Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ההסבר לכך הוא פשוט ומבוסס מחקרים - אתה אוכל כמה שאתה רוצה, והשאר יוצא החוצה בקקי. שום דבר לא נשאר בגוף.

אחרי שאני אגיע למצב קיתוזיס יציב (מצב בו הגוף משתמש בקיתונים כדלק הבערה של הגוף, במקום גלוקוז. מאבחנים זאת ע"י מדידת רמת קיטונים בדם, והתוצאה אמורה להיות סביב ה 3-4 mg\dl) אני אוריד מהשומנים, ואז אחוזי השומן פשוט ינשרו מעצמם. כי הגוף יודע ומסוגל לשרוף שומן, אך כשאין שומן באוכל, הוא פונה למאגרי הגוף. ככה זה אמור להיות בתיאוריה.

אגב בדיאטה הרגילה, הגוף יפנה קודם למאגרי החלבון(כיוון שהוא לא מורגל == אין אנזימים שמפרקים שומנים לגלוקוז בכבד), ולכן הרבה פעמים שומעים שאי אפשר להוריד אחוזי בלי לרדת במסת שריר.

אני גם הייתי סקפטי, אבל החלטתי לנסות. אני באמת לא חושב שתזונה של שלושה חודשים תעשה לי נזק בלתי הפיך לכל החיים. מה גם שאני מנטר אותה בצורה קפדנית(כאמור, בדיקות דם כל שלושה חודשים).

עריכה אחרונה על ידי אספ
  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב - קראתי את הלינק של ניקו .פ - אין שם שום מחקר שמצביע על בעיה בדיאטה הנ"ל. הדבר היחיד שיש הוא חששות על כך שהדיאטה הזו לא נוסתה לטווח ארוך(מעבר לשנה) והשלכות של חששות מדיאטה עם פחמימות ושומנים לדיאטה הזו.

פורסם
ההסבר לכך הוא פשוט ומבוסס מחקרים - אתה אוכל כמה שאתה רוצה, והשאר יוצא החוצה בקקי. שום דבר לא נשאר בגוף.

לא מדוייק אבל בכיוון.

יש דוגמא מעולה עם שקדים, שאומנם הכמון שומן בהם גבוהה אבל מסתבר שרובה לא נספגת בכלל בגוף.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מבולבל לגמרי.

לפי מה שאתה אומר אין שום קשר בין כמות הקלוריות הנכנסת לגוף (כל עוד הן מגיעות משומנים וחלבונים) לבין רמת החיטוב?

משמע אפשר לאכול כמה שרוצים בשר, טחינה, גבינות שמנות, אגוזים, שקדים, חלבה וכו' ועדיין להתחטב?

איפה פה הקאץ'?

פורסם (נערך)

הקץ' הוא שאתה מוותר על מאכלים אהובים עתירי סוכר ופחמימות. חייבים להישאר מתחת ל20 גרם פחמימות ביום. זה וואחד קץ'. כמעט כל דבר שאתה אוכל מפוצץ בפחמימות. אגב, בחישוב הפחמימתי, מורידים את הסיבים התזונתיים כי הם לא נספגים.

מה שנחמד הוא שבתקופת חיטוב בדיאטה הסטנדרטית(כמו שאתה עושה אני מניח) תמיד היה לי craving בלתי נגמר לפחמימות. תמיד. בדיאטה הזו זה לא מעניין אותי בכלל, אני אדיש לקינוחים... אין שום בעיה לא לאכול אותם.

ואני אחד שהיה מכור קשה לעוגות, ברמה כזו שהייתי מסוגל לגמור עוגת הבית של עלית תוך רבע שעה.

שוב - אני לא בטוח שזה עובד. אני מנסה על עצמי.

בשביל העניין הפרטי שלך, ממליץ לך לראות את ההרצאה שצירפתי למעלה. מעבר לזה שהוא מרצה מעניין שיודע להחזיק את הקהל, התוכן הוא מהפכני למי שלא שמע על כך מקודם.

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

לוותר על פחמימות זה משהו שאני גם ככה עושה עכשיו,

כך שלקחת את זה עוד צעד קדימה זה לא כזה קריטי עבורי.

מה לגבי פירות וירקות?

סקרנת אותי, בערב בבית אני אראה את ההרצאה שצירפת קודם.

פורסם

ככה אני התחלתי (חבר מהעבודה דיבר איתי על זה) :-D

שים לב שעל כל מחקר שהוא מדבר - יש בפינה השמאלית למטה של הוידאו את שם המחקר המלא, גיגול של מה שרשום שם יביא אותך ישירות למחקר, ככה שאתה יכול לעיין במחקר עצמו ולהיווכח שהוא לא מחרטט אותך(זה מה שאני עשיתי..)

פורסם
חייבים להישאר מתחת ל20 גרם פחמימות ביום. זה וואחד קץ'.

אני זוכר שקראתי על איזור ה 50-70 גרם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הייתי רוצה לשלוח את פרס נובל לחיים לכותב המחקרים האלו.

פשוט קשקוש בלבוש, "שום דבר לא נשאר בגוף" - הזוי לחלוטין

אני מבולבל לגמרי.

לפי מה שאתה אומר אין שום קשר בין כמות הקלוריות הנכנסת לגוף (כל עוד הן מגיעות משומנים וחלבונים) לבין רמת החיטוב?

משמע אפשר לאכול כמה שרוצים בשר, טחינה, גבינות שמנות, אגוזים, שקדים, חלבה וכו' ועדיין להתחטב?

איפה פה הקאץ'?

הקאץ הוא בתגובה הקודמת שלי, הכל עניין של קלוריות (אלא אם כן אתה באחוז שומן חד ספרטי אז ישנם עוד גורמים בתמונה)

ושוב לאסף:

יכולת לאכול כל דבר בלי להתעלל בעצמך ורק שומר על גרעון קלורי סביר, היית יורד אותו דבר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גירעון קלורי...איך תסביר את העובדה שאני אוכל כל יום כמויות עצומות של שומן ומרזה?'

לפי החישוב הקלורי הייתי אמור לעלות שני קילו.

אתה יכול לומר שזה קישקוש, העובדות בשטח מעידות אחרת- הגוף צורך מה שהוא צריך והשאר עף החוצה.

יש לך הסבר אחר לאיפה כל הקלוריות שאכלתי בחודש הזה? ותאמין לי שטחנתי, אני והקצב חברים טובים.

אגב, זו הכלל לא התעללות. זה גן עדן קולינרי.

פורסם (נערך)

אתה יכול לאכול כל היום שומן ולרזות

רק אם אתה בגרעון

תספור קלוריות ותראה שאתה בגרעון

אין קשר בין כמות השומן שאתה אוכל לכמות השומן בגוף

כמו שאין קשר בין כמות הכולסטרול שאתה אוכל לכמות הכולסטרול בגוף

זה הכיוון

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם (נערך)

גם שאתה אוכל שומן נקי הוא מכיל הרבה נוזלים (מים) ככה שזה לא אומר שאכלת 4500 רק משומן.

וגם אם כן זה לא אומר שמיום אחד משמינים או לא יורדים במשקל, הרזיה/השמנה זה תהליך שנמדד לאורך שבועות

רוצה הוכחה ואני אפילו מוכן לפצות אותך אם אני טועה,

תשאר בדיאטה הקטוגנית הזו, תספור קלוריות ורק תוודא שאתה אוכל 4000~ קלוריות ביום, ( מעבר לזה אתה יכול להפסיק לספור), כל יום!

אחרי 5-6 שבועות תעלה על המשקל ותראה שאתה שוקל הרבה יותר וכמובן תראה איך אתה ניראה

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

את הניסוי הנחמד הזה אני אשאיר לך, אני כבר בעיצומו של אחד אחר.

אגב, אני כל יום אוכל קבוע 50 גרם חמאה, ואוכל גם כמה כפות של שמן קוקוס.

למעשה אני בטוח שלא היה יום אחד בו צרכתי פחות מ3000 קלוריות.

לדוגמא היום אכלתי קילו כנפיים, 50 גרם חמאה, שלוש ביצים, 200 גרם בייקון, וחופן של פקאנים. אתה מוזמן לחשב קלוריות, אותי זה לא באמת מעניין.

זה יום מייצג פחות או יותר. עם זאת אכן יש ימים בהם אני אוכל בצהריים הרבה בשר בקר שמן ואז מדלג על א. ערב.

אגב2, האובססיה שלך עם הקלוריות מראה מבחינתי שאין לך שום מושג מה זו דיאטה קטוגנית.

• תוכן חדש...