Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני מעוניין לשדרג את הסאב שלי ROCKFORD P2 לסאב שציינתי בכותרת.

אני לא מכיר את המותג HELIX רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים את המותג ואת הסאב הנ"ל.

הבנתי שזאת חברה שפס היצור שלה הוא בגרמניה האם זה נכון ?והאם המוצרים שלה נחשבים איכותיים או אפטרמרקט?

הסאב יהיה משודך למונו בלוק CERWIN VEGA HED500.1!

אציין ששמעתי את סאב היום ברכב שלי, הסאב נשמע מדויק יותר מהP2 שכרגע מותקן אצלי ברכב -סיאט איביזה 3 דלתות, הסגנון שלי הוא הרבה האוסים שחורה לפעמים רוק.

אשמח לקבל עוד תגובות והמלצות מאלה שמכירים את הסאב או שלפחות שמעו אותו.

תודה מראש למגיבים

עריכה אחרונה על ידי skywalker28
תיקון שגיאות
פורסם (נערך)

הליקס חברה גרמנית איכותית.

אבל, באיזה דגם מדובר? ישנן 3 סדרות ובכל אחת מהן 3 גדלים שונים.

כמו כן באיזו עלות הוא הוצע?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

היליקס DB זאת סידרת הכניסה ואני לא ממליץ לך על מוצרים מהסידרה הנ"ל כלל

ובאופן ספציפי הסאב הנ"ל אינו שידרוג ל-P2.

בגבול ה-1000 שח לחדש :

אם אתה מחפש סאב שהוא יותר SQ חפש הרץ ES300 או מורל פרימו 124 או אינפיניטי קאפה או פוקל SB30A1

אם אתה מחפש סאב שיותר מתאים למוזיקה שחורה חפש דיאמונד אודיו D3 או דיגיטל דיזיינז 512 רוקפורד P3 או SBG1244BR Alpine

פורסם (נערך)

תודה AUDIO KING

היום שמעתי את היילקס על פניו הסאב נשמע בהרבה יותר מדויק מהP2 אני מתלבט לגביי הקניה מיכוון שהסאב יד שנייה והמחיר יקר מעט

אני מעוניין לשמוע את המורל ואת הסאבים שהומלצו ,למי יש את אחד מהדגמים הנ"ל ומוכן לארח אותי אצלו לטסט על המונו שלי ?

אני מאזור חיפה,תודה:)

עריכה אחרונה על ידי skywalker28
תיקון שגיאות כתיב
  • תוכן חדש...