Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי ששלחתי את טופס הבדיקה ללוי יצחק העריכו לי ירידת ערך כוללת ב5% עד 7%...

לפי הבנתי הוא ירד יפה מאד במחיר!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתמר אמר נכון,את צריכה לראות כמה השמאי הוריד,כי הוא ראה את הרכב אחרי התאונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא, מכיון שזה רכב יד שניה, והתאונה לא הייתה אצלו אלא אצל הבעלים הראשונים.

המוכר טען מלכתחילה שהרכב לא עבר תאונות. הוא קנה את הרכב מגיסו לפני 6 שנים ולא עשה לרכב בדיקה במכון לפני שקנה אותו.

בבדיקה נאמר לנו שהרכב עבר תאונה, שכן הוחלף מכסה קדמי ואחורי. אבל אמר מפורשות שהשאסי נקי.

פורסם

את יכולה להעלות את טופס הבדיקה לפה؟

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אז אחרי ששלחתי את טופס הבדיקה ללוי יצחק העריכו לי ירידת ערך כוללת ב5% עד 7%...

לפי הבנתי הוא ירד יפה מאד במחיר!

שחכתי להגיב לך, אני לא הכרתי את השירות הזה של לוי יצחק! פשוט מעולה וקבל ח"ח ששיתפת אותנו.

סתם בשביל הסקרנות אני שלחתי לו לגביי הרכב שלי את הפרטים כולל תמונות, מעניין מה יהיו התוצאות (שמאי של הביטוח קבע 7% ירידת ערך, שמאי פרטי שביקשתי ממנו לבדוק בדיקה נוספת בתשלום קבע 10% ירידת ערך, שזה 5200 ש"ח).

מעניין מה יהיו התוצאות :-D.

פורסם

טוב אז סתם מתוך סרקנות השתמשתי בשירות הזה של לוי יצחק ותוך זמן קצר קיבלתי טלפון משמאי שהעריך את הנזק ב 10% (אחוזים לא רחוק ממה שהשמאי של הביטוח קבע).

אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים פה בפורום לפני קניה/מכירה, תודה לפותח השרשור ששיתף אותנו בשירות חינמי ויעיל:

http://www.levi-itzhak.co.il/Levi/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=10004&FID=152&PID=300

פורסם

תשמע... אתה לא תצא מזה. לא משמאים ולא ממכוני בדיקה..

אני מרגיש שאתה נעול על הרכב. זה לא אסון.

יש לך מוסך שאתה סומך עליו ? קח את הרכב אליו שיגיד לך מה הוא חושב בלי טופס ובלי כוכביות. תחליטו אחכ כמה להוריד.

פורסם

אני לא חושב שצריך לפסול רכב ש 10 שנים על הכביש ויש לו קצת תיקוני פח, הרי המוסכים מלאים במכוניות שעוברות תאונות אפילו קשות יותר.

אם אין להם משמעות גבוהה (עד 10-15 אחוז) והשילדה עצמה לא נפגעה בין הגלגלים (כל תאונה בחזית או מאחור תיגרום ב 99% מהמקרים לפגיעה בקצה שילדה) והרכב במצב טוב- אני לא רואה בזה בעיה. תאונות ופגיעות זה לא דבר נדיר וקשה למצוא היום רכבים נקיים מתאונות לגמרי.

פורסם
באמת מנותק מהמציאות, על הסיויק שלי שהוא 2006 צורה חדשה ויש ירידת ערך של 7% (3600 ש"ח נכון להיות) עקב פגיעה קלה מאחור, קונים רצו לתת לי גג 40 אלף (מחירון 52) ובלי להשוויץ, הרכב שלי במצב מעולה ולא חסר בו בורג, מטופל הכל לפי הספר ובמוסך מורשה. בסוף החלטתי להישאר איתו וליהנות ממנו.

אז לדעתי, הוא צריך לדרוש הרבה פחות מ 30K עם כל הכבוד.

עכשיו קצת הפתעת אותי עם ההודעה הזאת.

יצא לי לעקוב אחרי ההודעות שלך בפורום וכל פעם אני רואה שאתה חוזר על זה שהשוק קשה, אף אחד לא מצליח למכור קרוב למחירון ואפילו הרכבים הכי שמורים ומבוקשים הולכים עשרות!!! אחוזים מתחת למחירון, שעל הרכב שלך הציעו לך הצעות מבישות למרות ירידת הערך המינורית (הייתי בטוחה שהמצב הוא שמחירון 52 והציאו לך 30 גג).

עכשיו אני מבינה שמה שקרה בפועל זה שהמחירון שלך 52, אם תוריד את ירידת הערך (לפי מה שהבנתי בשרשור הזה מדובר ב7-10%) נגיע בערך ל47-48K. עם כל זה הציעו לך עבור רכב שנת 2006 עם פגיעת שלדה ברזומה 40K (כשב40K היום אתה יכול לרכוש משפחתית שנת 2008 במצב מעולה), אני לא חושבת שהמצב כל כך גרוע כמו שאתה מתאר, אלא שפשוט המחירון של הונדה גבוה לעומת החלופות בשוק (בדיוק כמו שהיה כשהיו חדשות) ולא כולם מספיק סוגדים להונדה כדי לשלם את ההפרש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

תראי, אני מסכים איתך ולא מסכים איתך ‎:)‎.

מסכים איתך שהמחירון קצת גבוהה לשנה וזה קצת מנותק אבל מצד שני אם את משווה את הסיויק למאזדה 3 למשל או לפורד פוקוס, המנוע שלה חזק יותר, מבחינת דלק היא חסכונית יותר (אישתי ואני נסענו לצפון, 612 ק"מ על מיכל, כבישים מפותלים והררים עם מזגן דלוק, סה"כ צריכת דלק של 15 ק"מ/ל' שזה יפה מאוד למנוע כזה גדול וגיר אוטומטי).

מרווחת, נוחה, שקטה, הרכב אמנם 2006 אבל כל הפלסטיקים במקום ואין שום רישרוש.

כשקניתי אותה נכנסתי לפורטה וגם ל i30 כדי לבחון אותן. לא התחברתי אליהן והיתה תחושה אפרורית בתא הנוסעים.(מכוניות טובות ללא ספק ואם תשימי לב אני גם ממליץ עליהן) מאזדה 3 והפוקוס הרבה יותר מהנות לנהיגה מבחינת הגה ושלדה אבל לא הייתי מוכן להתפשר על ביצועים.

בכל מקרה, את ההונדה סיויק 2004 הקודמת שלי מכרתי תוך יומיים ב 2000 שקל מכל המחירון לפני בערך שלוש שנים.

הבן אדם לקח את הרכב לבדיקה, הבוחן אמר לו בעצמו שאין לו מה לחשוב יותר מדי והאוטו במצב מושלם, לא התווכח על המחיר ושם כסף.

אני הייתי יד שלישית עם 124000 ק"מ.

היום השוק קשה, יש על זה המון כתבות, אני לא ממציא או משהו כזה.

כניראה שהתרגלתי למכור רכבים תיק תק עד שהתייאשתי.

בסוף החלטתי להישאר איתו כי באמת הרכב טוב וחבל לי להפסיד עליו, מבחינת רכב אני אוהב אותו מאוד.

מה גם שאני לא הסתרתי ממי שהתקשר מידע (ואני לא מצטער על זה חלילה, ככה צריך להיות) וכניראה בגלל זה לא הצלחתי למכור במחיר שרציתי למכור.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
באמת מנותק מהמציאות, על הסיויק שלי שהוא 2006 צורה חדשה ויש ירידת ערך של 7% (3600 ש"ח נכון להיות) עקב פגיעה קלה מאחור, קונים רצו לתת לי גג 40 אלף (מחירון 52) ובלי להשוויץ, הרכב שלי במצב מעולה ולא חסר בו בורג, מטופל הכל לפי הספר ובמוסך מורשה. בסוף החלטתי להישאר איתו וליהנות ממנו.

רק שתבין, זו הפגיעה לפני התיקון:

oduwtwyybwcj.jpg

אז לדעתי, הוא צריך לדרוש הרבה פחות מ 30K עם כל הכבוד.

שלום

אני מעוניין לקבל ממך חוות דעת לגבי סוג רכב בדיוק כמו שלך, הונדה סיויק 2006 1.8

צורה חדשה אוטומט

היא נמצאת במגרש באוטו סנטר, בדקתי אותה וראיתי מחת למכסה מנוע בצדדים ריתוכים עבים (כאילו חיברו אותו)

רציתי לשמוע את חוות דעתך אם גם אצלך יש כאלה ריתוכים אני שולח תמונהd8e9b4b1daa93023b491c5ea7d32f434.jpg

פורסם

לדעתי זה חיבור מקורי, אני מחר אסתכל אצלי באוטו באור ואגיד לך בוודאות (מקדימה הרכב אצלי נקי ב"ה).

בכל מקרה יש לך את השירות של לוי יצחק של הערכת שמאי מקצועי חינם, ממליץ לך להשתמש בזה.

בלי קשר אם האוטו עבר תאונה דרוש דו"ח שמאי, בד"כ אוטו סנטר הם בסדר וקשה לי להאמין שיחזיקו רכב עם פגיעת שילדה אבל כמובן שכל רכב צריך לבדוק.

פורסם
שלום

אני מעוניין לקבל ממך חוות דעת לגבי סוג רכב בדיוק כמו שלך, הונדה סיויק 2006 1.8

צורה חדשה אוטומט

היא נמצאת במגרש באוטו סנטר, בדקתי אותה וראיתי מחת למכסה מנוע בצדדים ריתוכים עבים (כאילו חיברו אותו)

רציתי לשמוע את חוות דעתך אם גם אצלך יש כאלה ריתוכים אני שולח תמונה

בדקתי עבורך, אצלי ברכב זה ניראה בדיוק אותו הדבר, ככה שלדעתי והבנתי זה ריתוך מקורי מהמפעל.

• תוכן חדש...