Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XBMC - מרגיש כמו דביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מחפש סקין לXBMC שיתאים למסך 7" קטן.

בהתחלה השתעשעתי עם הרעיון של ליצור כזה בעצמי אבל ירדתי מזה מהר מאוד.

מצאתי סקין כזה שנקרא 7TFT, אממה- הוא מגיע בתור קובץ RAR ואין לי מושג מה לעשות איתו.

ניסיתי לפתוח אותו לתוך ספריית הADD ONS, (דווקא יש לו מבנה דומה לשאר הסקינים שנמצאים שם) אבל התוכנה התעלמה ממנו באלגנטיות.

ניסיתי להמיר לZIP ולהתקין דרך האופציה להתקנת פלאגינים בזיפ- גם לא עבד.

מה אני מפספס?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רבה למשתמש themichman שעזר לי בפרטי, ואפילו השקיע ובדק על גרסאות XBMC שונות-

עזרת לי מאוד על פרוייקט שמאוד חשוב לי!

כמוכן התיבה הפרטית שלך מלאה :)

פורסם

אני מרגיש כמו דביל כי מלא דברים לא עובדים לי בXBMC

זה מתסכל, עד שאני מוצא משהו, יום למחרת הוא לא עובד.

אתה מכיר משהו איכותי לצפיה בערוצים בארץ? 10 || 22?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היות והפרוייקט שלי הוא לרכב אז לא חיפשתי טלוויזיה אלא רק רדיו...

גם עם זה לא ממש נחלתי הצלחה - הצלחתי להתקין אבל בלי לשמוע כלום (אבל זה ככל הנראה בגלל מגבלות של החומרה שהוספתי)

פורסם

מתעלק על השרשור,

כשאני מנסה להציג כתוביות בעברית בסרטים שאני מוריד ומקרין דרך xbmc הן מוצגות כג׳יבריש.

אשמח להכוונה איך לפתור את זה.

תודה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מתעלק על השרשור,

כשאני מנסה להציג כתוביות בעברית בסרטים שאני מוריד ומקרין דרך xbmc הן מוצגות כג׳יבריש.

תודה!

Edan82, וכל שאר מי שמשתמש ב-XBMC וצריך כתוביות בעברית.

קיימת חבילה של משהו מאתר hometheater שקורא לעצמו The-wiz שמגיעה ארוזה עם לא מעט תכנים, כולל ערוצים לצפייה ב-Live (ערוץ 10, ערוץ 22 ושאר הערוצים של חבילת עידן פלוס לדעתי).

בנוסף, החבילה מגיעה עם אפשרות לחיפוש ישירות באתרי כתוביות שונות ע"פ שם הכותר מה שעושה את החיים הרבה יותר קלים.

מצ"ב קישור להורדה:

http://www.hometheater.co.il/vt185692.%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-XBMC-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%AA-%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%97%D7%AA.html

לאחר ההתקנה, צריך להוריד בנוסף את ה-Repository שלו בקישור הבא ולהתקין דרך מערכת -> הגדרות-> הרחבות -> התקץ מקובץ ZIP

לאחר מכן בתפריט מערכת -> הגדרות-> הרחבות -> קבל הרחבות -> ללחות על החבילה של thewiz ולהפעיל את התכנים הרלוונטיים (עבור טלוויזיה חיה צריך את ISRALIVE, עבור אוסף תכנים גדול מאוד לילדים יש את KIDSIL וכו').

על מנת להפעיל את ערוצים הטלויזיה צריך לגשת לתפריט: מערכת-> הגדרות -> הרחבות -> הרחבות מנוטרלות ולהפעיל את PTR IPTV Simple Client

לגשת ל: מערכת -> טלויזיה חיה ולסמן את התיבה ליד המילה פעיל.

השלב האחרון יהיה לצאת ולהכנס לתוכנה כשלושה פעמים (גם לי זה נשמע בהתחלה כמו לחש קסמים אבל זה אכן מה שנדרש בפועל) עד אשר הערוצים מתעדכנים כמו שצריך בתוכנה.

בהצלחה!

פורסם
מתעלק על השרשור,

תודה!

לך SYSTEM-VIDEO-SUBTITLES, בשדה CHARACTER SET תבחר HEBREW ISO.

כמו כן בAPPEARANCE-SKIN-FONTS לבחור ARIAL BASED

וגם APPEARANCE-INTERNATIONAL-CHARACTER SET לבחור HEBREW ISO.

לגבי הערוצי לייב של THE WIZ, זה לא פתרון יציב ואמין, פשוט בגלל שהמקורות עצמם לא תמיד עובדים. אין כרגע פתרון טוב, הפתרון, למי שגר בארץ ויש קליטה בבית שלו - להתקין דונגל של עידן+ שעולה 10$.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לך SYSTEM-VIDEO-SUBTITLES, בשדה CHARACTER SET תבחר HEBREW ISO.

כמו כן בAPPEARANCE-SKIN-FONTS לבחור ARIAL BASED

וגם APPEARANCE-INTERNATIONAL-CHARACTER SET לבחור HEBREW ISO.

לגבי הערוצי לייב של THE WIZ, זה לא פתרון יציב ואמין, פשוט בגלל שהמקורות עצמם לא תמיד עובדים. אין כרגע פתרון טוב, הפתרון, למי שגר בארץ ויש קליטה בבית שלו - להתקין דונגל של עידן+ שעולה 10$.

תודה על הטיפ, מסכים שזה לא הפתרון הכי יציב שיש :-)

האם ניתן לקשר את הערוצים מהדונגל ל-XBMC? והאם יש לך המלצה עד אחד ספציפי שעובד טוב?

תודה!

יוסי

פורסם

בוודאי שהXBMC מתממשק עם הדונגל, מראה לך לוח שידורים בעברית (EPG) ומאפשר גם הקלטה. על איזה מכשיר אתה מריץ XBMC ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
בוודאי שהXBMC מתממשק עם הדונגל, מראה לך לוח שידורים בעברית (EPG) ומאפשר גם הקלטה. על איזה מכשיר אתה מריץ XBMC ?

לפטופ עם Win7

האם הדונגל הזה יעשה את העבודה?

http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-DVB-T-Digital-TV-Receiver-HDTV-Tuner-Dongle-Stick-Antenna-IR-Remote-/271541399776?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3f3920f0e0

• תוכן חדש...