Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל אנלוגי, SPDIF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ידוע למישהו האם הכבל מושרה מרעשים ברכב?

כמובן גם פה מדובר על רכישת כבל באיכות הגבוהה אבל כמעט ואין כבלים כאלו במערכות רכב, כי אין יציאות כאלו.

במקרה שלי, זה מחליף את הRCA.

פורסם

כבל אופטי הוא הכבל הטוב ביותר להעברת סיגנל

וכן, הוא חסין מפני הפרעות חיצוניות שאליהם חשוף כבל RCA אנלוגי.

העלות של כבל כזה היא יקרה

ומערכות לרכב עם יציאה אופטית קיימות בדרך כלל

בליין המוצרים הגבוהה של חברות מסוימות ,כמו למשל של חברת אלפיין.

פורסם

בJVC ניתן גם למצוא יציאות אופטיות בסדרות ביניים רק תבדוק שמדובר ביציאה אופטית שפועלת כל הזמן - יש כאלו שפועלות רק כאשר מנגנים דרך הCD.

USB או רדיו - תשכח מזה.

יש חברות כמו פיוניר שהיציאות הדיגיטליות שלהם בכלל לא עובדות בפורמט סטנדרטי ולא תצליח לעשות איתן כלום אלא אם כן תקנה פרוססור של פיוניר

בקיצור - הימצאותה של יציאה אופטית איננה מהווה גאולה בטוחה משימוש בכבלים אנלוגיים. תבדוק היטב מה אתה קונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בJVC ניתן גם למצוא יציאות אופטיות בסדרות ביניים רק תבדוק שמדובר ביציאה אופטית שפועלת כל הזמן - יש כאלו שפועלות רק כאשר מנגנים דרך הCD.

USB או רדיו - תשכח מזה.

יש חברות כמו פיוניר שהיציאות הדיגיטליות שלהם בכלל לא עובדות בפורמט סטנדרטי ולא תצליח לעשות איתן כלום אלא אם כן תקנה פרוססור של פיוניר

בקיצור - הימצאותה של יציאה אופטית איננה מהווה גאולה בטוחה משימוש בכבלים אנלוגיים. תבדוק היטב מה אתה קונה.

מתעלק קצת על השרשור, אבל אני עומד לקנות HU של פיוניר מדגם AVH8550BT, איך איכות הסיגנל שלו? בפורמט USB (MP3) c

פורסם

העלות של כבל אופטי היא ממש לא יקרה, אני ועוד לפחות שני אנשים משתמשים בכבל באורך 5

מטרים שעלה 3 דולר בלבד.

ולגבי ההפערות אני די בטוח שכבל זה הוא לא חסין ב100% להפרעות ורעשים אך הוא בהחלט יותר שקט

מכבל rca סטנדרטי

פורסם

הפרעות או רעשים הם לא הגורמים שאתה תיקח בחשבון או תהיה מוטרד מהם בכבל אופטי.

יותר JITTER וCLOCKING הם הנושאים שצריכים להטריד - DAC איכותי יהיה מומלץ, היתרון הוא שהיום אפשר למצוא כבר במחירים באזור ה50 דולר DACים איכותיים - אחד מהם ניתן לראות בחתימה שלי.

כבל SPDIF לא סובל עד כמה שידוע לי מהנושאים מעלה והיות ומדובר במדיה דיגיטלית בכל זאת ולא אנלוגית למרות שהכבל הוא אנלוגי - גם בכבל SPDIF הסיכוי לרעשים הוא נמוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה ממיר - I PURE 20 ?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...