Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי 22 חודשי שלילה לפני 17 חודשים בגלל נהיגה בשכרות.

לפני חצי שנה בערך קיבלתי "קורס רענון נהיגה" הלכתי ועשיתי אותו למרות שאני בתוך שלילה.

בעיקרון אמרו לי שאני צריך לעשות טסט ותיאוריה ואולי גם מכון הארבעה בשביל לקבל את הרישיון בתום השלילה.

העו"ד שלי אמר לי שאני צריך ללכת למשרד הרישוי ולבקש לעשות תיאוריה לפני שנגמרת השלילה בשביל לקצר הליכים.

הלכתי השבוע למשרד הרישוי... הבאתי לה תעודת זהות לא הספקתי לדבר אפילו והיא הדפיסה לי רישיון בתוקף, פשוט ללכת ולשלם. שדיברתי איתה על שלילה היא אמרה לי שהמחשב מתעדכן חודשיים לפני שנגמרת השלילה. ולקחה לי תדף של הרישיון.

הלכתי למחרת ביקשתי רישיון והוצאתי אותו שוב.

בעיקרון נשארו לי 5 חודשים לשלילה. בפועל אני עם רישיון בתוקף רק נשאר לשלם אותו (463 ש"ח)

***הדגשה קטנה. אחרי כמה חודשים של שלילה בדקתי במסוף משטרתי והיה מופיע שלילה!

יש לי כמה שאלות שאם מישהו עבר את הסיפור בטח ידע לענות לי

האם באותו רגע שאני מפקיד את הרישיון בבית משפט זה שולח עדכון למשרד הרישוי ולמשטרה שאני שלול?

אם לא אז יש מצב שבית משפט מעדכנים אותם לפני שנגמר לי השלילה בשביל שהם לא יתנו לי רישיון ויבקשו טסט ותיאוריה?

כל מי שיעזור לי קצת בנושא הזה אני יודה לו.

פורסם

סיפור מוזר. האם חלק מאותם 22 חודשים הם על תנאי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סיפור מוזר. האם חלק מאותם 22 חודשים הם על תנאי?

לא. לא היה תנאי.

האפשרות שעומדת לי בראש זה שעשיתי תרענון נהיגה המחשב אוטומט מבטל להם שלילה מכיוון שיש אנשים שמקבלים שלילה כי לא עושים את הרענון נהיגה.

ברור שמבית משפט אני עדיין שלול. אבל יכול להיות שלא אצטרך תיאוריה וטסט

פורסם

בחיים יש חכם ויש צודק

שלם את הרשיון אבל

אל תנהג בפועל עד שמסתיימת התקופה של 22 החודש שנתנו לך!!! אותה תחשב מיום שהפקדת את הרשיון בבית המשפט.

אני מניח כי יש לך אישור על ההפקדה!!

כדי שחס וחלילה אם תנהג במהלך השלילה תיתפס על דבר מה או חס ושלום תאונה או משהו

ייתכן ולא בפעם הראשונה שהגולם מתעתע בכולם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בחיים יש חכם ויש צודק

שלם את הרשיון אבל

אל תנהג בפועל עד שמסתיימת התקופה של 22 החודש שנתנו לך!!! אותה תחשב מיום שהפקדת את הרשיון בבית המשפט.

אני מניח כי יש לך אישור על ההפקדה!!

כדי שחס וחלילה אם תנהג במהלך השלילה תיתפס על דבר מה או חס ושלום תאונה או משהו

ייתכן ולא בפעם הראשונה שהגולם מתעתע בכולם.

תודה רבה

כמובן שלא אשלם ולא אנהג....

פורסם

אם תנהג ותתפס במחשבים של השוטרי תנועה זה קיים לא יודע למה אמרו לך שלא.

אם תנהג ותתפס את יכול לקבל מאסר על זה שנסעת בלי רשיון+על שלילה , 22 חודשי שלילה זאת שלילה רצינית זה לא צחוק.

על 700 אלכוהול מקבלים 4 חודש.

• תוכן חדש...