Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קצת אובד עצות בחודש האחרון בניסיון נואש להבין מה כדי לקנות לאלטו שלי

יפהפיה כחולה שנת 2011 רק הבעיה שהסיני במפעל בחר לה את הרמקולים הכי זולים בשילוב רדיו דיסק הכי זול שיש..

בכל מקרה, הצעות עד 3000 ש״ח לבניית מערכת, הצעות מאיביי ויד2 יתקבלו בברכה..משיטוט קצר יש מציאות וhu מאיביי עולים חצי מחיר מחדשים בארץ.. רק להמליץ על אחד טוב כי אני פשוט לא מבין גדול בתחום.. מעריך שהתקנה לא תעבור את ה300-500 ש״ח שגם צריכים להכנס איפשהו בתקציב.. אין בעיה לחרוג אבל עדיף שלא..

כרגע יש ברשותי 2 רמקולים 6x9 של פיליפיס שלא נכנס במגש הקטנטן של האלטו, ועוד 2 רמקולים מבית פיוניר בגודל ״4 ארוזים בקרטון שהגיעו לידי.. כבלים כבר ראיתי שהעבירו בכל האוטו, כניראה הבעלים הקודם..

תודה מראש,

שחף

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

לאחר שיטוט באינטרנט נבחרו המוצרים הללו:

רדיו דיסק:

Alpine UTE-52BT

Pioneer DEH-X7600HD

מגבר:

Pioneer GM-D8604

Precision Power PPI P900.4

Hifonics X800.4

רמקולים:

Alpine SPR-60C

Polk Audio db6501

הבחירה היא כמובן 1 מכל קטגוריה, והסכום עומד על 3000 ש"ח לפני סאב והתקנה.

הקניה תתבצע מsonicelectronix.com והמחיר כולל את המשלוח והמכס+ המעמ שעומדים על 35%

עריכה אחרונה על ידי Shachazalisher
פורסם

רק הארה/הערה לגבי קטגוריית הרדיו דיסקים - האלפיין הוא ללא CD וכולל BT בעוד שהפיוניר הוא עם CD ובלי BT. יש כמובן עוד כמה הבדלים מינוריים ופונקציות ללא שימוש בארץ (HD RADIO ו-SIRIUS XM). בנוסף רצוי לבדוק אם תדרי הרדיו תואמים לארץ.

פורסם

תודה על ההערה, בכל מקרה ראיתי שהפיוניר נותן פייט רציתי עם 3 יציאות 4 וולט ומחיר יותר נמוך, השאלה אם הוא יותר אמין ויחזיק ליותר שנים?

ומה בנוגע למגברים ולרמקולים מה הוא המומלץ ביותר?

פורסם
אני לא מוצא את הציוד הנ"ל טוב יותר מציוד שניתן לרכוש בארץ באותו מחיר אפילו להפך,חפש אופציה אחרת.

צודק בהחלט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בבקשה תנו לי כיוון לחברות שכדאי לקנות, חדש/משומש פרמטרים שיש לבדוק (rms לקומפוננטים, יציאות במגבר וכו,) בבקשה בבקשה רק שיהיה לי כיוון מה לקנות ומה לא.

פורסם

הצעה טובה יכולה להיות למשל :

Lightning Audio S4.600.4s

Pioneer DEHX7550SD

ואחד מהקומפוננטים ברשימה הנ"ל:

FOCAL PS165

P6560C JBL

Rainbow SAX 265.20

MOREL VIRTUS

TSD1720C Pioneer

hybrid audio imagine

T1652-S Rockford

D363 Diamond

שים לב שהמגבר הנ"ל מגיע עם שני ערוצים חזקים ושנים חלשים יותר

דווקא את החלשים הייתי משאיר עבור סאב בגישור

ואני ממליץ לך לבחור סאב של 200RMS בערך ,ברכב כמו אלטו אין צורך מעבר לכך.

פורסם (נערך)

תודה על התשובה המפורטת,

כמה שאלות:

א. במידה ואני קונה מגבר משומש, כמה הספק מינימום צריך להיות לו, ופרמטרים נוספים שיש לשים לב אליהם

ב. מה השוני בין רדיו דיסק פיוניר פשוט יותר ב350 ש״ח למה שהצאת?, והאם אקבל תמורה גבוהה יותר לאחד מחו״ל בתקציב הזה?

ג. קומפוננטים משומשים בתקציב הזה? , או להצמד לרשימה שנתת?

ד. חברות שמיצרות סאבים טובים? והאם כדי בשארית התקציב לקנות משומש או שחדש יתן תמורה מספיק טובה? האם יש חשיבות לקוטר האלמנט ברכב כזה קטן ולהיצמד ל-8 אינץ׳

עריכה:

ראיתי למכירה בפורום מספר מוצרים:

SL-C6.2PRO

morel virtus

CS265

פיוניר דגם 5450

FOCAL 130 A1 SG

mb quart- onyx OA1100.5

hertz he4

hertz es300

focal 165vb

ROCKFORD P2D12 250RMS

Alpine CDE-9848RB

jl audio marine

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Shachazalisher
פורסם

כאשר אתה רוכש ציוד משומש זה עניין של "מציאות"

וכל עסקה היא לגופו של עניין.

א.הספק זה דבר אחד איכות זה דבר אחר ,ההמלצה שלי היא על מגבר שהוא בהספק של באזור 100X4 RMS

ב.בהחלט יש שוני גם בממשק וגם באיכות ,המכשיר שהצעתי הוא מכשיר חדיש ואיכותי מסידרה 7 של פיוניר.

בנוסף לידיעתך מכשירים מחו"ל {ארה"ב} מגיעים ללא רדיו ישראלי ,וכדאיות הרכישה היא בדגמים מסויימים בלבד.

ג.אני לא פוסל משומש כלל ההפך.

ד.ישנם חברות רבות הכל בהתאם לתקציב ,אני אישית ממליץ ברכב כזה קטן על סאב טוב 10-8 עם הספק צנוע

גם מפאת אילוצי מקום וגם מבחינה אקוסטית.

בפורום אודיו מכירה ישנו ציוד רב

חלקו איכותי יותר חלקו פחות ,חפש דיל שמתאים לך.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך להקצות תקציב גבוה יותר לסט קומפוננט שהוא הברומטר העיקרי לסאונד שיתקבל בסופו של דבר.

במגבלות תקציב הייתי רוכש הגברה יד שניה ומשדרג את הסט הקדמי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...