Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לפני מסר ימים נחשפתי לאתר חדש בשם wobi אשר אמור לבצע השוואה בין המחירים של חברות הביטוח.

בפעם הראשונה שאני מוצא מחיר אטרקטיבי יותר מסוכנויות הביטוח הישירות, מה שהעלה את החשדות לגבי אמיתות המחיר.

חיפשתי בכל רחבי האינטרנט ואתר חוות דעת על השירות ולא מצאתי.

אפילו תביעות לא נתגלו,כנגד החברה.

אשמח באם תוכלו לכתוב את דעתכם,

האם התנסיתם בשירות.

תודה

פורסם

כי wobi הוא רק מנוע חיפוש. כמו גוגל.

בביטוח רכב מה שחשוב יותר מהמחיר זה קלות המימוש במקרה של ארוע ביטוחי. רק אז תדע אם מה שרכשת טוב או לא. בקיצור הכל טמון בכוכביות של החוזה. למשל מה עלות ביטול הביטוח. מה עלות ביטול השתתפות עצמית וכו...

פורסם

אני חידשתי לפני חודש את הביטוח לקנגו שלי דרך "הפניקס" באינטרנט.

יש להם תוכנית חדשה יחסית שנקראת "הפניקס זהיר".

על צד ג' קיבלתי הצעת מחיר נמוכה ב 500 ש"ח (מעל 30 אחוז פחות) מהמחיר המקורי שקיבלתי דרך הסוכן (שבעצמו לא ידע שהפניקס התחילו לתת פוליסות מוזלות גם למסחריות קלות).

יתרון נוסף הוא שאתה יכול לבחור סוכן ביטוח שנמצא קרוב אליך, שהוא יטפל בך בדיוק כמו לעשות ביטוח דרך סוכן ביטוח, ללא עלות נוספת !

http://www.fnx.co.il/car-insurance-sales.aspx

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כי wobi הוא רק מנוע חיפוש. כמו גוגל.

לא הוא לא - WOBI היא סוכנות ביטוח לכל דבר שקשורה עם מספר חברות ביטוח ומבטחת דרכן, אבל מצאה טריק נחמד כדי להתפרסם. אני עשיתי אצלם ביטוח רכב ב"פניקס" (אותו הביטוח שאיציק דיבר עליו) ובפוליסה שקיבלתי היה כתוב במפורש "סוכן: WOBI".

אני התאכזבתי מהשירות שלהם, ולכן (כדי למנוע גם מכם אכזבות) הנה כמה דברים שחשוב לדעת:

1. זה שהם מפרסמים שיש להם שירות 24 שעות ביממה לא אומר שזה נכון. הם נותנים שירות רק בשעות העבודה הרגילות (8-16 או משהו כזה), ובשאר הזמן יש שירות לקיחת הודעות "ויחזרו אליך בימים הקרובים" (אלי לא חזרו עד היום).
  2. כיון שהם סוכנות ביטוח, ההתנהלות היא מולם ולא מול חברת הביטוח - כשהתקשרתי למוקד של הפניקס לשאול כמה שאלות על הפוליסה הם סרבו לענות והפנו אותי למוקד של WOBI. איך הם יהיו במקרה של חו"ח ארוע תאונתי? שאלה מצויינת... על פי ההתנהלות שלהם עד עכשיו, כנראה שאני אצטרך לרדוף אחריהם.

מצד שני, היתרון הוא שהאתר שלהם מציג בצורה פשוטה וברורה השוואה של פוליסה (על פי נתונים שאתם מזינים) במספר חברות.

• תוכן חדש...