכונית אבל(!!!) אם רכב כזה לא מתוחזק כראוי אז זה יתנקם בך,

רכבים כאלה רגישים להזנחה ולכן אני לא הייתי ממליץ על רכב שגמע ק''מ רב ואין לך מושג איך הוא טופל.

אני עדיין נשאר בדעה של מאזדה 3/ סיוויק/ לנסר/ אלמרה- רכבים פשוט מעולים, אמינים, מוכרים ואהובים.

פותח השרשור- אני שוב מדגיש שבתקציב של 30K ש''ח לא תוכל להנות מכל מכל קצוות העוגה ולכן תיאלץ לעשות פשרה.

מכונית חסכונית היא לא רק אמורה להיות חסכונית בדלק. מכונית חסכונית זו אחת שעלויות התחזוקה שלה זולות,

ביטוח זול, מחיר רכישה זול וכיו''ב. עניין תצרוכת הדלק הוא עוד פקטור במה זו מכונית חסכונית.

הדוגמא הכי טובה היא יונדאי גטס- זולה לרכישה, זולה לאחזקה, עלויות ביטוח זול אבל היא ממש לא חסכונית!

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טווינגו? מה הקשר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביטוח זול, מחיר רכישה זול וכיו''ב. עניין תצרוכת הדלק הוא עוד פקטור במה זו מכונית חסכונית.

הדוגמא הכי טובה היא יונדאי גטס- זולה לרכישה, זולה לאחזקה, עלויות ביטוח זול אבל היא ממש לא חסכונית!

רגע רגע, הגטס לא חסכונית? אם אני לא טועה הדגם של 2008 עושה 1:14 משולב לא?

ומה לגבי האקסנט?

מישהו יכול לעשות לי סדר בצריכת דלק של המכוניות הבאות? כי כל אתר מראה משהו אחר (ואולי גם ביטוח/אחזקה)...

מזדה 3 2007 1.6

יונדאי אקסנט 2008 1.6

יונדאי גטס 2008 1.4

קיה ריו 2008 1.4

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...