Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בערך 35 אש"ח + הפונטו שלא כזו גרועה פשוט נמאס לי לזרוק עליה כסף ולעצום עיניים לפני כל התנעה.

אני גר במעלות נשוי עם ילדה ואני מחפש רכב שיוכל להסתדר עם העליות של האיזור ולהכיל כיסא תינוק.

תהיה לי יותר גמישות אם הרכב יקנה במקום שנותן אופציות של מימון כאלה ואחרות.

חייב לציין שאני לא מבין הרבה בשוק הרכב היות ובחמש שנים האחרונות היה לי רכב מהעבודה ועכשיו כבר לא ולכן יש הרבה מה ללמוד בעניין הזה של רכישת רכב...

פורסם

אני חושב שכדאי לך לשמור את הכסף בצד, וללכת על אופציה של מימון של רכב טוב בהרבה.

סה"כ בחברות הליסינג יש היום קיה ריו\יונדאי אקסנט נחמדות מאוד, טובות מאוד שיכולות לתת לך תמורה טובה לכסף שלך.

במקום לזרוק 35K על רכב משפחתי שחוק וישן, אתה יכול לקנות רכב בן 3 עם ק"מ סביר, ולנסוע עליו 4-5 שנים בלי תקלות משמעותיות.

פורסם

ידידי,

ב-35K אתה יכול לקחת במימון רכב חדש או לקחת רכבים אחרים יותר זולים לתחזוקה ויותר חסכוניים בדלק:

יונדאי גטס

פונטו ספייס

פיאט פנדה

דייהטסו סיריון

כולן יתנו לך תמורה מעולה למחיר ולא ישחטו אותך בדלק וטיפולים.

אלא אם כן חשוב לך רכב מרווח וגדול יותר ממה שציינתי.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אני חושב שמגאן II יכולה להיות אפשרות לא רעה במצבך.

אני הייתי מנסה למכור את הפונטו לבד וניגש לקרסו טרייד לנסות לאתר מגאן במצב טוב.

היא מרווחת וגדולה ועדיין חסכונית יחסית.

פורסם

מגאן II היא מכונית די יקרה לאחזקה, וסובלת מאיכות לא אחידה (יש כאלו שלא רואות מוסך, אחרות - אלוהים ישמור...) - ולא הייתי ממליץ עליה לאף אחד (בטח לא למי שיכול להסתפק בסופר מיני)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אתה מחפש סופר מיני תנסה עם קצת סבלנות לחפש יונדאי i20 אני מאמין שתמצא ב 35 אלף אחת יוצאת ליסינג/השכרה (שלמה סיקסט למשל מוכרים 2010 מהשכרה ב 46k מה שיכול להשפיע על שוק יד 2 של יונדאי i20 שנת 2009).

פורסם

לכל אלו שהמליצו לפות"ש לקחת "רכב חדש במימון" אני רוצה להזכיר שמימון זו מילה נחמדה ל"הלוואה" וזו לא מתנה - כלומר זה כסף שצריך להחזיר - והכינוי החביב והידידותי "לקחת רכב במימון" (לקחת זה הרי בלי לשלם, נכון?) גורם לאנשים רבים לקפוץ מעל לפופיק ולקנות רכב בכסף שאין להם.

סתם מחשבה.

פורסם
פותח השרשור, אני לא מבין למה אתה מתעקש ומחפש רכבים שחוטים שכאלה, מה התקציב שלך ומה הדרישות מהרכב? אולי נוכל לעזור לך למצוא משהו במצב יותר טוב מהנבלות שציינת.

צודק.

מדוע אתה "צריך" רכבים עם ק"מ כאילו גבוהים (ביחסית לרכב שלך) ?

אני חושב שעדיף שתנסה למכור לבד.

זה ישאיר לך עוד כמה אלפים (אמנם בודדים) ביד. גם זה משהו.

alfa 156 2.5.

פורסם

טיוטה קורולה 2007 נכנסת בתקציב , אתה תהנה ממנה מכל הבחינות ,וככה לא תקח מימון עדיף לקנות רכב בתקציב שיש לך את הפונטו תמכור בלי לחץ ביד 2

שיהיה בהצלחה .

חתימה !

פורסם (נערך)

בסכום שיש בידך (35K+5K) אתה יכול למצוא די בקלות קרוז 2010 יוצאת ליסינג (מרמות הגימור הנמוכות) ואקסנט/ריו משנתון 2011 ,גם הן יוצאות ליסינג/השכרה.

בשני המקרים, תמצא רכבים בעלי ק"מ של פחות מ-100K, אבל זה יצריך סבלנות ומעט כושר מיקוח.

תצטרך ראשית למכור את הפונטו בעצמך.

קורולה/מזדה3/יפנית אחרת באותו גיל של הסובארו, אתה תמצא באותו מצב עגום של מה שראית עד עכשיו.

עריכה:

הנה, הבחור הזה כבר הלך לחברות הליסינג, וזה בדיוק מה שהציעו לו...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

היום עשיתי סיבוב גדול מאוד בחמש - שש מגרשים עם טרייד אין וסיפורים ובסוף הכי שווה זה למכור ביד 2 ולקנות ביד 2.

תודה רבה לכולם על העונים

• תוכן חדש...