Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השתחרר לי הבורר חום וקור ברכב אחרי שמוסך נגע לי שם בשביל לבדוק את הרדירטור חימום....אין לי כוח לחזור אליו ..יש משהו שאני יכול לעשות, פרקתי הכול וראיתי שיש איזה כבל כזה מאחורי הכפתור שנראה כמו כבל שהוא לא חשמל שהוא בחוץ ..מה עושים? אני מזיז את זה לחום קור וזה לא מזיז,זה התחיל שהזזתי את הבורר והוא עיה כזה קשה ..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היינו יודעים באיזה רכב מדובר, אולי היה אפשר לעזור לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכבל הזה מחובר לאותו הברז שדיברתי איתך עליו בשירשור של הרעש מים, אם אין לך את הרקע הטכני לפרק ולהחזיר את הכבל למקום, אין מנוס מלגשת בחזרה למוסך.

פורסם

אין ברז באוטו הזה , פירקו וראו שזה שאין ברז , זה מחובר לתריס , והבורר סוגר ופותח את התריס .. אין שום ברז.. לגבי התקלה נשבר לי כפתור והכבל ואני בוויכוח איתם כרגע שכאילו הם עשו את זה שפירקו את האזור שם כדי לבדוק מהיכן מגיע הרעש.

פורסם

יש שם תריס מכאני בטח הכבל השתחרר מאחורי הכפתור יש לשונית.

שיגעת להם את ראבו בטח לא יקחו אחריות איתך... קיצר אין לך הרבה ברירות: תיפול עליהם פעם אחרונה שיסדרו לך ותגיד שלום יפה ולא להתראות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...