Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עבר המון זמן מאז כתבתי בפורום הזה – כנראה שזה בגלל שאני מאוד מרוצה מהמערכת הנוכחית ואין לי בעיות. בלי עין הרי.

אני עכשיו במחשבות לגבי החלפת הרכב.

כרגע כל זה מותקן ב 206 שלי: מערכת לכיוון ה SQ, מה שנקרא פעם.

סט קומפוננט קדמי: מורל דוטק אוביישן – 6.5 עם טוויטר משודרים – MT 22

רמקולים אחוריים עגולים של מורל, משהו פשוט ומוחלש

HU - קלריון DXZ 766

סאב - Phoenix Gold OCTANE-R R12 "12"

מגבר – פיניקס גולד Phoenix Gold Xenon x100.4

ההתקנה מאוד איכותית, בוצעה אצל דני זומרשטיין בזמנו. כלומר – גם כל התשתיות איכותיות.

הרכיבים הנ"ל מנגנים ברמה יומית, בעוצמות בינוניות כבר כמעט 8 שנים. הכל מתקתק, ללא שום תקלות ובעיות.

אני די בטוח שגם ברכב הבא שלי, אני ארצה ליהנות ממערכת איכותית (כנראה שאאלץ להתמודד עם hu מובנה)

השאלה היא כזאת – האם כדאי לפרק את המערכת ולהעבירה לאוטו הבא?

האוטו הבא יהיה גדול – כנראה פיז'ו 407. זה מהווה שיקולי לגבי הסאב והעוצמות של המגבר הדרוש?

האם הרכיבים כבר עייפים וכיום בשוק יש פריטים איכותיים בהרבה?

מה אתם הייתם עושים?

תודה מראש לכל העונים.

יואב :arrow:

פורסם

קודם כל ברמונדו - ברוך שובך!

בוודאי שכדאי להעביר את המערכת - מדובר ברכיבים נהדרים, באמת! פשוטים יחסית אמנם חלקם אבל עדיין מדובר ברכיבים נהדרים.

הדבר היחיד שאני לא ממליץ להעביר לאחר 8 שנים זה את החיווט - שלח אותו לעולם שכולו טוב ותקנה ערכת חיווט חדשה שלמה לרכב החדש שגם עליו אומר לך, תתחדש!

בנוסף לכך תבדוק מה מצב הקרוס אוברים של הסט הקדמי - במידה ואין עליהם קורוזיה - וגם מדובר בקבלים בסופו של דבר 8 שנים זה הרבה!

בהצלחה ותמשיך לדווח ולהעלות תמונות לאחר שתקבל את הרכב החדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני דווקא חושב שזו הזדמנות לשדרג קצת. בעיקר אם הדגש הוא על SQ.

HU הייתי רוכש אחד איכותי עם אפשרות של TA.

ורמקולים כנראה משדרג לשלב הבא של הייבריד או אפילו אלייט.

את המגבר והסאב הייתי שומר.

כמובן שהכל גם ענין של התקציב שאתה מעוניין להשקיע אם בכלל.

• תוכן חדש...