Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hu pioneer carrozzeria mvh-790

asmily
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני שואל כל כך הרבה שאלות אני רוצה להיות בטוח לפני קניה.

מישהו שמע על קרוזרייה?

הבנתי שזאת הגרסא הגבוה של פיוניר, האם זה נכון?

ואם מישהו יודע על הדגם עצמו?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

רק השם שונה? מה עם האיכות?.. אני יודע שהדגם הזה ספציפי הוא דגם קצר יותר כזה הוא בלי דיסקים אלה רק USB וaux שזה לא מפריע לי כל כך

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

החלפתי את הhu שלי (mvh-8200bt ) אני רוצה לשים משהו קצת יותר איכותי ממנו, או שעשיתי טעות שהחלפתי אותו?

תודה רבה זה דחוף

התקציב שלי עד 1000 ולא מפריע לי יד 2 או איביי שגם שם זה משומש

פורסם (נערך)

מגבר לרמקולים jl audio g4500 מונו jl audio slash 500/1v2 קומפוננט של הרץ אנרג׳י אחורה יש לי רמקולים של Mac audioוטוויטרים של morel, לא יודע מה הדגם

עריכה: אהה וסאב של dc lvl 2

עריכה אחרונה על ידי asmily

פורסם

מוזר שאין לך דרישות נוספות מעבר ל "שיהיה יותר איכותי"

המכשיר שהיה לך הוא מכשיר מולטימדיה בסיסי יחסית אתה יכול בטווח התקציב שלך לחדש

לרכוש מכשיר כמו Pioneer DEHX9550SD שהוא מכשיר טוב יותר מהמכשיר שהיה לך

או להשקיע עוד 300 שח בערך וללכת על הקלריון CZ703E החדש

שהוא מכשיר כניסה לליגה של הגדולים.

אם אתה מעוניין במשומש חפש מכשירים שמגיעים עם

טיים קורקשן של אקליפס ,פיוניר,אלפיין,קלריון.

פורסם

הקלריון ניראה ממש פשוט כזה, אז אתה אומר לרדת מהמכשיר הזה שפירסמתי פה?

פורסם

נראה פשוט זה הדבר הכי לא רלוונטי למערכת איכותית. מי שמחפש איכות סאונד לא מחפש ״דולפינים״. שירצו לו בשומר מסך. ב1000 יש אחלה מכשירים ביד שנייה. האלפיין ששאלת עליו בנושא קודם? הida-x001 והida-x100 לא קיימים יותר כחדשים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הבנתי, אני לא מוצא מכשירים ביד שניה , אמשיך לחפש, תודה רבה על עזרתכם אתם עוזרים מאוד, אשמח מאוד אם תראה איזה משהו לשלוח לי בפרטי, אם תזכרו חחח

תודה רבה ושיהיה שבוע טוב

פורסם

אם אני משקיע וקונה אז לא עדיף לי לקנות את ה80prs של פיוניר?, זה יוצא 1200₪

פורסם

הדגם החדש, מה ההבדל?

• תוכן חדש...