Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון מראות - מצב אופטימלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוסיף ואומר, שהמבט במראות צריך להתקיים במשך כלל הנסיעה (הצצה מדי פעם ולא בהייה ממושכת מן הסתם) כדי להיות מודע למתרחש סביבך בכל עת ולא רק בשניה של מעבר הנתיב. עוזר לבניית תמונת המצב.

פורסם

מראה מרכזית (רגילה, לא פנורמית)- כוון אותה כדי שתראה לך רק את החלון האחורי ואת כולו.

מראה ימנית- תוציא אותה החוצה עד שתגיע לחפיפה המינימלית ביותר, ברוחב אצבע בערך, בינה לבין המראה המרכזית (צד ימין של המרכזית עם צד שמאל של הימנית).

מראה שמאלית- תוציא אותה החוצה עד שתגיע לחפיפה המינימלית ביותר בינה לבין המראה המרכזית (צד שמאל של המרכזית עם צד ימין של השמאלית).

כעת אם יש רכב מאחוריך ו/ או לצידך, אתה רואה אותו באחת או שתיים מהמראות כדלהלן- או רק במראה המרכזית, או במרכזית ואחת ממראות הצד, או רק באחת ממראות הצד, או באחת ממראות הצד ובנוסף בזווית העין דרך חלונות הצד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני בצד שמאל של המראה הפנימית רואה את הראש שלי, אינני מבין איך אתם מצליחים להגיע לחפיפה כל שהיא עם המראת צד, אלה אם כן אתם נמוכים מהממוצע.

פורסם

בוא נאמר שאני לא הייתי נבחר כנראה לנבחרת כדורסל :-D

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...