Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רענון נהיגה - כמה זמן יש לי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחו לי הזמנה לרענון נהיגה "השתלמות בנהיגה - רענון"

רשום על זה תאריך הדפסה 17.7.2014

כמה זמן יש לי לעשות את הרענון הזה עד שיפעילו נגדי סנקציות...?

פורסם

עד חידוש רשיון הנהיגה - ביום ההולדת הקרוב שלך.

עדיף להקדים כיון שלפעמים יש עיכוב בעדכון מחשבי משרד הרישוי, מה שעלול לעכב את חידוש הרשיון.

מבחינת נוחיות - בני הבכור עבר את ה"השתלמות" בשבועיים האחרונים בשני ימים מרוכזים בימי ו', פחות מטריד מהחלוקה ל-4-5 מפגשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עד חידוש רשיון הנהיגה - ביום ההולדת הקרוב שלך.

עדיף להקדים כיון שלפעמים יש עיכוב בעדכון מחשבי משרד הרישוי, מה שעלול לעכב את חידוש הרשיון.

מבחינת נוחיות - בני הבכור עבר את ה"השתלמות" בשבועיים האחרונים בשני ימים מרוכזים בימי ו', פחות מטריד מהחלוקה ל-4-5 מפגשים.

השדה 4b על הרשיון זה תאריך חידוש הרשיון נהיגה?

פורסם

כן. ואם תשים לב - הוא חל ביום הולדתך הקרוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני באותו מצב. לא ברור לי כמה זמן יש לי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

באוקטובר האחרון קיבלתי את הטופס ע"מ לעבור את הקורס. עברתי אותו רק ביוני האחרון.

אצלי גם מופיע תאריך היום הולדת של שנה הבאה (2015).

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

רענון נהיגה עושים רק פעם אחת.

אתה לא יודע, מתי יהיה לך זמן פנוי בעתיד, אבל תברר מתי יש קורסים בקרוב, אם אתה רואה שיש קורס שנופל על זמן שהוא פנוי לך, אז לך על זה ותוריד את העול הזה מעליך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ולחיילים / קצינים / נגדים יש אפשרות לבצע את הקורס בבה"ד 6 במתכונת של יומיים מהבוקר עד הצהריים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ועל חשבון צה"ל חוסך 200 ש"ח.

פורסם
רענון נהיגה עושים רק פעם אחת.

אתה לא יודע, מתי יהיה לך זמן פנוי בעתיד, אבל תברר מתי יש קורסים בקרוב, אם אתה רואה שיש קורס שנופל על זמן שהוא פנוי לך, אז לך על זה ותוריד את העול הזה מעליך.

ואם הוא יוצא לי ביום של מבחן באוניברסיטה? O_ם

אני רוצה לדעת כמה זמן יש לי בשביל לתכנן זה קשה שאתה באוניברסיטה גם וגם עובד

פורסם

חזרתי מחול לא מזמן והלכתי בדיוק היום לחדש את הרישיון שתוקפו פג בפברואר.

פקידה נחמדה סיפרה לי שעליי לעשות גם רענון נהיגה, והציעה להתקשר לקבוע ומיד לחזור אליה.

הרענון נקבע לסוף אוקטובר (!!!) שזה התאריך הפנוי הקרוב ביותר. 5 דקות לאחר מכן הכל עודכן במחשבים והונפק לי רישיון חדש.

מכל הסיפור הזה אני מסיק שאת רענון הנהיגה אתה יכול לקבוע (לאו דווקא לבצע) בסמוך לחידוש הרישיון עצמו, וכל התהליך יעבור חלק.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

יש לך עודד שנה - אוש נתיים - אז צא מהלחץ, בדוק עם מי שמבצע את הקורסים באזור המגורים שלך (רשת עמל או האו"פ) והרשם לתאריכים נוחים. הפתרון שמצא הבן שלי 0שני ימי ו') היה מצויין.

פורסם (נערך)

אני נוהג מ1997 ומעולם לא ביצעתי רענון. קבלתי פעם הזמנה בתקופה שלא הייתי בארץ והם בטעות שכחו לצרף כרטיס הלוך ושוב אז לא הגעתי. הספקתי מאז לחדש את הרשיון, הוא בתוקף עד 2019. מה דעתכם? שכחו ממני? לצפות להפתעות? או שפשוט השתנו נהלים בשנים האחרונות?

וסתם נקודה למחשבה: נגמר לי התוקף כשהייתי בחו״ל, והגעתי למסקנה שיהיה יותר פשוט וזול להוציא רשיון מקומי (ניו יורק) מאשר להמתין שהמשפחה בארץ תטפל בזה ותשלח לי את החדש. פחות מחודש ו 150$ בערך, כולל שכירת רכב לטסט! 

עריכה אחרונה על ידי פיני חד
  • תוכן חדש...