Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שמקור הרעשים הינו בבולמים עצמם ולא בנקודות החיבור שלהם?

יכול להיות שיש שם כריות בולם\בוקסות יבשות שמרעישות.

מאחר ומדובר ברכב ישן, מתי בפעם האחרונה החלפת בוקסות\גומיות במערכת המתלים? (בולמי זעזועים, אנטירולים, מוטות מייצבים, משולשים וכו').

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הרכב אצלי שנה, ככה שלא ידוע לי מתי הוחלף, ועבר טסט לפני שבוע אם זה אומר משהו?

שהרכב עומד ואני מנענע אותו, שומעים שהרעש מגיע מאזור הבולמים, איפה בדיוק אני לא יודע, איך אפשר לבדוק?

פורסם

ממליץ לך להכנס למוסך או אפילו יותר טוב למכון פרונט שיודע את עבודתו ושם יוכלו להכווין אותך לפתרון הבעיה, בלתי אפשרי לפתור את זה דרך הפורום כי יכול להיות שאתה שומע את הרכב מכיוון בולמי הזעזועים אבל בסביבתם יש בוקסות וגומיות כאלה ואחרות שכאשר מתייבשות מרעישות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

אני אנסה להקליט את הרעש, שתבינו במה מדובר.

הרעש זה כאילו יש לי פעמונים מתחת לרכב, כל קפיצה קטנה בכביש והם עושים רעש.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

גם אצלי בלאנטיס שנת 2000 1.6 אותה בעיה בדיוק,כל הבולמים מרעישים בכביש משובש ונשמעים דפיקות עמומות,הרגשה כאילו חסר אוויר בגלגלים.

החלפתי מוטות מייצב מקדימה ולא עזר.

פורסם

בדקתי מאיפה הרעש מגיע זה מהבולמים, הרעש שאני שומע זה שהם מוציאים אוויר ''פיססס'', בבמפרים אני מבין, אבל בכביש משובש כל רגע שומעים ''פיססס'' זה מציק באוזן, אין אפשרות להשתיק את זה או משהו?

פורסם

במידה ואין סימני נזילות שמן מהבולמי זעזועים אז רב הסיכוי שכנראה והתושבות גומי (הבוקסות) של הבולמים יבשות ונדרש להחליפם.

• תוכן חדש...