Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחותי רכשה דירה , צמוד לדירה ממוקם מחסן.

יש לי ארון ישן מעץ שפרקתי במיוחד כדי לייד אותו למדפי המחסן.

אודה לכל עיצה שתעזור לי לתכנן ולבנות מדפים במחסן.

אני רוצה מדפים אוניברסליים עד כמה שניתן,כאלה שישאו משקל משתנה .

תודה מראש למגיבים

פורסם

זה בדיוק מה שאני עשיתי.

אבל לי לא הייתה הבעיה לשים פשוט את הארון בלי הגב ובלי הדלתות.

הבעיות שנוצרו:

1. המדפים נדחפו אחורה ונפלו (אלו שלא קבועים)

2. המבנה לא היה יציב כ"כ.

את הבעיה הראשונה פתרתי ע"י כך ששמתי פלך שחיזק את המדפים לחזית הארון.

את הבעיה השניה פתרתי ע"י חיזוקים לקיר. (4 בסך הכל. אחד לכל "קיר תומך" של הארון.)

פורסם

לא פירטת מאיזה עץ עשוי הארון. בכל אופן, בגלל שמדובר כאן בהשקעה לטווח ארוך, אני לא בטוח שהייתי משתמש בארון ישן.

במחסן של ההורים שלי יש מערכת מדפים מסוג סופר סלוט שלדעתי נותנת את המענה המושלם עבור מה שאתה מחפש. היתרון הגדול שלה מבחינתי טמון בכך שאתה רוכש הכל בתור קיט להרכבה עצמית מותאם אישית, ולא צריך להתעסק בניסור, חישוב מידות ועומסים וכיו"ב.

ההתקנה די פשוטה ושני אנשים ישתלטו על העסק צ'יק צ'ק. כלי העבודה הנדרשים הם בסה"כ מברג ומפתח פתוח או בוקסה. אם אתה רוצה לעבוד ממש בקלות, ניתן להחליף את המברג במברגה חשמלית.

אצלי בבית התקנתי במטבח מדפים מפלטות של עץ מלא עם מערכת בינקל. מעבר לזה שאני אוהב את המראה של עץ מלא שאינו מעובד, מערכת המסילות אפשרה לי גמישות בקביעת המרווחים בין המדפים, ואני תמיד אוכל לשנות אותם אם רק ארצה. ניתן להשיג אותם בחנות ה-DIY ובכל מחסן עצים הקרובים אליך.

שים לב שהמדפים הללו יכולים לשאת עומס נמוך יותר מהסופר סלוט ולכן אני פחות ממליץ עליהם לשימוש במחסן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מדפים מודולרים זה לא זול. אבל זה להמון שנים.

אצלי בבית יש מחסן אחד שהוא כולו ארונות ישנים. אבל כולם בנו מחדש וחוזקו עם זויות וברגים.

ובמחסן אחר יש מדפים בסגנון שהציעו לך.

הארונות נמצאים כבר 15 שנה במקום. וביום שההורים שלי יעברו דירה. הם ילכו לפח.

מדפים. ילכו אליי. לעוד 30 שנה של שימוש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי במחסן כחמש סטים של מדפים מהסוג הזה שקניתי באייס/הום סנטר:

http://www.shivookyashir.org/Default.asp?sType=0&PageId=80370&ProId=365651

הם די חזקים, ההרכבה פשוטה, המשקל שלהם קל מאוד והם באים עם פלאח שמאפשר לקבע אותם לקיר וגם אחד עם השני (אם אתה קונה כמה סטים). אם עוברים דירה אפשר בקלות לפרק אותם.

לא יודע להגיד עד איזה משקל הם בנויים, אבל הם מחזיקים בקלות ארגזי כלים, פחיות צבע וכל מיני ג'אנקיה.

פורסם

המדפי פלסטיק מעולים. אבל במקומות חמים מקבלים בקלות שקיעה.

וכאשר יש עליהם עומס (דלי של 15-18 ליטר צבע) הם גם מקבלים בטן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם (נערך)

מחיר למדף של 110 הוא כ 34 ש"ח ליחידה.

מחיר עמוד (פרופיל) בגובה 240 הוא 26 ש"ח ליחידה.

עריכה אחרונה על ידי gilcom
פורסם
מחיר למדף של 110 הוא כ 34 ש"ח ליחידה.

מחיר עמוד (פרופיל) בגובה 240 הוא 26 ש"ח ליחידה.

אפשר קישור מהיכן רכשת?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...