Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אפשר לגרום לכרום באנדרואיד לפתוח רק גרסא מלאה של אתרים?

דניאל1983
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

השאלה בכותרת...

כדי לפתוח גרסא מלאה אני צריך כול פעם ללחוץ על "בקש אתר לשולחן העבודה".

הוא שומר את הבחירה רק כאשר אני עובר בין הסימניות, אם אני סתם מקליד כתובת הוא ישר חוזר להציג אתרי סללואר ולא אתרים מלאים..

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להסביר לי מה צריך לעשות?

אני לא כול כך מבין את המדריך הזה...

הטאבלט ללא רוט

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה פשוט נכנס לאתר מסוים, נכנס להגדרות (מקש שמאלי בגלקסי למשל, או בטאבלטים של אנדרואיד השלוש נק' מלמעלה בצד ימין) ובוחר באופציה Show Desktop Site. אמור לעשות את העבודה ;)

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל זה בדיוק מה שהוא עושה, הבעיה שההגדרה לא נשמרת באופן קבוע.

אם אתה מוכן לוותר על כרום, תוכל להשתמש בדפדפן שנקרא atlas ושם לקבע את האופציה הזאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום בערב אני אנסה את atlas.

מה שמוזר שאני בדקתי כמה פלאפונים ובכולם הכרום זוכר את הבחירה גם במעבר בין אתרים ותמיד מציג אתרים מלאים ודווקא אצלי בטאבלט הוא זוכר את הבחירה רק במעבר בין הסימניות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל זה בדיוק מה שהוא עושה, הבעיה שההגדרה לא נשמרת באופן קבוע.

אם אתה מוכן לוותר על כרום, תוכל להשתמש בדפדפן שנקרא atlas ושם לקבע את האופציה הזאת.

בדקתי את atlas, הוא שמר על ההגדרה והציג תמיד אתרים מלאים אבל הוא לא תומך באופציה לפתוח תפריטים באתרים, בכרום זה היה אפשרי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו באמת התקלת אותי, מה זה אופציה של פתיחת תפריט באתר? באיזה רום אתה משתמש?

@gsi16v

נסה כרום או puffin

אין לי ios לידי כרגע לבדוק

למשל באתר הזה: http://cookstore.co.il

תנסה לבחור תת קטגוריה בתפריטים הימנים עם החץ הקטן בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...